Favbet je uvrstio Cashout kao novu sjajnu pogodnost u klađenju

Sportska kladionica Favbet u svoju je ponudu igračima uvrstila jednu značajku koju igrači iz Hrvatske sigurno žele već jako dugo. Radi se o Cashoutu koji bi trebao klađenje učiniti još isplativijim i sigurnijim, a o svemu je Favbet obavijestio igrače.

Što je Cashout?

Cashout predstavlja način na koji igrači mogu isplatiti neki potencijalni dobitak prije završetka sportskog susreta na koji su se kladili.

Igračima će se tijekom trajanja njihovog listića ponuditi neki iznos dobitka, a on se određuje trenutnim stanjem utakmice i vjerojatnošću da će listić biti dobitan. Igrači tako mogu isplatiti neki profit i prije nego što je utakmica završila ako ide u njihovu korist, a ako sve ne ide po planu, moguće je sačuvati dio uloga isplatom listića. Bilo kako bilo, Cashout donosi ogromnu dozu fleksibilnosti u igri i sigurno je da se radi o sjajnoj novom značajki.

Kako koristiti Cashout u Favbetu?

Kada igrač odigra neki listić u Favbetu, kako bi koristio Cashout, mora posjetiti svoj profil, a zatim otvoriti odjeljak s odigranim listićima. Tamo će pronaći parove za koje mu Favbet nudi opciju Cashouta i iznos koji je ponuđen. Ako je iznos koji je ponuđen privlačan i igrač želi prihvatiti ponudu kladionice za ranijom isplatom, potrebno je samo pritisnuti taj gumb i dobitak će biti isplaćen na račun istog trenutka.

cashout u favbetu

Može se koristiti i na računalu i na mobitelu

Mnogi bi se mogli pitati hoće li Cashout biti dostupan samo za one koji se klade putem računala ili samo za one koji to čine putem mobitela, a odgovor je da će svi moći koristiti Cashout, neovisno na koji se način klade. Ova nova značajka trebala bi donijeti jednu novu dimenziju klađenja, a vjerujemo da će je igrači odmah prihvatiti kao veliki plus.

Popularni bonusi u hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotač sreće.

Ako još uvijek nemate račun u Favbet kladionici, a htjeli biste isprobati Cashout opciju, registrirajte se u njoj klikom na ovaj link i započnite s klađenjem nove generacije!

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.