Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Whispering Hills – mod koji spaja Silent Hill i Fallout 4

Whispering Hills možete pronaći na ModDB i NexusMods, a sa sljedećim epizodama očekuju se i novi elementi

Foto: NexusMods

Whispering Hills je Fallout 4 mod koji u Commonwealth donosi puno magle i razna dobro poznata čudovišta. O modu se priča još od 2019. godine, ali tek sad je prva epizoda spremna.

U novom modu očekuju vas avanture u post-nuklearnom Silent Hill okruženju, a Fallout 4 će se pretvoriti u pravu noćnu moru koju će obožavati svi ljubitelji horora.

Igrači će se u igri upoznati s osnovnom školom Midwitch (koja se temelji na izvornim školskim prostorijama iz igre Silent Hill) i dijelom grada naziva Whispering Hills, koji je kreiran po uzoru na Centraliu – grad u kojem je snimljen Silent Hill film, piše PC Gamer.

Uz to, od sad postoji mogućnost da se s promjenom vremena u igri Fallout 4 promjeni i grad, te da se iz magle direktno stupa u mračni Silent Hill svijet.

Što se tiče čudovišta, Whispering Hills donosi poznate njuške kao što su čudovište s trokutnom metalnom konstrukcijom umjesto glave – Triangular Prism Head, te medicinske sestre bez lica koje vrebaju iz mračnih uglova.

Whispering Hills možete pronaći na ModDB i NexusMods, a sa sljedećim epizodama se očekuju i novi elementi, dijelovi grada, ali i suputnici, s obzirom na činjenicu da oni koji trenutno igračima prave društvo u Fallout 4 za sad ne mogu s njima u novi svijet strave i užasa.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Hi-tech

 Bill Mandel, predsjednik Udruge za 8K tehnologije i potpredsjednik Samsung Istraživačkog centra u SAD-u te Chris Chinnock, izvršni direktor Udruge za 8K tehnologije predstavili...

Gaming

Tvrtka Razer je nedavno najavila svoj novi proizvod – navlake za prste. Iako zvuči kao dobra prvotravanjska šala, nije! Riječ je o ozbiljnoj ponudi...

Hi-tech

Stalna internetska povezanost u vozilu omogućuje automobilsku učinkovitost ali i dobro korisničko iskustvo. Automobilska učinkovitost koju omogućuje stalna internetska veza je dvosmjerna komunikacija sa...

Gaming

Kineske gaming platforme kao što su Tencent i NetEast moraju ograničiti maloljetnim korisnicima upotrebu platforme na samo tri sata tjedno. Ograničenje dolazi kao dio...

Oglašavanje