Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

SQUID i HUAWEI pružaju vijesti o prvenstvu 2022 s personaliziranom uslugom vijesti

SQUID, u suradnji s tvrtkom HUAWEI, sada pruža personaliziranu uslugu vijesti u HUAWEI Pregledniku. Uz sve veći broj kategorija, korisnik može čitati o Svjetskom prvenstvu 2022 u odbojci za muškarce i žene, Eurobasketu 2022 i Europskom prvenstvu u vaterpolu 2022, čiji je domaćin Hrvatska.

Personalizirana usluga vijesti može se pronaći na početnoj stranici HUAWEI Preglednika gdje možete pronaći razne kategorije, kao što je SPORT. Korisnik se može kretati gornjom trakom i prelaziti između različitih kanala.

Svjetsko prvenstvo u odbojci 2022 bit će početna točka za više od dva mjeseca brojnih sportskih događaja, poput Europskog prvenstva u vaterpolu 2022 i Eurobasketa 2022. Putem novog SPORT kanala moguće je preuzeti dio najnovijih vijesti o prvenstvima, iz širokog spektra pouzdanih izvora.

HUAWEI Preglednik unaprijed je instaliran na svim HUAWEI telefonima, a sada ga je moguće preuzeti i za Android uređaje u Google Play Storeu pod nazivom Petal Browser.

“Vrlo smo uzbuđeni što radimo s HUAWEI Preglednikom i pružamo važne vijesti iz pouzdanih izvora u širokom rasponu kategorija. Naš je cilj nadahnuti korisnike da čitaju više kvalitetnog novinarstva i u isto vrijeme pomoći izdavačima da ostvare više prometa i prihoda”, kaže Johan Othelius, izvršni direktor i osnivač aplikacije SQUID.

Aplikacija SQUID korisnicima HUAWEI pametnih telefona pruža vijesti i sadržaj na 33 različita jezika, u većini zemalja Europe i Latinske Amerike. Cilj aplikacije SQUID je dati milenijalcima jednostavan pristup zanimljivim i relevantnim vijestima iz pouzdanih izvora.

Za HUAWEI uređaje preuzmite HUAWEI Preglednik ovdje: https://bit.ly/3M0e1K3

Za sve Android uređaje preuzmite Petal Browser ovdje: https://bit.ly/3L5A1l7

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Značajke popularne aplikacije Snapchat za razmjenu poruka i video chat, prvi su put dospjele u preglednike još u srpnju, ali samo na odabranim tržištima...

Promo i akcije

Napravili ste prvi korak i odlučili ste se na putovanje. Veselite se istraživanju novih gradova, jedva čekate upiti makar djelić kulture nove zemlje, upoznati...

Aplikacije i softver

Što se sve nalazi u mobitelu?

Aplikacije i softver

Izvršni direktor Telegrama, Pavel Durov, potvrdio je da Telegram Premium opcija stiže do kraja ovog mjeseca. Takav potez tvrtke opravdan je činjenicom da Telegram...