Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Hi-tech

Vrlo povoljan 3D Printer RepRap Prusa I3

RepRap Prusa I3 3D Printer

U posljednje vrijeme 3D printeri postaju sve popularniji kao periferni uređaji. U samom početku kada su se pojavili na tržištu, 3D printeri su bili vrlo skupi uključujući i njihov potrošni materijal. Da bi kasnije iz dana u dan cijena im padala, a sama 3D tehnologija printanja je svakako zanimljiva jer nudi puno mogućnosti. Pa je logički i bilo za očekivati da će se nakon toga i povećati zainteresiranost.

Osim što je cijena 3d printera puno niža nego u samom početku, na tržištu su se pojavili mnogi novi proizvođači poput RepRap. Koji je među prvima ponudio tzv. low-cost 3D printer. Među njihovim modelima istaknuo bi model Z-605S koji je doista povoljan s obzirom da mu je cijena 470.49$.

RepRap Prusa I3 3D Printer (3)

Naime 3d printer RepRap Prusa I3 ima ugrađen LCD zaslon koji vam omogućava podešavanje postavki i printanje bez da je spojen s računalom. Podržava sve programe koji mogu spremiti vaš nacrt u STL 3D formatu, kao što su Pro / E, 3D Max, Maya, CAD, SolidWorks, UG i drugi.

RepRap Prusa I3 3D Printer (2)

Također kompletna konstrukcija je metalna što dodatno omogućava da 3D printer bude što stabilniji. Za printanje koristi ABS ili PLA potrošni materijal. Oba materijala ABS i PLA su poznata kao termoplastike.

Kao što sam na početku naveo cijena ovog 3d printera iznosi 470.49$. Ako ste zainteresirani za kupnju RepRap Prusa I3 3D printera možete ostvariti dodatni popust u iznosu od 20$ koristeći kupon: Z605S. Koristeći kupon cijena pada na 449.99$ i kupovinu po toj cijeni možete obaviti ovdje.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Oglašavanje