Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

SteelSeries najavio novu “limited-edition” verziju Cyberpunk 2077 slušalica

SteelSeries najavio dva nova seta slušalica i tri seta Arctis Pro dodataka kao službeni audio partner Cyberunk 2077 video igre.

SteelSeries, lider u proizvodnji periferija za konzolne sustave, najavio je nove Cyberpunk 2077 slušalice inspirirane svijetom iz ove igre. Kao službeni partner zvuka u Cyberpunk 2077, SteelSeries je dizajnirao novu kolekciju slušalica u suradnji s CD Projekt RED tvrtkom. Kolekcija sadrži Arctis 1 Wireless za Xbox – Johnny Silverhand Edition, Arctis 1 Wireless Netrunner Edition i tri nova Arctis Pro dodatka inspirirana s tri glavne frakcije u Night City – Arasaka, Militech i Kang Tao.

Arctis 1 Wireless za Xbox – Johnny Silverhand Edition

Arctis 1 Wireless za Xbox Johnny Silverhand Edition su službene slušalice igre Cyberpunk 2077. Inspirirane likom iz ove igre, Arctis 1 Wireless Johnny Silverhand Edition nude superiorno iskustvo igranja u futurističkom svijetu Cyberpunk 2077.

Arctis 1 Wireless za Xbox je 4 u 1 sustav koji posjeduje istu konektivnost putem USB-C kao i Arctis 1 Wireless ali novi dongle posjeduje prekidač koji omogućuje igračima mijenjanje moda rada između Xbox One i drugih sustava s USB vezom. Koristi SteelSeries 2,4GHz wireless za izuzetno brz odziv i vezu s Xbox, PC, Switch i Android sustavima. Posjeduje i izuzetno kvalitetan zvučnik “posuđen” iz Arctis 9X, koji doprinosi jasnom i čistom zvuku tijekom igranja. Ove slušalice će biti puštene u prodaju u ograničenoj količini po cijeni od 110 eura kasnije tijekom godine. Nakon ove edicije u prodaji će se pojaviti i standardne nebrendirane Arctis 1 Wireless za Xbox.

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition je inspirirana mogućnošću u igri da u stvarnom svijetu vidite Net overlaid. Kao i Arctis 1 Wireless, posjeduju USB-C dongle koji nudi 2,4GHz bežičnu povezanost za PS4, PC, Nintendo Switch i Android. Također imaju i dodatnu fleksibilnost kroz 3,5mm kabel koji se dobiva u paketu kako bi slušalice brzo povezali na Xbox kontroler ili drugi uređaj sa 3,5mm ulazom.

The Arctis 1 Wireless Netrunner Edition krenut će u prodaju u ograničenoj količini po cijeni od 110 eura kasnije ove godine.

Arasaka, Militech i Kang Tao Arctis Pro dodaci

Uz dva nova para slušalica, SteelSeries nudi i tri Cyberpunk 2077 dodatka za Arctis Pro slušalice koji su inspirirani trima frakcijama iz Night City – Arasaka, Militech i Kang Tao. Dodaci podrazumijevaju Cyberpunk 2077 magnetne naplatke za slušalice i posebne navlake za ram slušalica. Kompatibilni su s Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC i Arctis Pro Wireless.

Cyberpunk 2077 Arctis Pro dodaci mogu se nabaviti u ograničenoj količini po cijeni od 35 eura samo putem steelseries.com web stranice.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

SteelSeries je ostvario suradnju s Red Moon Workshopom na novom setu periferija baziranih na legendarnom skinu za Counter Strike: Global Offensive pod imenom Neon...

Akcije

Smartphone uređaji donijeli su sa sobom razne dodatke, među kojima se možda danas najviše ističu bežične slušalice, takozvane bubice. Već iz naziva (bubice) možemo...

Gaming

Iako će mnogi gejmeri tvrditi da im se život i navike u posljednje vrijeme nisu promijenili, to ipak nije potpuno točno. Iako hrvatske internetske...

Gadget

Odlične slušalice, vrhunske kvalitete, u malenom vodootpornom kućištu. Predstavljamo F8 Bluetooth 5.0 LED TWS bežične bubice. Model koji spominjemo trenutno se prodaje po promotivnoj...

Oglašavanje