Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Xiaomi Viomi V3 pametni robotski usisivač dostupan povoljno iz njemačkog skladišta

Ovaj pametni robot usisivač marke Xiaomi možete naručiti iz skladišta u Njemačkoj (EU), i kupiti ga bez dodatnih troškova carine, sa brzom isporukom na kućnu adresu. U nastavku ćemo napisati par riječi i opisati Xiaomi Viomi V3 robot usisivač.

Ovaj robot usisivač je odličan pomoćnik u kući, koji će čistiti prašinu i razne prljavštine, uz minimalan napor i potrošnju električne energije. Manjih je dimenzija, i pogodan za čišćenje površina u svakom domu, uz mogućnost da se zavuče ispod kauča i teško dostupnih mjesta u vašim prostorijama.

Glavne značajke usisivača Xiaomi Viomi V3

Maksimalna snaga usisavanja od 2600Pa sasvim je dovoljna za suvremeni dom i čistoću podnih površina. LDS laserska tehnologija za brzu i pametnu navigaciju po prostorijama osigurava kvalitetno i precizno čišćenje bez preskakanja.

Pametni usisivač Xiaomi Viomi

Robot Xiaomi Viomi V3 ima u sebi ugrađenih 12 senzora koji pomažu upravljanju i brinu se za samo najbolje rezultate čišćenja. Robotom možete upravljati uz pomoć vašeg smartphone uređaja, kroz aplikaciju koju besplatno preuzmete. Aplikacija za upravljanje može raditi na Android i iOS uređajima.

Robot može raditi suho čišćenje (usisavanje) ali i čišćenje pomoću vode (džogiranje).

Tehničke specifikacije Xiaomi usisavača

Materijal: Metal + Plastika + Silikon
Kontrolni LED panel: boje bijela/žuta/crvena
Baterija: 4900mAh litij baterija

Za detaljne specifikacije uređaja posjetite poveznicu koju ćemo dati u nastavku. Xiaomi Viomi V3 jedan je od najboljih uređaja iz svoje kategorije, i trenutno se prodaje u trgovini TomTop po cijeni od €416,99. Cijena je dosta povoljna za uređaj ove kvalitete, sa svim pametnim opcijama koje usisivač ima u sebi. Usisivač Xiaomi možete naručiti sa skladišta u Njemačkoj, što znači da kupujete unutar EU, i nećete platiti carinu na tu kupovinu. Kupljeni proizvod se brzo isporučuje, i na vašu kućnu adresu dolazi već kroz par dana.

Sačuvajte čistoću vašeg doma, bez mnogo napora, i prepustite robota da uradi svakodnevni posao čišćenja. Inteligentna rješenja u kućištu ovog robota osigurat će da svaki dom bude čist, bez da se vi brinete o tome.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Tech

Božić se bliži i vrijeme je darivanja, a vremena je sve manje. Ako ne znate što pokloniti, onda je najbolje raspitati se na trgovini...

Tech

Vaš najisplativiji LDS navigacijski robotski čistač

Promo i akcije

Iskoristite priliku i kupite po povoljnoj, akcijskoj, cijeni ovaj pametni i moderni automatski robot usisivač. Riječ je o multifunkcionalnom uređaju za čišćenje doma. Sve...

Promo i akcije

Stiže nam još jedna zanimljiva ponuda, u obliku modernog pametnog robota koji čisti sve površine stambenog prostora. Trenutno se prodaje po akcijskoj cijeni, sa...