Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Xiaomi Viomi V3 pametni robotski usisivač dostupan povoljno iz njemačkog skladišta

Ovaj pametni robot usisivač marke Xiaomi možete naručiti iz skladišta u Njemačkoj (EU), i kupiti ga bez dodatnih troškova carine, sa brzom isporukom na kućnu adresu. U nastavku ćemo napisati par riječi i opisati Xiaomi Viomi V3 robot usisivač.

Ovaj robot usisivač je odličan pomoćnik u kući, koji će čistiti prašinu i razne prljavštine, uz minimalan napor i potrošnju električne energije. Manjih je dimenzija, i pogodan za čišćenje površina u svakom domu, uz mogućnost da se zavuče ispod kauča i teško dostupnih mjesta u vašim prostorijama.

Glavne značajke usisivača Xiaomi Viomi V3

Maksimalna snaga usisavanja od 2600Pa sasvim je dovoljna za suvremeni dom i čistoću podnih površina. LDS laserska tehnologija za brzu i pametnu navigaciju po prostorijama osigurava kvalitetno i precizno čišćenje bez preskakanja.

Pametni usisivač Xiaomi Viomi

Robot Xiaomi Viomi V3 ima u sebi ugrađenih 12 senzora koji pomažu upravljanju i brinu se za samo najbolje rezultate čišćenja. Robotom možete upravljati uz pomoć vašeg smartphone uređaja, kroz aplikaciju koju besplatno preuzmete. Aplikacija za upravljanje može raditi na Android i iOS uređajima.

Robot može raditi suho čišćenje (usisavanje) ali i čišćenje pomoću vode (džogiranje).

Tehničke specifikacije Xiaomi usisavača

Materijal: Metal + Plastika + Silikon
Kontrolni LED panel: boje bijela/žuta/crvena
Baterija: 4900mAh litij baterija

Za detaljne specifikacije uređaja posjetite poveznicu koju ćemo dati u nastavku. Xiaomi Viomi V3 jedan je od najboljih uređaja iz svoje kategorije, i trenutno se prodaje u trgovini TomTop po cijeni od €416,99. Cijena je dosta povoljna za uređaj ove kvalitete, sa svim pametnim opcijama koje usisivač ima u sebi. Usisivač Xiaomi možete naručiti sa skladišta u Njemačkoj, što znači da kupujete unutar EU, i nećete platiti carinu na tu kupovinu. Kupljeni proizvod se brzo isporučuje, i na vašu kućnu adresu dolazi već kroz par dana.

Sačuvajte čistoću vašeg doma, bez mnogo napora, i prepustite robota da uradi svakodnevni posao čišćenja. Inteligentna rješenja u kućištu ovog robota osigurat će da svaki dom bude čist, bez da se vi brinete o tome.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Akcije

Stiže nam još jedna zanimljiva ponuda, u obliku modernog pametnog robota koji čisti sve površine stambenog prostora. Trenutno se prodaje po akcijskoj cijeni, sa...

Gadget

Predstavljamo novi Xiaomi usisavač VIOMI V2 Pro, koji se reklamira kao 2u1 uređaj za čišćenje vašeg doma. Radi uz pomoć LDS laserske navigacije, sa...

Akcije

Popularna online trgovina GeekMaxi počela je sa svojom polugodišnjom rasprodajom. Ima tu svega, od atraktivnih električnih skutera, robotskih usisavača, dronova, bluetooth zvučnika, računala do...

Hi-tech

Smart Mall, novi web shop na Hrvatskom tržištu predstava svoj naprodavaniji robotski usisivač. Robotski usisivač s mop brisačem poda i spremnikom za vodu –...