Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre

Ubisoft ovog vikenda daruje Watch Dogs 2

Ako se prijavite sa svojim Uplay računom tijekom glavnog dijela Ubisoft Forward događaja, igru Watch Dogs 2 dobit ćete na poklon.

Foto: Ubisoft

Ubisoft Forward događaj koji će se održati ove nedjelje ponudit će više detalja o igrama Assassin’s Creed Valhalla i Hyper Scape, kao i o nekim drugim nadolazećim Ubisoft naslovima.

Međutim, osim toga, događaj će biti zanimljiv i zato što Ubisoft poklanja igru Watch Dogs 2 svima koji uživo budu pratili ovaj događaj. Ako se prijavite sa svojim Uplay računom tijekom glavnog dijela Ubisoft Forward događaja, igru Watch Dogs 2 dobit ćete na poklon. Također, ako se prijavite na trivijalne kvizove, postoje i druge nagrade koje možete osvojiti, piše Engadget.

Tvrtka je najavila da će objaviti i više informacija o igri Watch Dogs: Legion. Izdavač je na E3 2019 sajmu objavio da će doći do trećeg dijela ove franšize, međutim do početka ove godine nije bilo nikakvih novih informacija. Ubisoft je u početku planirao odustati od igre, ali je u ožujku objavljeno da će ona ipak biti lansirana na tržište tijekom ove godine. Možda će baš ovog vikenda biti otkrivene informacije o njihovim planovima u budućnosti.

Odbrojavanje do događaja i sam događaj možete pratiti putem streama na službenom Ubisoft YouTube kanalu klikom na ovaj LINK.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Igre

Nakon uklanjanja usluge chata iz game launchera, kako bi se mogla preraditi, Ubisoft je najavio povratak značajke. Od ponedjeljka, 31. svibnja, korisnici će ponovno...

Igre

Napokon ćete moći sa svojim prijateljima istraživati, iskušati izazove i sudjelovati u događajima diljem grada

Igre

Hyper Scape je najavljen prvi put u srpnju, a od trenutka objave beta verzije, igra je postala prva na vrhu Twitch liste i to...

Igre

Ubisoft je predstavio prvi trailer za popularnu igru Far Cry 6 u sklopu svoje digitalne konferencije Ubisoft Forward.

Oglašavanje