Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Sony investira 250 milijuna dolara u Epic Games

Ugovor od 250 milijuna dolara omogućit će proizvođaču PlayStationa manjinski udio u tvrtki.

Foto: Pixabay

Sony ulaže značajne investicije u kreatora igre Fortnite – Epic Games. Ugovor od 250 milijuna dolara omogućit će proizvođaču PlayStationa manjinski udio u tvrtki, što također uključuje Unreal Engine developer platformu.

U izjavi, tvrtke su istaknule kako imaju “već blisku vezu” i da im investicija omogućuje “širenje suradnje”, piše Engadget.

“Snažna tehnologija tvrtke Epic na područjima kao što je grafika stavlja ih u prvi plan razvoja game enginea s Unreal Engine-om i drugim inovacijama”, izjavio je u priopćenju CEO tvrtke Sony Kenichiro Yoshida. “Istražit ćemo mogućnost za daljnju suradnju s tvrtkom Epic, kako bismo oduševili i donijeli vrijednost potrošačima i industriji općenito, ne samo u igrama, već i u čitavom sektoru digitalne zabave koja se ubrzano razvija.”

Iako je Epic možda najpoznatiji po svom battle royale hitu Fortnite, investicija će Sonyu pružiti veće uporište u tehnologiji koja stoji iza nekih od najpopularnijih igara, kao i priliku za zajednički rad na većem broju hibridnih igara koje integriraju iskustvo digitalne zabave, poput iskustava u kojima je Fortnite bio pionir.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Ono što odlikuje novu trgovinu je drastično već brzina u odnosu na postojeću trgovinu.

Gaming

U igri će se pojaviti veliki broj modela vozila, a pojedina vozila će biti toliko brza da će postati strah i trepet među igračima.

Gaming

Novi dodatak trenutno je dostupan samo za igru ARK: Survival Evolved.

Gaming

Ako je suditi prema dosadašnjim rezultatima, 2020. godina bit će najbolja godina za proizvođače igara i igračkog hardvera u posljednjih 10 godina.

Oglašavanje