Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Zanima vas kako otključati iPhone, iPad, i iPod Touch?

Apple uređaji dolaze sa poprilično jakom zaštitom, s posebnim naglaskom na mobilne i prijenosne uređaje kao što su: iPhone, iPad i iPod Touch. Sigurni su i gotovo neprobojni, kada pričamo o zaštiti podataka koji su na njima snimljeni.

Pored toga, kao i drugi slični uređaji, i ovi imaju zaštitu pristupa dok se koriste. Tu mislimo na otključavanje telefona, tableta ili glazbenog prijenosnika. Kao opciju za otključavanje korisnik može birati lozinku, neki PIN kod, skeniranje otiska prsta ili skeniranje lica. Ovisno o kojem se modelu radi, svaki će korisnik odabrati neku od dostupnih opcija.

Dodatna zaštita koju Apple uvodi u svoje uređaje je Apple ID, za pristup iTunes i drugim Apple servisima.

Koliko god bile dobre te sigurnosne mjere, nekada imamo realan razlog za izbjeći ih. Recimo na primjer, posjedujete iPhone koji ima sigurnosno zaključavanje, a razbili ste touch površinu i zaslon na tom telefonu. Da bi došli do svojih podataka trebate ili servisirati iPhone, ili iskoristiti opciju vraćanja podataka iz sigurnosne kopije. Ako imate sigurnosnu kopiju, to je onda lagan postupak, no mnogi od nas ne rade redovno sigurnosne kopije, i lako je moguće da je jedini način pristupa podacima servisiranje polomljenog uređaja.

Servis je skup sam po sebi, i mnogi će nevoljko ići prema takvom rješenju. U nezgodnoj situaciji će se posebno pronaći vlasnici modela koji je već zastario, odnosno korisnici koji su imali u planu kupiti novi iPhone uređaj. Njima se ne isplati davati novce za servis da bi došli do svojih podataka.

Što napraviti u slučaju kada ste zaboravili lozinku, ne radi vam čitač otiska ili jednostavno ne možete otključati vaš Apple uređaj? Postoji rješenje za takve prilike. Poseban softver iMyFone zaobilazi spomenute zaštite za povezivanje s Apple servisima, kao što je Apple ID, i druge spomenute u gornjem dijelu teksta. Ova aplikacija uspješno uklanja Apple ID sa iPhone, iPad i iPod uređaja, bez potrebe za unosom lozinke. Jednostavnim korištenjem opcije iMyFone LockWiper za iOS, s iPhone, iPad ili iPod uređaja možete obrisati lozinku, da bi pristupili nekom od spomenutih uređaja. Nakon što ste uklonili lozinku, možete iskoristiti sve prednosti iOS-a koje imate kada kupite novi uređaj.

Nakon što ste obrisali iPhone lozinku (Apple ID) jednostavno možete kreirati novi Apple ID, i koristiti iPhone, iPad ili iPod s punom kontrolom vašeg uređaja. Nakon postavljanja novog Apple ID, možete pridružiti vaš uređaj na iCloud servis, i koristiti sve mogućnosti kao što je iTunes i druge Apple servise.

Ako se pojavi ažuriranje OS-a, možete napraviti ažuriranje s vašim novim upisanim Apple ID.

iMyFone LockWiper u potpunosti će obrisati svaki trag prijašnjeg Apple ID-a, što znači da iPhone, iPad ili iPod nije moguće pratiti i locirati, neće biti sinkroniziran sa prijašnjim Apple ID računom, i neće se moći blokirati korištenjem prijašnjeg Apple ID računa.

Korištenjem prijašnjeg Apple ID računa ne možete blokirati uređaj s kojeg obrišete Apple ID uz pomoć LockWiper alata.

Kako otključati iPhone?

Svi ćemo se složiti da je lozinka najbolji oblik zaštite iPhone uređaja, ili bilo kojeg drugog smartphonea. Ipak, dogodi se da imamo problema otključati iPhone, i nemamo pristup podacima, kontaktima i IM porukama koje stalno pristižu. U toj situaciji dobro će doći iMyFone LockWiper alat, koji služi da otključamo iPhone iako ne znamo lozinku ili je ne možemo unijeti. Jednom kada zaobiđemo lozinku na iPhone uređaju, imamo potpunu kontrolu nad tim telefonom.

LockWiper je profesionalni alat koji može otključati iPhone lozinke sa 4 ili 6 znamenki, Face ID, Touch ID, ili PIN kod koji korisnik odabere.

Moguće je otključati iPhone bez straha da izgubite podatke s uređaja. Sa 100%-tnim učinkom, brzo i sigurno, pomoću ove aplikacije možete otključati iPhone i nastaviti raditi gdje ste i stali.

U samo 3 koraka otključajte iPhone

Ako se ne možete sjetiti lozinke, ili je iPhone, iPad ili iPod razbijen, a važno vam je doći do podataka, otključajte lako vaš uređaj kroz samo 3 jednostavna koraka. iMyFone LockWiper može uspješno otključati iPhone, iPad ili iPod, da pristupite uređaju i naprvite sve što je potrebno dalje. Naknadno možete promijeniti lozinku, napraviti Factory Reset, pa i formirati novi Apple ID da se prijavite na Apple servise s novim pristupnim podacima.

Aplikacija ima jednostavno, intuitivno sučelje, prilagođeno za što efikasniji rad.

Prvo, odaberite način otključavanja: Apple ID, Screen Passcode, Screen Time Passcode.

Drugo, spojite kabelom vaš iPhone (iOS uređaj), s vašim računalom (Windows ili macOS) i uvjerite se da je sustav prepoznao iPhone ili koji već uređaj želite otključati.

Treće, slijedite jednostavne korake da možete otključati Apple iPhone, iPad ili iPod Touch.

iMyFone LockWiper za Windows i macOS

Svakako je stvar vrijedna spomena, da iMyFone možete kupiti za Windows ili macOS okruženje. U svijetu se broji preko 10 milijuna preuzetih instalacija, s mogućnošću 30-dana povrata novca. Uz kupljenu licencu, korisnik ima besplatnu tehničku podršku.

iMyFone LockWiper verzija za otključavanje Android uređaja također je dostupna. Uz pomoć ovog alata možete lako zaobići Google FRP zaštitu, ukloniti zaključavanje zaslona i pristupiti vašem Android smartphone uređaju.

Par savjeta za kraj, kako otključati iPhone, iPad, ili iPod Touch

U nastavku ćemo napisati nekoliko savjeta kako da otključate iPhone ili drugi Apple uređaj, u slučaju da ste zaboravili lozinku, ili imate defektan uređaj.

Ukloniti Apple ID

Recimo da imate iPhone već neko vrijeme i odlučili ste se za novi model. Stari želite pokloniti nekome, ili ga prodati, i važno je napraviti Factory reset. Pokušali ste napraviti reset, i shvatili ste da ne znate koji je vaš Apple ID.

U tom slučaju, čak i kada ne znate koji je Apple ID, možete napraviti Factory reset. Bez obzira dali je uključena opcija Find My iPhone, možete uspješno zaobići Apple ID zaštitu i vratiti uređaj na tvorničke postavke.

Otključajte Apple iPhone uz pomoć aplikacije iMyFone.

Pokrenite aplikaciju na računalu, odaberite Unlock Apple ID, i spojite iPhone s računalom. Dalje, napravite klik mišom na gumb Start to Unlock.

Ako je Find My iPhone opcija isključena, softver će automatski obrisati Apple ID.

Ukoliko je pak Find My iPhone opcija bila uključena na iPhone uređaju, trebate odabrati Settings > General > Reset All Settings.

Kada je proces završio, iCloud račun je obrisan s uređaja, što znači da iPhone uređaj možete prijaviti s novim Apple ID računom i koristiti ga kao nov uređaj.

Iskoristite popust prilikom kupovine iMyFone alata za otključavanje Apple iPhone, iPad, i iPod Touch + Android smartphone uređaja. Unesite KOD: F487SA prilikom kupovine i ostvarite popust od $10, od osnovne cijene za licencu.

iMyFone AnyTo Location Changer

Prije nego završimo sa ovim javljanje, želimo predstaviti još jednu aplikaciju: iMyFone AnyTo Location Changer. Aplikacija radi sa Apple uređajima iPhone, i iPad. Uz pomoć ovog alata možete s lakoćom promijeniti GPS lokaciju bilo gdje u trenutku.

Jednim dodirom na mapi, možete u trenutku promijeniti lokaciju na vašem uređaju. Iskoristite ovu opciju i sa vašim prijateljima podijelite egzotične lokacije. Neka vam zavide na vašem „odmoru“ na najljepšim svjetskim plažama, dok ste vi na radnom mjestu, tek par ulica udaljeni od njih.

iMyFone AnyTo može da spriječi uvid u vaše kretanje, ali isto tako vam može dati pristup sadržaju koji je inače ograničen po geografskom području.

Podijelite virtualnu lokaciju s prijateljima, sakrijte iPhone lokaciju, pristupite cenzuriranom sadržaju ili jednostavno zbijajte šale s vašim prijateljima. iMyFone AnyTo iOS aplikacija daje mogućnosti za Apple uređaje koje mnogima mogu biti korisne. Na vama je da ih iskoristite prema potrebama.

iMyFone 5th Anniversary

Još za kraj da spomenemo i dolazeću 5. godišnjicu kompanije, kojom prilikom će korisnici dobiti veliki popust do 85%. iMyFone 5th Anniversary je poseban trenutak, povodom kojeg će korisnici softvera sudjelovati u velikim izvlačenjima i značajnim popustima na kupovinu.

Besplatne licence i veliki popusti

Giveway događaj će obradovati neke od vas. Prijavite se, čekajte, i budite spremni ako baš Vi osvojite neku od nagrada.  

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...