Akumulirane oklade – više parova na listiću za veću ukupnu kvotu

Posebno poznate kod početnika, akumulirane oklade su jedna od najpoznatijih taktika za klađenje u kladionici. U članku ispod možete pročitati sve o njima.

akumulirane oklade Što su akumulirane oklade?

Kod akumuliranih oklada, koje se također zovu i višestruke oklade, kombinira se više različitih oklada na istom listiću. Najveća predost ove vrste oklade je da se različite kvote od različitih oklada množe i kombinirano tvore izuzetno veliku kvotu koja jamči odličan profit u slučaju prolaska listića. Upravo zbog toga ova vrsta oklada je popularna kod kladioničara početnika.
S druge strane, rizik kod ovakvih oklada je veoma visok. Budući da se za dobitak mora pogoditi svaka oklada na listiću, šanse da ćete promašiti barem jednu okladu rastu s svakim dodavanjem novog para na listić. Ukoliko ne pogodite sve oklade sa istog listića ste izgubili, dovoljno je da promašite jednu okladu. Akumulirane oklade mogu se odigrati sa svim vrstama oklada, poput poluvrijeme/kraj oklade, hendikepa ili dvoznaka.

Primjeri akumuliranih oklada

Ukoliko ste se odlučili odigrati više oklada na istome listiću, za početak, nebiste trebali kombinirati više od 2 do 3 para. Naš prijedlog je da odaberete jedan par za koji ste gotovo sigurni da će proći, te na taj listić dodate još jedan par koji je manje siguran. S množenjem te dvije kvote možete imati puno veći profit nego da ste odigrali samo jednu okladu.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama
GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

Primjer double-a (dvostruka oklada)

double

Pogledajmo u sljedeći scenarij. Prvi par je AC Milan protiv Crotonea. Ovo je takozvani siguran par na listiću, koji kvotom 1,35 značajno podiže ukupan tečaj na lističu. Drugi par Je Torino protiv Bologne, a s kvotom od 2,10 na Torino ovaj par se smatra manje sigurnim. Množenjem ove dvije kvote dolazimo do ukupnog tečaja 2,835 koji je puno veći od samog igranja tečaja 2,10 na Torino.
Dobra stvar kod akumuliranih oklada je da možete kombinirati razne događaje iz raznih svjetskih liga. Predlažemo vam da tako i radite dok god imate znanja i pratite razne lige. Primjerice kombiniranje oklada iz Njemačke Bundeslige s Engleskom Premier ligom.
Ukoliko želite povećati ukupnu kvotu, možete dodati još jedan par, te se tada takva oklada naziva triple.

Primjer triple-a (trostruke oklade)

triple

Ukoliko želite još više povećati ukupnu kvotu na listiću, možete dodati još jednu okladu. Imajte na umu da s svakom novom okladom koju dodajete na listić, šanse za dobitak se smanjuju i rizik se povećava. Mi vam sugeriramo da za treći par ponovno dodate neku “sigurnu” okladu. Na primjer, mi smo se odlučili za dodavanje Manchester Citya koji kvotom od 1,15 u utakmicu ulazi kao veliki favorit. Taj par je ukupnu kvotu listića podigao na čak 3,2602, no naravno povisio je i rizik dobitka.

Koji sportovi su najbolji za akumulirane oklade?

Kao najbolji sport za ovu vrstu oklada izabrao bih nogomet koji ima tri moguća ishoda svake oklade. S druge strane kod nogometa imate najširi izbor ponude i može se kombinirati više različitih parova iz različitih svjetskih liga.

Može li se s ovim načinom klađenja zaraditi?

Naravno da može, no ovaj način klađenja nije previše popularan kod profesionalnih kladioničara. Razlog tome je veoma veliki rizik, jer se ovisi o više utakmica, tj. oklada.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.