Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Internet

Top Prodaja – nova e-trgovina s vrlo razgranatom ponudom

E-trgovine su se od samog svog početka pokazale kao veliki uspjeh, a najveći porast ovaj je koncept doživio ranih 2000-ih kada su svoj uspon ostvarile popularne e-trgovine eBay i Amazon koje i dan-danas vladaju ljestvicama. Pristupom Hrvatske Europskoj uniji otvorile su se nove prilike i oblici poslovanja, osobito u digitalnom aspektu, i e-trgovine posljednjih godina niču poput gljiva nakon kiše. Neke od njih već su se usjekle u svijest i broj aktivnih korisnika i kupaca svake godine je sve veći. No, ne smijemo zaboraviti i na one koji još rastu i tek su u usponu, u moru kojih se svojom raznovrsnom ponudom artikala po jeftinijim cijenama ističe topprodaja.eu sa sjedištem u Rijeci.

Katalog ove e-trgovine je u najmanju ruku svestran, pa se tu mogu naći proizvodi u kategorijama od računala i elektronike, igrački, sporta i ljepote, mode, kozmetike i nakita pa do kuhinje, doma i vrta. E-trgovanje ima brojne prednosti u odnosu na tradicionalni sustav trgovanja; osim većeg tržišta i smanjenih troškova poslovanja u čijim blagodatima uživaju poduzetnici/trgovci, kupci i krajnji korisnici e-trgovanjem štede i vrijeme i novac, te iz udobnosti vlastitoga doma mogu birati željene proizvode, koji su na udaljenosti nekoliko klikova.

Ova e-trgovina ima vrlo razgranatu ponudu, osobito u kategoriji računala i elektronike, gdje se može kupiti nevjerojatno čudo stvari, počev od stolnih računala i tableta do raznih komponenti poput matičnih ploča i RAM-a, kabela, slušalica i sl.

Trgovina raste svojom brzinom, i novi proizvodi se svakodnevno upisuju, a nedavno je obogaćena i ponuda pametnih narukvica, odnosno narukvica za praćenje aktivnosti, među kojima se našao i jedan Huawei (prve tri narukvice su brenda Fitbit, zatim ide narukvica Huawei te dvije Garmin narukvice):

No, tu se govori o popriličnim novcima za jedan takav gadget, no na istoj stranici možete pronaći i puno pristupačnije cijene, a ovo je tek djelić ponude:

Ponuda je šarolika pa je svakako zanimljivo malo prošvrljati ovim virtualnim policama. Primjerice, tu je vrlo zanimljiva USB sklopiva stolna lampa za 76 kuna koju ne bih tražila, ali sad kad sam ju našla, želim ju imati, što je definitivna opasnost e-trgovina:

Uh, ili ovaj retro radio od svijetlog drva:

Topprodaja.eu na svojim stranicama ističe kako im prioritet leži u osnivanju odnosa povjerenja između kupca i prodavača, te zato imaju uvijek dostupnu službu za korisnike koja promptno odgovara na upite, a obratiti se možete na telefonski broj naveden na vrhu stranice ili putem obrasca. Procijenjeno vrijeme dostave naručenih proizvoda je 5-7 radnih dana, osim ako prilikom naručivanja nije istaknuto drukčije. Također, troškovi dostave su vrlo niski, 19,99 kuna za narudžbe do 1.500 kuna, a za veće narudžbe dostava je besplatna.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati