Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

TomTop donosi velike popuste na dva vrlo popularna gimbala

Kamera je većini blogera, a i amatera koji se upuštaju u snimanje videa najdragocjenija cjelina pametnog telefona. Upravo u tome pomaže gimbal. Interesantan gadget koji omogućava potpunu stabilizaciju vašeg mobilnog uređaja za vrijeme snimanja videa. Nedostatak snimanja rukom jest činjenica da se telefon u ruci trese, a i ako je trajanje dulje, ispružena ruka zasigurno neće proći bez posljedica kao što su bolovi, ili istezanje.

Popularna internet trgovina TomTop donosi u svojoj ponudi dva vrlo kvalitetna gimbala na koja smo obratili posebnu pozornost, pa nešto o svakome od njih slijedi u nastavku.

FeiyuTech VLOG džepni gimbal s 3 osi
FeiyuTech VLOG džepni gimbal s 3 osi teži samo 272 grama, lako je sklopiv i prenosiv te je najmanji sklopivi gimbal na tržištu, a posebno je dizajniran za snimanje vlogova. Snimanje se lako mijenja iz portretnog u pejzažno, a može se koristiti i za streaming snimanje kratkih videa. Mnoge dodatne opcije mogu se pronaći na njegovoj aplikaciji, a snimljeni sadržaj u rangu je profesionalnog. Baterija traje do 14 sati što je i više nego potrebno dnevnom blogeru za snimanje odličnih videa. Cijena ovog proizvoda na TomTop trgovini uz kupon WDFTVLOG je 61,95 eura.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

MOZA Mini-S sklopivi gimbal s 3 osi
MOZA Mini-S sklopivi gimbal s 3 osi vrlo je jednostavnog dizajna, ne zauzima puno prostora i stane u svaku torbu ili ruksak. Ugrađena je stabilizacija u 3 osi, a u njeg amožete smjestiti pametni telefon širine od 58 do 88 mm, također ima opciju da se pretvori u tronožac što može biti vrlo praktično. Podržava praćenje objekata, Multiple Follow Mode tako da će snimiti impresivne video priloge. Baterija od 2000 mAh izdržat će od 5-8 sati rada, a vrijeme punjenja mu je oko 3 sata. Crne je boje, napravljen od polimerskih kompozita, a puni se preko novog USB Type-C ulaza.
Ovaj uređaj prodaje se po vrlo privlačnoj cijeni od samo 60,12 eura.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Ostavi komentar

Možda će vas zanimati