Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Ubisoft ovog vikenda daruje Watch Dogs 2

Ako se prijavite sa svojim Uplay računom tijekom glavnog dijela Ubisoft Forward događaja, igru Watch Dogs 2 dobit ćete na poklon.

Foto: Ubisoft

Ubisoft Forward događaj koji će se održati ove nedjelje ponudit će više detalja o igrama Assassin’s Creed Valhalla i Hyper Scape, kao i o nekim drugim nadolazećim Ubisoft naslovima.

Međutim, osim toga, događaj će biti zanimljiv i zato što Ubisoft poklanja igru Watch Dogs 2 svima koji uživo budu pratili ovaj događaj. Ako se prijavite sa svojim Uplay računom tijekom glavnog dijela Ubisoft Forward događaja, igru Watch Dogs 2 dobit ćete na poklon. Također, ako se prijavite na trivijalne kvizove, postoje i druge nagrade koje možete osvojiti, piše Engadget.

Tvrtka je najavila da će objaviti i više informacija o igri Watch Dogs: Legion. Izdavač je na E3 2019 sajmu objavio da će doći do trećeg dijela ove franšize, međutim do početka ove godine nije bilo nikakvih novih informacija. Ubisoft je u početku planirao odustati od igre, ali je u ožujku objavljeno da će ona ipak biti lansirana na tržište tijekom ove godine. Možda će baš ovog vikenda biti otkrivene informacije o njihovim planovima u budućnosti.

Odbrojavanje do događaja i sam događaj možete pratiti putem streama na službenom Ubisoft YouTube kanalu klikom na ovaj LINK.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Hyper Scape je najavljen prvi put u srpnju, a od trenutka objave beta verzije, igra je postala prva na vrhu Twitch liste i to...

Gaming

Ubisoft je predstavio prvi trailer za popularnu igru Far Cry 6 u sklopu svoje digitalne konferencije Ubisoft Forward.

Gaming

Glasina o tome da je Far Cry 6 u pripremi i da će se uskoro pojaviti ne manjka, a proteklih se mjeseci o ovom...

Gaming

Igra stiže 12. srpnja, ali samo za PC, a verzija za konzole očekuje se do kraja godine.