Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Hi-tech

Xiaomi poslao Mi 10 Pro kameru u svemir i snimio nevjerojatne prizore našeg planeta

Za što bolju prezentaciju svog najnovijeg flagship modela, Xiaomi je poslao Mi 10 Pro kameru u svemir i snimio nevjerojatne fotografije i video našeg planeta. U videu koji je objavila kompanija, na YouTube kanalu, možete vidjeti Zemlju sa udaljenosti veće od 400 kilometara.

Naš planet je slikan iz satelita, uz pomoć 108 megapikselne kamere koja dolazi uz najnoviji Xiaomi Mi 10 Pro. Video je reklamnog sadržaja, s mnogim efektima, a stvarne fotografije možete pogledati ako ubrzate na 0:54 sekundi.

Nećete imati mogućnost iskoristiti kameru ovog modela na način kako je prikazano u reklami, no promidžbena poruka je napravila svoj dio posla. Reklamna kampanja je doslovno lansirala trenutno najtraženiji flagship na tržištu. Vjerujemo da će Xiaomi postići očekivane prodajne rezultate, bez obzira što je trenutna situacija s korona virusom pokvarila planove svima.

Prema nekim pretpostavkama, Xiaomi planira da u 2020.godini ima preko 100 milijuna svojih korisnika. Modeli Mi 10 i Mi 10 Pro već su dostupni u Kini, a uskoro (27. ožujak) započinje distribucija na globalnoj razini.

Ako se osvrnemo na prvotnu isporuku (flash sale), možemo pretpostaviti da će spomenuti duo biti jako popularan u tekućoj godini.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Hi-tech

Xiaomi je predstavio vlastite pametne naočale koje imaju mogućnost fotografiranja, prikazivanja poruka i obavijesti, upućivanja poziva, navigacije i prevođenja tekstova u stvarnom vremenu. Unatoč...

Hi-tech

Vaš najisplativiji LDS navigacijski robotski čistač

Biznis

Američka vlada pristala je ukloniti Xiaomi s crne liste Trumpove administracije nakon što je tvrtka pokrenula tužbu ranije ove godine. Xiaomi je u siječnju...

Gadget

U prodaju domaćeg Smartus.hr webshopa stigla je dugo očekivana Xiaomi Mi Band 6 fitness narukvica – najnoviji dodatak najpopularnije serije fitness narukvica na svijetu!...

Oglašavanje