Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

SteelSeries najavio novu “limited-edition” verziju Cyberpunk 2077 slušalica

SteelSeries najavio dva nova seta slušalica i tri seta Arctis Pro dodataka kao službeni audio partner Cyberunk 2077 video igre.

SteelSeries, lider u proizvodnji periferija za konzolne sustave, najavio je nove Cyberpunk 2077 slušalice inspirirane svijetom iz ove igre. Kao službeni partner zvuka u Cyberpunk 2077, SteelSeries je dizajnirao novu kolekciju slušalica u suradnji s CD Projekt RED tvrtkom. Kolekcija sadrži Arctis 1 Wireless za Xbox – Johnny Silverhand Edition, Arctis 1 Wireless Netrunner Edition i tri nova Arctis Pro dodatka inspirirana s tri glavne frakcije u Night City – Arasaka, Militech i Kang Tao.

Arctis 1 Wireless za Xbox – Johnny Silverhand Edition

Arctis 1 Wireless za Xbox Johnny Silverhand Edition su službene slušalice igre Cyberpunk 2077. Inspirirane likom iz ove igre, Arctis 1 Wireless Johnny Silverhand Edition nude superiorno iskustvo igranja u futurističkom svijetu Cyberpunk 2077.

Arctis 1 Wireless za Xbox je 4 u 1 sustav koji posjeduje istu konektivnost putem USB-C kao i Arctis 1 Wireless ali novi dongle posjeduje prekidač koji omogućuje igračima mijenjanje moda rada između Xbox One i drugih sustava s USB vezom. Koristi SteelSeries 2,4GHz wireless za izuzetno brz odziv i vezu s Xbox, PC, Switch i Android sustavima. Posjeduje i izuzetno kvalitetan zvučnik “posuđen” iz Arctis 9X, koji doprinosi jasnom i čistom zvuku tijekom igranja. Ove slušalice će biti puštene u prodaju u ograničenoj količini po cijeni od 110 eura kasnije tijekom godine. Nakon ove edicije u prodaji će se pojaviti i standardne nebrendirane Arctis 1 Wireless za Xbox.

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition je inspirirana mogućnošću u igri da u stvarnom svijetu vidite Net overlaid. Kao i Arctis 1 Wireless, posjeduju USB-C dongle koji nudi 2,4GHz bežičnu povezanost za PS4, PC, Nintendo Switch i Android. Također imaju i dodatnu fleksibilnost kroz 3,5mm kabel koji se dobiva u paketu kako bi slušalice brzo povezali na Xbox kontroler ili drugi uređaj sa 3,5mm ulazom.

The Arctis 1 Wireless Netrunner Edition krenut će u prodaju u ograničenoj količini po cijeni od 110 eura kasnije ove godine.

Arasaka, Militech i Kang Tao Arctis Pro dodaci

Uz dva nova para slušalica, SteelSeries nudi i tri Cyberpunk 2077 dodatka za Arctis Pro slušalice koji su inspirirani trima frakcijama iz Night City – Arasaka, Militech i Kang Tao. Dodaci podrazumijevaju Cyberpunk 2077 magnetne naplatke za slušalice i posebne navlake za ram slušalica. Kompatibilni su s Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC i Arctis Pro Wireless.

Cyberpunk 2077 Arctis Pro dodaci mogu se nabaviti u ograničenoj količini po cijeni od 35 eura samo putem steelseries.com web stranice.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Blackview se može pohvaliti jednim novim proizvodom. Naime, nedavno je tvrtka lansirala nove TWS Bluetooth slušalice – Blackview AirBuds 7. Slušalice nude HQ zvuk,...

Tech

Koncept slušalica s aktivnim poništavanjem buke te s ugrađenim pročišćivačem zraka zvuči kao uređaj iz znanstveno-fantastičnog filma. Međutim, čini se da će se upravo...

Igre i gaming

Kao i mnoge druge tvrtke, i Microsoft je primijenio proširenu politiku povrata novca za Cyberpunk 2077, nakon što je lansiran pun grešaka i bugova...

Igre i gaming

Novi kompaktan Logitech G333 model slušalica će biti savršen za vaše višesatne gaming sesije