Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre

SteelSeries najavio novu limitiranu seriju CS:GO Neon Rider

SteelSeries je ostvario suradnju s Red Moon Workshopom na novom setu periferija baziranih na legendarnom skinu za Counter Strike: Global Offensive pod imenom Neon Rider.

SteelSeries, lider u proizvodnji PC gaming periferija, najavio je danas ekskluzivnu Neon Rider kolekciju inspiriranu Red Moon Workshop skinom za CS:GO, jednim od najomiljenijih skinova kod većine igrača. Ova ekskluzivna kolaboracija kombinira popularni Neon Rider skin i SteelSeries nagrađivane periferije kako bi kreirala uzbudljivu kolekciju specijalno napravljenu za CS:GO entuzijaste širom svijeta. Kolekcija podrazumijeva Neon Rider Sensei Ten miša, kao i QcK L i QcK Prism XL podloge za miša.

“Naš odnos prema Counter-Strike star je koliko i sama tvrtka. Od kreiranja prvih proizvoda za kompetitivne igrače, do prvih sponzorstava profesionalnih timova i događaja pa sve do kreiranja proizvoda samo za fanove igre, mi smo ponosni što nastavljamo biti dio svijeta Counter Strikea zahvaljujući ovoj kolaboraciji. Sa senzorom visokih performansi i udobnosti koju donosi Sensei Ten kao i nevjerojatnoj veličini QcK podloga, nije iznenađujuće zbog čega smo odabrali upravo ove proizvode za CS:GO kolaboraciju.”- stav je tvrtke.

Sensei Ten Neon Rider Edition

Preko 10 godina, SteelSeries Sensei definirao je svijet kompetitivnog Counter Strike igranja sa svojim specifičnim oblikom i performansama. Sensei Ten Neon Rider vraća u život dobro poznatu estetiku skina za CS:GO u unikatnoj kolekciji koja će podići na višu razinu svaki gaming setup svojim synth-wave osjećajem.

Sensei Ten Neon Rider Edition koristi dobro poznati SteelSeries senzor, TrueMove Pro. Ovaj senzor kreiran od strane SteelSeries i PixArt, najbolje je ocijenjeni SteelSeries senzor s pravim 1-to-1 trackingom, 18000 CPI i 450 IPS brzinom. TrueMove Pro također donosi napredni tilt tracking kako bi stabilizirao miša prilikom izuzetno brzih pokreta.

Sensei Ten Neon Rider Edition pojavit će se u ograničenoj količini i svaki miš posjeduje svoj unikatni ID broj. Može se već sada naručiti putem Amazona po cijeni od 79,99$, a kreće u prodaju 12. svibnja putem Amazona i SteelSeries sitea.

QcK L Neon Rider Edition

QcK L Neon Rider Edition je 450mm x 400mm x 2mm podloga za miša dekorirana dobro poznatim Neon Rider skinom. QcK L Neon Rider koristi ekskluzivnu tkaninu za maksimalnu kontrolu koja je optimizirana kako za nizak tako i krajnje visok CPI odnosno pokrete. QCK je izuzetno izdržljiva, periva i laka za čišćenje a kreće u prodaju 12. svibnja na SteelSeries siteu po cijeni od 19.99$.

QcK Prism XL Neon Rider Edition

QcK Prism XL Neon Rider Edition je 900mm x 300mm x 4mm RGB podloga za miša, s dvije zone iluminacije. Pokreće je SteelSeries Engine, a korisnici mogu lako postaviti tisuće i tisuće svjetlosnih obavijesti iz igara i sinkronizirati podlogu za miša sa svim svojim ostalim SteelSeries uređajima. Baš kao i Sensei Ten Neon Rider Edition, svaka QcK Prism XL Neon Rider Edition podloga bit će individualno obilježena brojem kako bi se dodatno iskazao status proizvoda limitirane serije.

QcK Prism XL Neon Rider Edition kreće u prodaju 12. svibnja putem SteelSeries.com stranice po cijeni od 69.99$.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Igre

Novo CS:GO ažuriranje uklanja mogućnost besplatnog pristupa Prime matchmakingu. Ranije su igrači Prime status mogli dobiti skupljanjem XP-a dok ne dostignu razinu 21 ili...

Igre

Esports je definitivno jedan od najbrže rastućih sportova današnjice. Milijuni igrača se natječu na turnirima u raznim video igrama dok neki od njih čak...

Igre

Razer Deathadder V2 je među boljim uređajima koji se koriste za igranje PC igrica. Ovaj miš dolazi iz Deathadder serije i već se godinama...

Igre

SteelSeries dodatno poboljšava kvalitetu svojih gaming kontrolera akvizicijom poznatog proizvođača KontrolFreek, najpoznatijeg po svojim analognim tipkama

Oglašavanje