Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Stigao je Windows 11, a Godeal24 nudi najjeftinije načine kako ga nabaviti

Windows 11 je s nama kratko vrijeme, a već je postao operativni sustav koji je donio najviše poboljšanja u odnosu na prethodne verzije Windowsa. Nakon skoro pola desetljeća, Microsoft je predstavio novi izgled sučelja te daleko kvalitetniji multitasking i komunikaciju. Također, može se pohvaliti boljom optimizacijom sustava, što svakako povećava performanse uređaja, a to je primjerice stavka koju će iznimno cijeniti gameri ili poslovnjaci.

Ako ste korisnik Windows 10 operativnog sustava, Microsoft će vam ponuditi ažuriranje i nadogradnju, a moguće je to napraviti i manualno. Ako vam se iz nekog razloga ne sviđa novi Windows 11, u bilo kojem trenutku se možete vratiti na izvorni Windows 10.

Nadogradnja operativnog sustava s Windows 10 na Window 11 ne može biti lakša nego što je, no što učiniti ako nemate Windows 10? Postoje dva načina na koji možete nabaviti novi Windows 11. Prvi način je kupiti novu verziju Windows 11 sustava, a drugi, onaj ekonomičniji, je nabaviti Windows 10 koji će vam omogućiti nadogradnju na Windows 11. Za sve one koji koriste starije verzije Windows sustava, a htjeli bi nadograditi svoje računalo, internet trgovina GoDeal24.com nudi široku ponudu licenciranih softverskih ključeva po izuzetnom povoljnim cijenama.

Nabavite Windows 10 za 7,35 € ili Windows 11 za 18,99 €

U želji da ponude najbolju moguću cijenu, GoDeal24.com pripremili su ponude koje je teško odbiti. Pogledajte i prosudite sami!

Ostvarite čak 45% popusta na Windows 11 i druge proizvode s kupon kodom: SGO45

Nevjerojatnih 60% popusta na ostale proizvode s kupon kodom: SGO60

Ostali proizvodi u ponudi:

Kupovina na Godeal24 je jednostavna i praktična. Odmah nakon narudžbe, na svoju e-mail adresu primit ćete kupljeni softverski ključ! U slučaju bilo kakvih pitanja, Godeal24 korisnička služba pružit će vam brzu i opsežnu podršku, a sve što trebate napraviti je poslati e-mail na sljedeću adresu: [email protected].

Sve gore navedene promocije i posebni popusti vremenski su ograničeni i vrijede samo do isteka zaliha pa ako želite nadograditi svoje računalo, svakako bi trebali požuriti!

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Biznis i posao

U prošloj godini više od 70.000 zaposlenika širom svijeta otpušteno je od strane velikih tehnoloških tvrtki. Tehnološke tvrtke uvijek su u vijestima, obično hvaleći...

Aplikacije i softver

Ušli smo u novu godinu, počastili sebe ponekom sitnicom, a sada je vrijeme da i svoje računalo nagradimo novom nadogradnjom. Ako ste u potrazi...

Biznis i posao

Microsoft svojim američkim zaposlenicima daje neograničeno slobodno vrijeme. Najava je objavljena u e-poruci zaposlenicima od Kathleen Hogan, Microsoftove glavne direktorice za ljudske resurse. Microsoft...

Internet

Nedavno je otkriven novi malware koji koristi sigurnosne propuste u 30 različitih WordPress plugin-ova. Do sada je zarazio stotine, ako ne i tisuće Word...