Dupla šansa (ili dvoznak) povećava vaše šanse za dobitak

Kao što samo ime govori dupla šansa za duplo povećava vaše šanse za dobitak. Zašto? Jednostavno je, svaki par ima 3 moguća ishoda, ukoliko igrate 2, veće su vam šanse za dobitak. Dvoznak je kratko rečeno igranje dva od moguća tri ishoda na nekom sportskom događaju.

Što znači klađenje na dvoznak?
Uzmimo za primjer nogometnu utakmicu gdje su tri moguća ishoda – 1, x, 2. Prilikom normalnog klađenja na taj par vi birate jedan od 3 ishoda, dok klađenjem na dvoznak birate 2 ishoda. Laički rečeno možete se kladiti na 1x što označava pobjedu domačina ili izjednačen rezultat, x2 što označava izjednačen rezultat ili pobjedu gosta, te 12 što označava pobjedu domaćina ili gosta. Gledano na dvoznak s negativne strane, znatno smanjuje kvotu, no pozitivna strana duplog povećanja šanse za dobitak je njegova velika prednost.

Primjeri dvoznak oklada
Primjer dvoznak oklada objasniti ćemo na dvije nogometne utakmice. Kao što smo u uvodu već napomenuli, nogometna utakmica ima tri moguća ishoda, a to su 1, 2 ili x. Na svakoj od tih utakmica također ima i tri moguća dvoznak tipa za odigrati, a to su: 1x, x2 i 12.


Igrali smo utakmicu Brighton – Crystal Palace i odlučili se za dvoznak – x2. Što znači da smo mi na ovoj utakmici igrali da će završiti izjednačeno ili da će pobjediti Crystal Palace. Jedini ishod koji će nas dovesti do gubitka je ukoliko utakmicu pobjedi Brighton (koji je označen tipom 1).


Na drugom ogledu Lens – US Boulogne smo igrali tip – 12. Ovdje smo igrali da utakmica neće završiti izjednačeno. Mi dobivamo ukoliko utakmicu pobjedi Lens (koji je označen tipom 1) ili ukoliko utakmicu pobijedi US Boulogne (označen tipom 2), a gubimo samo u slučaju nerješenog rezultata.

Je li moguće igranjem dvoznaka zaraditi novac?
Igranjem dvoznaka šanse za dobitak se povećavaju duplo, te je ovo zasigurno bolja taktika za igranje listića na kladionici od samog tipovanja na događaj jednog ishoda. S druge strane ukoliko igrate mali ulog za veći dobitak i odlučite se igrati dvoznake, morati ćete igrati puno više parova nego da odigrate tip 1, 2 ili x, jer su kvote na dvoznak znatno manje od čistog tipovanja na događaj. Kao dobra strategija za klađenje povezivanje je dvoznaka u akumuliranu okladu s nekim parom čistog tipa veće kvote.

Koji sportovi su dobri za dvoznak?
Najbolje rečeno, svi. Čak i kod košarke dvoznak je veoma zanimljiva oklada, jer se nerijetko događa da košarkaška utakmica završi izjednačeno i ode u produžetke. Svi sportovi koji imaju tri moguća ishoda dobri su za dvoznak, no naravno kao i samo klađenje, dvoznak je najpoznatiji kod nogometa. Većina profesionalnih kladioničara posebno savjetuje igranje dvoznaka kod rukometa i hokeja.

Gdje igrati na dvoznak oklade?
Naša preporuka je da igrate na velikim kladionicama gdje su kvote obično puno veće nego u manjim lokalnim kladionicama. Primjerice Favbet kladionica nudi visoke kvote za dvoznak oklade, a uz to imaju i bonuse za nove igrače. Uplate se primaju putem Paysafecarda, Skrilla ili VISA kartice i još nekih drugih metoda online plaćanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus

Sizzling Hot
Sizzling Hot

Popularne "voćkice" koje igrači jednostavno obožavaju