Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Sci-fi

Upoznajte putnike čija noćna mora počinje ovog petka 13.

Nova Netflixova horor poslastica Bloodride dolazi nam na male ekrane ovog petka 13. direktno iz Norveške. Skandinavski projekt donosi nam antologijsku horor seriju, u kojoj je svaka priča smještena u vlastiti, još čudniji svemir.

Šest jedinstvenih horor priča projekt je kuće Monster Scripted, a autor je priznati scenarist Kjetil Indregard, redatelj i autor serije Maniac. Redatelj je Atle Knudsen (ZombieLars), a razvijena je uz pomoć Monsterova kreativnog tima (Bård Fjulsrud, Håkon Briseid i Ida Håndlykken Kvernstrøm).

Radnja prati uklete putnike u spektralnom autobusu koji se kreću prema nepoznatom odredištu. Putovanje u nepoznato, zaokreti i misterije, apsurd i morbidni skandinavski humor uz dosta krvi samo su neke od glavnih obilježja. Netflix je dosada vrlo štur s informacijama o radnji, no trailer je dovoljno interesantan da nas zaintrigira.

U seriji glume: Ine Marie Wilmann, Bjørnar Teigen, Emma Spetalen Magnusson, Erlend Rødal Vikhagen, Benjamin Helstad, Harald Rosenstrøm, Dagny Backer Johnsen, Stig Amdam, Numa Edema Norderhaug, Ellen Bendu i Torfinn Nag.

Serija Bloodride s emitiranjem na Netflixu počinje ovog petka 13.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Filmovi

Serija od osam epizoda nosi naziv Dota: Dragon's Blood

Filmovi

Streaming titan još uvijek izrađuje inventivne originale i zna da nikada nećete otkazati pretplatu. Netflix u veljači donosi nekoliko igranih i dva dokumentarna filma...

Filmovi

Godina koja je najmanje štedjela filmsku industriju doživjela je kraj, a streaming gigant Netflix zaokružit će ju na najbolji mogući način. U naša mala...

Apps & Software

Novi alat nosi naziv Kids Activity Report, a nudit će podatke o tome što djeca najviše gledaju i tko su im omiljeni junaci.

Oglašavanje