Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre

Stiže Far Cry 6, a predstavljanje se očekuje 12. srpnja

Foto: Far Cry 5 / Ubisoft

Glasina o tome da je Far Cry 6 u pripremi i da će se uskoro pojaviti ne manjka, a proteklih se mjeseci o ovom naslovu sve više govori.

Prvo je prije par mjeseci posuđivač glasa koji stoji iza čuvenog lika Vaasa naveo kako bi uskoro mogao reprizirati ulogu, a početkom prošlog mjeseca govorilo se da Far Cry 6 stvarno postoji.

Na portalu Gamereactor, u članku koji je ubrzo nakon objave obrisan, pojavio se glumac iz serije Breaking Bad, Giancarlo Esposito, koji bi prema pisanjima trebao glumiti u velikom projektu tvrtke Ubisoft, što je zapravo nova Far Cry igra.

Glumac je govorio o ulozi u velikoj igri i kako je morao promijeniti stil glume u odnosu na dosadašnje projekte. Gamereactor je navode glumca povezao s nenajavljenim projektom tvrtke Ubisoft, i praktično otkrio da se radi o Far Cry 6.

Predstavljanje nove igre u ovom popularnom serijalu najvjerojatnije će se odigrati 12. srpnja, za kad je zakazana Ubisoft Forward prezentacija, a možemo očekivati i neki teaser pije službene najave. Prema ranijim saznanjima, Far Cry 6 će se pojaviti ubrzo nakon najave, s obzirom na to da je to peta AAA misteriozna igra koju Ubisoft planira objaviti do ožujka sljedeće godine.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Igre

Nakon uklanjanja usluge chata iz game launchera, kako bi se mogla preraditi, Ubisoft je najavio povratak značajke. Od ponedjeljka, 31. svibnja, korisnici će ponovno...

Igre

Napokon ćete moći sa svojim prijateljima istraživati, iskušati izazove i sudjelovati u događajima diljem grada

Igre

Hyper Scape je najavljen prvi put u srpnju, a od trenutka objave beta verzije, igra je postala prva na vrhu Twitch liste i to...

Igre

Ubisoft je predstavio prvi trailer za popularnu igru Far Cry 6 u sklopu svoje digitalne konferencije Ubisoft Forward.

Oglašavanje