Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Hi-tech

Uz ovaj ručni skener, skeniranje skripti, knjiga ili dokumenata nikada nije bilo lakše

Skeniranje je posao s kojim se često susrećemo u uredima pa i kod kuće. Veći uredi koriste kopir/skener + printer profesionalne mašine, koje su posebno dizajnirane za veći obim dnevnih zadataka. Uredski kopir aparati dolaze sa opcijama koje su prilagođene uredima, za rad u mrežnom okruženju ili pak VPN-u.

Koliko god su dobri, pravi uredski aparati nisu nam uvijek dostupni, posebno kod kuće ili izvan ureda općenito. Ako imate potrebu s vremena na vrijeme skenirati neki tekst, ili grafike, a uredski skener nije na dohvat ruke, svakako ste kandidat za jedan kvalitetan i povoljan ručni skener.

U nastavku teksta opisat ćemo LOETAD prijenosni ručni skener

Model ručnog skenera koji spominjemo u tekstu može raditi dokumente 900DPI rezolucije, spremiti ih u JPG ili PDF formatu, na MicroSD ili Micro SDHC karticu koju možete instalirati u utor sa strane.

Kompaktnog je dizajna, i lagan uređaj, što ga čini idealnim za putovanja i rad izvan ureda. Ručni skener snima, arhivira i organizira skenirane dokumente, na MicroSD ili MicroSDHC kartici.

Možete skenirati kolor ili monokrom fotografije, dokumente, časopise, skripte za školu ili studij, brošure i sve vrste poslovnih dokumenata.

Kvaliteta skeniranih dokumenata se može podesiti na: 300DPI, 600DPI, i 900DPI.

LOETAD dolazi sa OCR softverom (Optical Character Recognition), što korisniku pruža mogućnost naknadne obrade teksta ili grafičkih objekata u nekom skeniranom dokumentu.

Senzor za skeniranje može uhvatiti površinu A4 dokumenta, spaja se s računalom putem USB 2.0 priključka, i koristi 2x AA baterije za rad.

Napomena: 2x AA baterije nisu uključene u cijenu.

Uz uređaj LOETAD (po cijeni koju navodimo na dnu teksta), dobit ćete 8GB MicroSD karticu.

LOETAD prijenosni skener

Ako se odlučite koristiti 8GB TF karticu, uz pomoć ovog skenera možete pohraniti 1200 stranica 900DPI, 1600 stranica 600DPI ili 6000 stranica od 300DPI. Ove brojke su okvirne, ali ih navodimo da imate neki uvid u mogućnosti uređaja. Trebamo spomenuti LOETAD skener nema svoj unutarnji prostor za pohranu podataka (ROM).

Originalno pakiranje sadrži:

1x 900 DPI LCD LOETAD ručni skener
1x zaštitna futrola
1x USB kabel
1x korisničko uputstvo
1x kartica za inicijalnu kalibraciju

Kupite svoj primjerak već danas, jer se prijenosni skener uređaji brzo rasprodaju. Cijena na Amazonu je povoljna, negdje oko 54€, sa MicroSD karticom kapaciteta 8GB.

Ovi proizvodi posebno su traženi ovih dana, dok traje koronavirus, kada sve veći broj ljudi radi od kuće. Ručni skener je odličan zamjenski alat uredskim kopir aparatima, što u mnogočemu olakšava svakodnevne poslove.

1 komentar

1 komentar

  1. Murphy

    1. travnja 2020. u 09:55

    Što je cijenom na kraju teksta?
    Niti neki link ne bi bio na odmet.
    LP

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Globalna pandemija korona virusa natjerala vas je da radite od kuće, a računalo koje koristite još uvijek je na Win 7 za kojeg je...

Hi-tech

Ako tražite najbolji mini laptop 2020-te godine, a novi ste u svijetu prijenosnih računala, možda vam za oko zapne neki primjerak iz predstavljanja koje...

Oglašavanje