Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Ubisoft ovog vikenda daruje Watch Dogs 2

Ako se prijavite sa svojim Uplay računom tijekom glavnog dijela Ubisoft Forward događaja, igru Watch Dogs 2 dobit ćete na poklon.

Foto: Ubisoft

Ubisoft Forward događaj koji će se održati ove nedjelje ponudit će više detalja o igrama Assassin's Creed Valhalla i Hyper Scape, kao i o nekim drugim nadolazećim Ubisoft naslovima.

Međutim, osim toga, događaj će biti zanimljiv i zato što Ubisoft poklanja igru Watch Dogs 2 svima koji uživo budu pratili ovaj događaj. Ako se prijavite sa svojim Uplay računom tijekom glavnog dijela Ubisoft Forward događaja, igru Watch Dogs 2 dobit ćete na poklon. Također, ako se prijavite na trivijalne kvizove, postoje i druge nagrade koje možete osvojiti, piše Engadget.

Tvrtka je najavila da će objaviti i više informacija o igri Watch Dogs: Legion. Izdavač je na E3 2019 sajmu objavio da će doći do trećeg dijela ove franšize, međutim do početka ove godine nije bilo nikakvih novih informacija. Ubisoft je u početku planirao odustati od igre, ali je u ožujku objavljeno da će ona ipak biti lansirana na tržište tijekom ove godine. Možda će baš ovog vikenda biti otkrivene informacije o njihovim planovima u budućnosti.

Odbrojavanje do događaja i sam događaj možete pratiti putem streama na službenom Ubisoft YouTube kanalu klikom na ovaj LINK.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Ubisoft u suradnji s Patheom radi na razvoju igre Notre-Dame on Fire. Riječ je o VR escape igri, temeljenoj na istoimenoj dokumentarnoj drami Jean-Jacquesa...

Igre i gaming

Nakon uklanjanja usluge chata iz game launchera, kako bi se mogla preraditi, Ubisoft je najavio povratak značajke. Od ponedjeljka, 31. svibnja, korisnici će ponovno...

Igre i gaming

Napokon ćete moći sa svojim prijateljima istraživati, iskušati izazove i sudjelovati u događajima diljem grada

Igre i gaming

Hyper Scape je najavljen prvi put u srpnju, a od trenutka objave beta verzije, igra je postala prva na vrhu Twitch liste i to...