Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

SteelSeries najavio novu “limited-edition” verziju Cyberpunk 2077 slušalica

SteelSeries najavio dva nova seta slušalica i tri seta Arctis Pro dodataka kao službeni audio partner Cyberunk 2077 video igre.

SteelSeries, lider u proizvodnji periferija za konzolne sustave, najavio je nove Cyberpunk 2077 slušalice inspirirane svijetom iz ove igre. Kao službeni partner zvuka u Cyberpunk 2077, SteelSeries je dizajnirao novu kolekciju slušalica u suradnji s CD Projekt RED tvrtkom. Kolekcija sadrži Arctis 1 Wireless za Xbox – Johnny Silverhand Edition, Arctis 1 Wireless Netrunner Edition i tri nova Arctis Pro dodatka inspirirana s tri glavne frakcije u Night City – Arasaka, Militech i Kang Tao.

Arctis 1 Wireless za Xbox – Johnny Silverhand Edition

Arctis 1 Wireless za Xbox Johnny Silverhand Edition su službene slušalice igre Cyberpunk 2077. Inspirirane likom iz ove igre, Arctis 1 Wireless Johnny Silverhand Edition nude superiorno iskustvo igranja u futurističkom svijetu Cyberpunk 2077.

Arctis 1 Wireless za Xbox je 4 u 1 sustav koji posjeduje istu konektivnost putem USB-C kao i Arctis 1 Wireless ali novi dongle posjeduje prekidač koji omogućuje igračima mijenjanje moda rada između Xbox One i drugih sustava s USB vezom. Koristi SteelSeries 2,4GHz wireless za izuzetno brz odziv i vezu s Xbox, PC, Switch i Android sustavima. Posjeduje i izuzetno kvalitetan zvučnik “posuđen” iz Arctis 9X, koji doprinosi jasnom i čistom zvuku tijekom igranja. Ove slušalice će biti puštene u prodaju u ograničenoj količini po cijeni od 110 eura kasnije tijekom godine. Nakon ove edicije u prodaji će se pojaviti i standardne nebrendirane Arctis 1 Wireless za Xbox.

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition je inspirirana mogućnošću u igri da u stvarnom svijetu vidite Net overlaid. Kao i Arctis 1 Wireless, posjeduju USB-C dongle koji nudi 2,4GHz bežičnu povezanost za PS4, PC, Nintendo Switch i Android. Također imaju i dodatnu fleksibilnost kroz 3,5mm kabel koji se dobiva u paketu kako bi slušalice brzo povezali na Xbox kontroler ili drugi uređaj sa 3,5mm ulazom.

The Arctis 1 Wireless Netrunner Edition krenut će u prodaju u ograničenoj količini po cijeni od 110 eura kasnije ove godine.

Arasaka, Militech i Kang Tao Arctis Pro dodaci

Uz dva nova para slušalica, SteelSeries nudi i tri Cyberpunk 2077 dodatka za Arctis Pro slušalice koji su inspirirani trima frakcijama iz Night City – Arasaka, Militech i Kang Tao. Dodaci podrazumijevaju Cyberpunk 2077 magnetne naplatke za slušalice i posebne navlake za ram slušalica. Kompatibilni su s Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC i Arctis Pro Wireless.

Cyberpunk 2077 Arctis Pro dodaci mogu se nabaviti u ograničenoj količini po cijeni od 35 eura samo putem steelseries.com web stranice.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Novi datum lansiranja trebao bi biti 28. siječanj 2021. godine.

Hi-tech

Synth-pop umjetnica i članica Cyberpunk 2077 ekipe Grimes udružila se sa startup tvrtkom Endel kako bi napravili AI dizajnirani zvuk koji će vam pomoći...

Gaming

Aerox 3 bežični gaming miš pruža novi TrueMove sensor, IP54 vodootpornu zaštitu, bateriju u trajanju od 200 sati i SteelSeries Quantum 2.0 Wireless a...

Gaming

Službeno predstavljanje igre Cyberpunk 2077 odgođeno je za još tri tjedna, pa će se igra umjesto 19. studenog pojaviti tek 10. prosinca. Do sad...