Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

TIA Mobiteli akcija i posebna ponuda uz moto #OstaniDoma

Korona virus još uvijek nam prijeti, pa se mnogi oslanjaju na posao od kuće. U tom kontekstu, u nastavku ćemo spomenuti par proizvoda po odličnim cijenama, za neometan rad od kuće. TIA Mobiteli akcija #OstaniDoma donosi mnoge pogodnosti na kupovinu.

Akcija za ured kod kuće

TIA Mobiteli trgovina nastavlja s akcijom #OstaniDoma, što znači da svojim kupcima nude proizvode koji su neophodni za ove prilike, po jako povoljnim cijenama. Odlična ponuda vrhunskih prijenosnika mnogima će olakšati poslovne zadatke koje trebaju raditi od kuće. Opremite svoj ured kod kuće, da radite bez smetnji i poteškoća, kao što ste radili iz ureda vaše tvrtke.

Pored velikog broja modela prijenosnih računala, za bolje poslovne rezultate možete sebi odabrati neki moderni smartphone.

Komunikacija s klijentima i radnim kolegama lakše se odvija kada imate pametni telefon vrhunskih performansi i mogućnosti. Znamo koliko je komunikacija važna, i koliko pametni telefoni doprinose po tom pitanju. Opremiti kućni ured možete i drugim perifernim uređajima, među kojima ćemo izdvojiti printere u boji, ili monokrom laserske printere.

TIA Mobiteli alati za dom i okućnicu

Pored gore spomenutih proizvoda, internet trgovina TIA Mobiteli nudi veliki izbor ručnog alata, i alata koji će pomoći da svakodnevno uređujete svoj stambeni prostor, kao i vanjsku površinu i okućnicu.

Pogledajte ponudu TIA Mobiteli, i odaberite sebi alat bez kojeg nećete uspjeti završiti svakodnevne zadatke. #OstaniDoma je moto koji još uvijek traje, i vrijedi mnogo, jer tako čuvamo i sebe i druge. Najbolja ponuda DeWALT, Makita, BOSCH i drugih prepoznatljivih i dokazanih svjetskih brendova.

TIA Mobiteli OstaniDoma

Ručna akumulatorska bušilica/odvijač je alat koji treba biti u svakom domu. Sitne popravke, dotezanja i zamjene ne idu lako ako nemate aku odvijač pri ruci. Za više spretne kućne majstore, TIA Mobiteli nude snažnije modele alata na punjive baterije. Travnate površine oko vašeg doma održavajte lako upravljivom kosilicom, bez obzira jeste li odabrali kosilicu na punjive baterije ili posao obavlja klasična strujna kosilica.

TIA Mobiteli akcija #OstaniDoma i zabava kod kuće

U kućnoj izolaciji ne mora biti dosadno, naporno i teško. Iskoristite pogodnosti TIA Mobiteli trgovine, i kupite sebi neke od zabavnih tehničkih uređaja. Zaigrajte sa svojim ukućanima najbolje video igrice, na konzoli ili neku igricu na kućnom računalu. Novi modeli SPS konzole prodaju se po jako povoljnim cijenama, kao i veći izbor modernih TV uređaja za najbolji osjećaj tijekom igranja.

Pored igraćih konzola, povoljne cijene se odnose na različite audio uređaje, posebno Bluetooth zvučnici i pojačala, slušalice i druga prateća oprema za igranje, slušanje glazbe i gledanje omiljenog TV sadržaja.

#OstaniDoma i uživaj uz najbolji izbor zabavnog sadržaja koji se nudi u Hrvatskoj. Upotpunite dnevne aktivnosti zabavnim trenutcima s vašim ukućanima, obitelji ili prijateljima.

TIA Mobiteli akcija za stvari koje svakodnevno trebate

Uređaji od opće potrebe u svakom kućanstvu posebno vrijednu ulogu imaju za vrijeme cjelodnevnog boravka doma, ili za vrijeme samoizolacije, dok traje opasnost od korona virusa. Digitalni toplomjeri, digitalni tlakomjer, sredstva za čišćenje i dezinfekciju, dobro će poslužiti iz dana u dan.

Da bi dani bili kraći, odnosno kompletniji, i potpuniji, kupite sebi neki artikl iz velikog izbora sokovnika i shakera. Uživajte u zdravim okusima svježe cijeđenih sokova, ili u vašem omiljenom shakeu.

Neodoljive arome kvalitetne kave možete sebi pripremiti, doma, korištenjem nekog aparata za kavu, i odgovarajućih kapsula s brižno biranim okusima i aromom. Nemojte sebe i druge stavljati u nepotrebni rizik, kavu sami pripremite doma, i uživajte u omiljenom vrućem napitku.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Bez obzira, jeste li vješti kao majstor ili ne, svaki dom treba biti opremljen osnovnim alatima za brze popravke, pa i jače zahvate. TIA...

Promo i akcije

Mjere Kriznog stožera popuštaju, ali polako i sigurno. Korona virus još uvijek je realna prijetnja, pa tako akcija #OstaniDoma traje i dalje. Web shop...

Biznis i posao

Globalno širenje COVID-19 virusa donio je sa sobom neke, za naše područje, nove poslovne izazove. Rijetko smo imali priliku raditi od kuće. Živimo u...

Promo i akcije

Kako smo svi mogli i pretpostaviti, samoizolacija traje već neki duži period. Da bi vrijeme doma proveli što kvalitetnije, s manje poteškoća, TIA mobiteli...

Promo i akcije

Iskoristite vrijeme i napravite poslove koje dugo odgađate. Iskoristite ponudu web trgovine TIA Mobiteli i opremite svoj radni prostor vrhunskom ponudom alata renomiranih svjetskih...

Promo i akcije

Akcija #OstaniDoma još uvijek traje, a da bi vrijeme prolazilo što ugodnije, za sve članove obitelji TIA mobiteli ponuda donosi posebne artikle za zabavu....

Promo i akcije

Kako su nam zatvoreni svi ugostiteljski objekti, mogućnost uživanja u ispijanju kave svodi se na kućnu pripremu kave. Znamo iskoristiti kuhinjske aparate i pripremiti...

Promo i akcije

Internet trgovina TIA mobiteli nudi svojim kupcima mogućnost kupovine posebno odabranih proizvoda po sniženim cijenama, uz besplatnu dostavu. Ponuda je osmišljena s ciljem pomoći...