Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Vodič za svu telefonsku dodatnu opremu koja će vam ikada trebati

Korisni gadgeti uz pomoć kojih ćete iskoristili svoje pametne telefone do maksimuma…

Foto: Unsplash/Ady TeenagerInRO

Mobiteli postaju sve važniji dio naše svakodnevice – iako stanu u džep, preuzeli su ulogu kalkulatora, fotoaparata, igraćih konzola i kompjutera. Unatoč tome što nam nude neograničen broj funkcija, i oni dolaze sa svojim nedostacima, ali srećom, stalno rastuća industrija telefonskih dodataka nadoknađuje sve nedostatke.

Vaš novi telefon nema priključak za slušalice? Broj izvrsnih bežičnih opcija je velik. Želite li biti sigurni da se lijepo dizajnirani uređaj ne ošteti? Maskice za mobitele ili folije za ekran su odlična solucija. Jeste li zabrinuti da će vam se baterija telefona isprazniti usred dana? U tom slučaju, power bank je obavezan. 

U ovom vodiču za kupce donosimo vam popis svih najboljih dodataka za smartphone koji vam mogu zatrebati!

Jedan od dodataka koji je obavezan za većinu korisnika je zaštitna maska ili navlaka. Današnji telefoni prekrasno su dizajnirani sa svojim elegantnim linijama i velikim ekranom pa ih je gotovo šteta prekriti, ali jedini način da osigurate da uređaj ostane u dobrom stanju je maska. Nezgode se mogu dogoditi čak i ako ste oprezni, a popravak ili zamjena razbijenog ekrana mogu biti jako skupi. Iz tog razloga preporučljivo je imati kvalitetnu zaštitu za mobitel, a ako vas brine estetska strana, danas su dostupne mnoge stranice koje nude izradu personaliziranih maski i futrola kao što je etuo.hr.

Sljedeći na popisu je power bank. Većina baterija traje jedan dan uz prosječnu upotrebu, ali prosjek je ključna riječ. Baterija vašeg telefona veoma će se brzo isprazniti ako igrate puno igrica, koristite telefon za GPS navigaciju, surfate ili gledate video uratke na YouTubeu. Dobar power bank osigurat će da se nikad ne nađete daleko od punjača sa baterijom na 0%.

Još jedan dodatak koji će uskoro mnogima biti neophodan je par Bluetooth slušalica. Samo neki telefoni dolaze s dobrim ugrađenim zvučnicima, a mnogi proizvođači su u potpunosti izbacili priključak za slušalice iz dizajna. Srećom, Bluetooth slušalice postaju sve bolje, a danas postoji mnogo fantastičnih opcija za odabir.

Uz ugrađenu GPS navigaciju, vaš pametni telefon je stvoren da vas uputi u pravom smjeru. Međutim gledanje u telefon u vožnji može biti opasno, čak i kažnjivo. Zato preporučamo kupovinu držača za telefon uz pomoć kojega možete sigurno navigirati svojim GPS-om, upućivati hitne pozive i još mnogo toga.

Uz kupovinu novog mobitela uvijek je dobro imati dodatni prostor za pohranu. Kako sve više radimo na našim telefonima, proširive kartice za pohranu brzo postaju jedan od najbitnijih telefonskih dodataka na tržištu.

Što se tiče dodatne memorije za telefone, dobra vijest je da je podrška za microSD kartice ponovno dostupna na odabranom broju novih pametnih telefona nakon što je u potpunosti nestala prije nekoliko godina. Ako vaš telefon nema utor za microSD karticu, još uvijek možete nabaviti vanjski USB flash pogon koji će zadovoljiti svoje potrebe za pohranom.

Fitness trackeri i pametni satovi napredovali su u vrlo kratkom vremenu. Više nisu samo pedometri; većina standardnih fitness trackera može pratiti vaše korake, prijeđenu udaljenost, sagorijevanje kalorija, planove vježbanja, čak i vaše obrasce spavanja.

Pametni satovi podižu funkcionalnost na sasvim drugu razinu, a neki su praktički mali pametni telefon na vašem zapešću. Pružaju jednostavan način za dobivanje informacija, omogućuju čitanje poruka bez vađenja telefona i još mnogo toga.

Danas koristimo telefone kao svoje primarne kamere. Dodaci za mobilne fotografije kao što su stalci, foto leće ili selfie stickovi mogu poboljšati vaše iskustvo, kao i kvalitetu slike. Čak i jeftin uređaj može proizvesti nevjerojatne fotografije ako mu se malo pomogne.

Iako su dodaci za mobitele samo to, dodaci, u današnje doba rijetko tko od nas bi preživio dan bez njihove pomoći. Zato se oboružajte informacijama i olakšajte si život gadgetima s našeg popisa.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Kina predlaže nove mjere za rješavanje problema ovisnosti o Internetu među djecom i tinejdžerima te promicanje društvenih vrijednosti. Kineska uprava za kibernetički prostor objavila...

Promo i akcije

Pametni telefon, tablet, Bluetooth slušalice, pametni sat i još mnogi uređaji koje koristimo svaki dan, moraju se redovito puniti. Ipak, uz odgovarajući pribor, ne...

Tech

HONOR nudi velik izbor pametnih telefona za svačiji ukus i džep, a žele ih i najveći ljubitelji mode i tehnologije. Donosimo pregled uređaja na...

Tech

Za iPhone prvu generaciju mobitela kada je debitirala 2007. godine, ljudi su izdvajali po 599 dolara. Petnaest godina kasnije, vjerovali ili ne, netko je...

Tech

Svi znaju da mobitel ne treba držati uz glavu, ali ima toga još...

Tech

Pametnim telefonima, bez kojih više gotovo i ne možemo, baterija je jedna od glavnih boljki. Brzo se isprazni, može brzo izgubiti svoj puni kapacitet...

Tech

AliExpress je povodom 12. Anniversary Sale 2022. rasprodaje pripremio pravu shopping ludnicu. Blackview, poznati globalni proizvođač mobilnih uređaja, najavio je da će većina proizvoda...

Aplikacije i softver

Mobiteli su korisni, bez ikakve sumnje. Bilo da je riječ o komunikacijskom alatu, bilo da je riječ o sredstvu za zabavu, pametni telefon nema...