Supersport bonus dobrodošlice od 100% do 100 eura

Supersport kladionica svim novim korisnicima nudi bonus od 100% na prvu uplatu do 100 eura

(Zadnji put ažurirano na dan )

Supersport je jedna od najpopularnijih hrvatskih kladionica i već dugo svojim korisnicima nudi takozvani bonus dobrodošlice, odnosno bonus u kojem će novim igračima na njihovu prvu uplatu dati 100% od uplaćenih sredstava ukoliko zadovolje uvjete bonusa. Supersport bonus dobrodošlice je klasični oblik bonusa za nove igrače koji malo koja sportska kladionica nema danas jer je izvrstan način za poželjeti dobrodošlicu novim igračima te ih ujedno motivirati da se registriraju i okušaju u klađenju.

Supersport bonus dobrodošlice od 100% na prvu uplatu

supersport bonus

Novi korisnici ovaj bonus mogu aktivirati u dva koraka. Nakon registracije prvo ga moraju prihvatiti, a zatim i odraditi svoju prvu uplatu. Uplata koja će igrača kvalificirati za ovaj bonus mora biti u intervalu od minimalno 2 eura do maksimalnih 100 eura. Sve uplate manje od 2 eura neće aktivirati ovaj bonus, dok će sve uplate veće od 100 eura aktivirati maksimalni iznos bonusa.

 • Nakon aktivacije promocije, igrač da bi mogao isplatiti u cijelosti ili djelomično garantirani iznos bonusa, ima 30 dana za ispuniti uvjete promocije.
 • Bonus se isplaćuje u 4 koraka, a nakon svakog vrednovanja listića kojim je (u zbroju s prethodnim listićima) uplaćen proporcionalni dio ukupne potrebne uplate za cijeli iznos bonusa.
  Svaki korak isplate bonusa isplaćuje se jedan postotni dio ukupnog iznosa bonusa, postoci po koracima su sljedeći:
  1. 25%
  2. 25%
  3. 25%
  4. 25%
 • Da bi igrač isplatio cjelokupni garantirani iznos bonusa, iznos prve uplate, odnosno iznos najvećeg mogućeg bonusa, mora uplatiti 4 puta.
 • Listići iz stavka 2. ovog članka moraju imati najmanji tečaj 2,5. Sistemski listići, listići lota te listići odigrani na virtualne igre ne ulaze u promociju.
 • Pod uplatom listića iz stavka 2. ovog članka računa se uplata zajedno s manipulativnim troškovima.
 • Ukoliko igrač ne ispuni uvjete promocije tijekom razdoblja iz stavka 1. ovog članka, nema pravo na isplatu preostalog dijela bonusa.
 • Ostvareni bonus isplaćuje se u cijelosti na internet račun igrača nakon što sve oklade na listićima iz stavka 2. ovog članka budu vrednovane i to odmah, a najkasnije sljedeći radni dan. U slučaju da se bilo koji listić iz stavka 2. ovog članka stornira, izvršena uplata na takav listić se ne uzima u obzir za ostvarivanje prava na isplatu bonusa.

Kako preuzeti bonus dobrodošlice u Supersportu?

 • Registrirajte se na stranici Supersport kladionice
 • Prihvatite bonus dobrodošlice
 • Odradite svoju prvu uplatu
 • Uplata mora biti u intervalu od 2 do 100 eura
 • Zadovoljite uvjete bonusa koji se mogu pronaći ovdje

Primjer bonusa dobrodošlice u Supersportu

kako se koristi supersport bonus

Ako je novi igrač napravio račun u Supersport kladionici te odradio prvu uplatu od, primjerice, 10 eura, za ostvarivanja prava na podizanje punog iznosa bonusa, morat će odigrati ukupno 40 eura na listićima koji imaju ukupni tečaj od minimalno 2.50 te minimalno tri para.

Nakon odigranih takvih listića u vrijednosti od 10 eura, igraču će se isplatiti jedna četvrtina bonusa, a od 10 eura ona iznosi 2.50 eura. Za idućih odigranih 10 eura dobit će drugu četvrtinu, pa zatim treću i četvrtu. Kada je odigrao navedene listiće za 40 eura, njegov bonus od dodatnih 10 eura bit će mu raspoloživ u potpunosti za daljnju igru ili podizanje.

Što smo naučili o ovom bonusu?

Supersport kladionica nudi bonus dobrodošlice koji se izražava kroz 100% dodatka na prvu uplatu novih igrača, s maksimalnim iznosom bonusa ograničenim na 100 eura. Ova promocija, usmjerena na privlačenje i motiviranje novih korisnika, zahtijeva od igrača da prvo prihvate bonus pri registraciji, a zatim i da obave svoju prvu uplatu unutar specificiranog raspona.

Da bi igrač iskoristio bonus u potpunosti, potrebno je ispuniti određene uvjete klađenja unutar 30 dana. Bonus se “oslobađa”, odnosno njegova sredstva se mogu podići nakon četiri jednaka koraka. Nakon toga igrač može odabrati želi li isplatiti osvojena sredstva ili pak nastaviti igru s njima. Kroz ovaj bonus, Supersport jača svoju poziciju na tržištu sportskog klađenja, nudeći konkurentan i privlačan paket dobrodošlice koji odražava trenutne trendove u industriji.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.