Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Stiže Far Cry 6, a predstavljanje se očekuje 12. srpnja

Foto: Far Cry 5 / Ubisoft

Glasina o tome da je Far Cry 6 u pripremi i da će se uskoro pojaviti ne manjka, a proteklih se mjeseci o ovom naslovu sve više govori.

Prvo je prije par mjeseci posuđivač glasa koji stoji iza čuvenog lika Vaasa naveo kako bi uskoro mogao reprizirati ulogu, a početkom prošlog mjeseca govorilo se da Far Cry 6 stvarno postoji.

Na portalu Gamereactor, u članku koji je ubrzo nakon objave obrisan, pojavio se glumac iz serije Breaking Bad, Giancarlo Esposito, koji bi prema pisanjima trebao glumiti u velikom projektu tvrtke Ubisoft, što je zapravo nova Far Cry igra.

Glumac je govorio o ulozi u velikoj igri i kako je morao promijeniti stil glume u odnosu na dosadašnje projekte. Gamereactor je navode glumca povezao s nenajavljenim projektom tvrtke Ubisoft, i praktično otkrio da se radi o Far Cry 6.

Predstavljanje nove igre u ovom popularnom serijalu najvjerojatnije će se odigrati 12. srpnja, za kad je zakazana Ubisoft Forward prezentacija, a možemo očekivati i neki teaser pije službene najave. Prema ranijim saznanjima, Far Cry 6 će se pojaviti ubrzo nakon najave, s obzirom na to da je to peta AAA misteriozna igra koju Ubisoft planira objaviti do ožujka sljedeće godine.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Hyper Scape je najavljen prvi put u srpnju, a od trenutka objave beta verzije, igra je postala prva na vrhu Twitch liste i to...

Gaming

Ubisoft je predstavio prvi trailer za popularnu igru Far Cry 6 u sklopu svoje digitalne konferencije Ubisoft Forward.

Gaming

Ako se prijavite sa svojim Uplay računom tijekom glavnog dijela Ubisoft Forward događaja, igru Watch Dogs 2 dobit ćete na poklon.

Gaming

Igra stiže 12. srpnja, ali samo za PC, a verzija za konzole očekuje se do kraja godine.