Geekmaxi
Akcije

Xiaomi Mijia Mosquito Repellent – pametno rješenje protiv komaraca!

Kako je posljednjih godina uočen sve veći porast komaraca, prijenosnika različitih virusa bez efikasnog lijeka povećana je i potražnja za njihovim repelentima. Poznata tvrtka Xiaomi posvetila je dio proizvodnje kvaliteti življenja, posebice djece koji su najveće žrtve komaraca, te prezentira svoj najnoviji proizvod Xiaomi Mijia Mosquito Repellent.

Svojom prihvatljivom cijenom od 12.94 eura jamči najbolju kvalitetu. Minimalističkim izgledom i šarmantnim dizajnom u kratko je vrijeme osvojio srca kupaca te ujedno postao i najprodavaniji repelent ispod 15 eura.

POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!

Prijenosno i kompaktno kućište od 11*11*6 cm može se usporediti s veličinom kućišta mini Bluetooth zvučnika što ga čini gotovo nevidljivim za uporabu u bilo kojem prostoru. Može se držati u kući, autu, a pri spremanju na putovanje, stane i u torbu.

Napravljen je od ekološki prihvatljivih materijala pa teži samo 150 grama što je nešto manje od standardnog 5.5 inčnog smartphonea. Na prednjem dijelu nalazi se gumb za paljenje s LED indikatorom, a otvori na vrhu i dnu efikasno djeluju na tjeranje komaraca i kukaca što ga čini jednostavnim za održavanje.

U paketu dolazi repelentna tableta koja se stavlja u uređaj, a podržava veličinu prostora od 28 kvadrata. Napajanjem na dvije AA baterije ventilator uređaja u zrak otpušta sadržaj repelentne tablete, dok zvuk ventilatora ostaje nečujan.

Bez potrebe za fizičkim obračunom s komarcima, najnoviji  Xiaomi Mijia Mosquito Repellent čini život puno lakšim i kvalitetnijim.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh