Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Automoto

Xiaomi Mijia električni romobil i Fiido D2 električni romobil sniženi preko 50%

Popularna internet trgovina TomTop opet ima privlačne popuste. Posljednji u nizu su dva odlična popusta na popularne električne romobile, Xiaomi Mijia električni romobil i Fiido D2 električni bicikl.

Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro
Sklopiv električni romobil s jačinom motora od 300 Watta, baterijom od 474 Wh te dometom od čak 45 kilometara u jednom punjenju nova je generacija Xiaomijevog električnog romobila. Bolji i jači model od prethodnika, posjeduje LED zaslon na kojem se mogu vidjeti sve osnovne karakteristike kao što su brzina, stanje baterije, način u kojem se vozite je jeste li povezani pametnim telefonom.

Popust koji donosi internet trgovina TomTop za ovaj artikl je 52% što donosi cijenu od $554,99.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

FIIDO D2 sklopivi električni bicikl
FIIDO D2 električni bicikl može se pohvaliti jakim elektromotorom od 250 Watta koji može postići brzinu od 25kmh te ima maksimalni domet od 50 kilometara. Njegova je nosivost do 120 kg.

Bicikl se može koristiti na tri različita načina – kao običan bicikl (bez električnog pogona), kombinirano (uz pomoć električnog pogona) i isključivo na električni pogon što ovisi o režimu vožnje i trajanju baterije. Napravljen je od aluminija i simpatične je konstrukcije.

Popust koji donosi internet trgovina TomTop za ovaj artikl je 64% što donosi cijenu od $479,99.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Ostale ekskluzivne popuste možete pogledati na stranicama online trgovine TomTop.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Automoto

Popularna internet trgovina Tomtop ne prestaje iznenađivati odličnim popustima. Posljednji u nizu su dva odlična popusta na popularne električne romobile, Xiaomi Mijia i Fiido...