Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

U igri Fortnite pojavila se statua u čast Chadwicka Bosemana

Određeni korisnici traže i da se prihodi od Black Panther skinova doniraju u dobrotvorne svrhe.

Foto: reddit/Fortnite

Tema nove sezone igre Fortnite su Marvelovi junaci, pa je igra dobila razne skinove i dodatke temeljene na superherojima, kao i točke na mapi i lokacije koje se dovode u vezu s junacima iz ove franšize. Nedavno je dodan i masivni kip nazvan Panther’s Prowl, u čast Black Pantheru.

Masivna statua Panther’s Prowl slavi film Black Panther, ali i glumca Chadwicka Bosemana koji je preminuo od raka debelog crijeva 28. kolovoza u dobi od 43 godine. Kip je moguće pronaći zapadno od mjesta Misty Medows, piše PC Gamer.

Iz tvrtke su pojasnili da je ovaj dodatak planiran ranije, te da je kao počast nedavno preminulom talentiranom glumcu došao slučajno. Fortnite igrači ipak koriste trenutak kako bi i sami odali počast omiljenom junaku, pa slike novog kipa dijele na društvenim mrežama.

Određeni korisnici traže i da se prihodi od Black Panther skinova doniraju u dobrotvorne svrhe, pa nam ostaje za vidjeti hoće li tvrtka uvažiti tu fantastičnu ideju.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Uz to što je jedna od najpopularnijih igara na svijetu, Fortnite je postao i mjesto za virtualno druženje, posebice od početka pandemije koronavirusa. Tvrtka...

Gaming

Ponuda pokriva sve izdatke stvorene između 6. studenog i kraja 2020. godine.

Gaming

Apple korisnici će ostati zaglavljeni u staroj Fortnite verziji, koju će moći igrati samo s drugim Apple korisnicima,

Gaming

Iz tvrtke Google su pojasnili da se Google Play pravila odnose na sve developere, te da ne smije biti izuzetaka.