Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Whispering Hills – mod koji spaja Silent Hill i Fallout 4

Whispering Hills možete pronaći na ModDB i NexusMods, a sa sljedećim epizodama očekuju se i novi elementi

Foto: NexusMods

Whispering Hills je Fallout 4 mod koji u Commonwealth donosi puno magle i razna dobro poznata čudovišta. O modu se priča još od 2019. godine, ali tek sad je prva epizoda spremna.

U novom modu očekuju vas avanture u post-nuklearnom Silent Hill okruženju, a Fallout 4 će se pretvoriti u pravu noćnu moru koju će obožavati svi ljubitelji horora.

Igrači će se u igri upoznati s osnovnom školom Midwitch (koja se temelji na izvornim školskim prostorijama iz igre Silent Hill) i dijelom grada naziva Whispering Hills, koji je kreiran po uzoru na Centraliu – grad u kojem je snimljen Silent Hill film, piše PC Gamer.

Uz to, od sad postoji mogućnost da se s promjenom vremena u igri Fallout 4 promjeni i grad, te da se iz magle direktno stupa u mračni Silent Hill svijet.

Što se tiče čudovišta, Whispering Hills donosi poznate njuške kao što su čudovište s trokutnom metalnom konstrukcijom umjesto glave – Triangular Prism Head, te medicinske sestre bez lica koje vrebaju iz mračnih uglova.

Whispering Hills možete pronaći na ModDB i NexusMods, a sa sljedećim epizodama se očekuju i novi elementi, dijelovi grada, ali i suputnici, s obzirom na činjenicu da oni koji trenutno igračima prave društvo u Fallout 4 za sad ne mogu s njima u novi svijet strave i užasa.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Prošlo je nekoliko godine otkako je Nintendo prvi put objavio da radi na nastavku The Legend of Zelda: Breath of the Wild igre, a...

Igre i gaming

Prema Bloombergovim izvorima, God of War: Ragnarok bi ipak mogao biti lansiran u 2022. godini. Naime, prema najnovijim informacijama, PS4 i PS5 igra izaći...

Igre i gaming

Epic Games Store je popularnu BioShock: The Collection trilogiju nedavno ponudio besplatno, a zainteresirani igre mogu preuzeti besplatno sve do 2. lipnja, kada nas...

Igre i gaming

Dobra vijest za obožavatelje Call of Duty franšize! Novi nastavak, Modern Warfare II, svoju objavu će dočekati 28. listopada ove godine. Riječ je o...