Što je klađenje uživo i koje ga sve kladionice nude

Čuli ste to već milijun puta. To je najbolja stvar ikad! Prečesto za nešto čujemo takve riječi hvale da bi na kraju uočili da se radi o jednoj te istoj stvari, samo o drugoj verziji. Kada se radi o klađenju uživo, možemo se svi složiti da to nije takav slučaj. Klađenje uživo nudi igračima ultimativno iskustvo klađenja, zabavu i fleksibilnost, kao i povećane šanse za dobitkom. Igrač postaje svjesniji akcije koja se događa i pružaju mu se tisuće novih kladioničarskih opcija. U ovom članku pokušat ćemo vam predstaviti i objasniti neke od aspekata klađenja uživo u nadi da ćete ih znati iskoristiti i doći do profita. 

Što je klađenje uživo?

kladenje uzivo
Foto: Pixabay

Nekoć je jedini način da odigrate okladu na pojedini događaj bio tako da se kladite prije samog početka ogleda. Jednom kad je utakmica počela, više niste imali nikakvu moć promjene svojih odluka već ste morali čekati da utakmica završi, a vaša oklada je tako postala „zaključana“. Kladionice su shvatile da bi igračima mogle pružiti još bolje i veće iskustvo igranja kod njih kad bi omogućile da igrači uplaćuju oklade na određene oglede dok mečevi traje, ovisno o tome kako napreduje pojedini meč. To je bio početak koncepta klađenja uživo.

U početku, oklade uživo bile su nuđene samo na početku/kraju određenog perioda, dok danas imamo u ponudi koeficijente u stvarnom vremenu koji se mijenjaju ovisno o pojedinoj akciji, potezu i situaciji na terenu. Klađenje uživo uvelike je povećalo promet online kladionicama budući da je puno lakše uplatiti online listić uz klađenje uživo nego što je kladiti se uživo u samoj kladionici. Tehnologija je zapravo poprilično olakšala igračima i promijenila gotovo cijeli koncept klađenja. 

Na razne način možete iskoristiti šansu koja vam se nudi kod klađenja uživo. Primjerice, niste odigrali okladu na meč prije njegovog početka već ste htjeli pogledati početnih par minuta i ekipa na koju ste planirali odigrati ostala je bez glavnog igrača zbog kartona ili ozlijede.

kladenje uzivo
Foto: Pixabay

Bili bi ludi da sada svejedno odigrate okladu koju ste htjeli. Očito je da su šanse ekipe drastično opale, a vama se pružila šansa dobro promisliti o svemu još jednom prije nego uplatite na određeni ishod. Tada je bitno pogledati i jesu li se promijenile kvote. Zato je bitno pratiti i sportske prognoze. Naravno, u ponudi nećete imati samo oklade na to tko će pobjediti već ćete vam se pružati sasvim sigurno poprilično velik broj opcija na kojima bi mogli kapitalizirati s novim informacijama i saznanjima. 

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Isto tako, ne mora se dogoditi nešto značajo što bi promijenilo tijek cijele utakmice kako bi vi mogli odigrati pravu okladu. Ukoliko ste upoznati s ekipama i igračima koje gledate, potaknuti prijašnjim iskustvom i znanjem, možda možete uočiti i predvidjeti nešto što drugi nisu, a kvota koja se nudi uživo je i više nego primamljiva. Klađenje uživo je tada kao stvoreno za vas. U kombinaciji s vašim dobrim osjećajem, ova vrsta klađenja mogla bi biti zabavna ali i isplativa.

kladenje uzivo
Foto: Pixabay

Još jedan primjer oklade uživo je da ste odigrali određeni ishod prije početka meča i nakon što ste odgledali jedan dio utakmice čini vam se da ste pogodili s okladom i da sve ide u pravom smjeru za vas. Možete odigrati još jednu okladu na isti ishod i dodatno si povećati moguću, već poprilično izglednu, zaradu. Isto tako, ukoliko uočite da sve ide u suprotnom smjeru, možete odigrati suprotno svom prvobitnom osjećaju i vratiti ulog ili čak i zaraditi na okladi koja bi sigurno bila izgubljena da sportska kladionica uživo ne nudi mogućnost klađenja.

Koje kladionice nude klađenje uživo?

U principu sve hrvatske kladionice danas nude opciju klađenja uživo, ali unatoč tome spomenut ćemo ih i reći pokoju riječ o svakoj od njih.

  • Favbet – kladionica koja je sjajna za one koji se vole kladiti na više različitih sportova jer se upravo oni nalaze u njezinoj ponudi za klađenje uživo.
  • Germania – kladionica uživo koja prati moderne standarde i svakoga dana unaprjeđuje svoju ponudu za klađenje na ovaj način.
  • Prva Sportska Kladionica – kladionica koja je od prvog dana pri samom vrhu po svojoj popularnosti, a jedan od glavnih razloga zašto je to tako je i njezina ponuda za klađenje uživo.
  • Supersport – kladionica koja je jako popularna u Hrvatskoj, ali mogućnosti klađenja uživo zapravo su jedna od njezinih većih mana.
  • Admiral Bet – kladionica koja se konstantno razvija, a nastala je kada je Admiral preuzeo poslovanje Stanleybet kladionice.
  • Cro Bet – kladionica Hrvatske Lutrije koja zahtijeva još unaprjeđenja i rada, ali konstantno se razvija i postaje sve bolja.

Zaključak

Klađenje uživo predstavlja revolucionaran pristup sportskom klađenju, pružajući igračima jedinstveno iskustvo, dinamičnost i mogućnost prilagodbe njihovih oklada tijekom trajanja sportskih događaja. Ova inovativna forma klađenja omogućuje igračima da budu aktivni sudionici, reagirajući na promjene u igri i koristeći svoje znanje kako bi donijeli bolje odluke.

Klađenje uživo donosi sa sobom niz prednosti, uključujući povećane šanse za dobitkom, veću fleksibilnost te dodatnu zabavu koja proizlazi iz praćenja sportskih događaja u stvarnom vremenu. Tehnološki napredak i razvoj online kladionica omogućili su široku dostupnost klađenja uživo, čime je stvoren prostor za inovacije i konkurenciju među kladionicama.

U ovom članku smo istražili osnovne koncepte klađenja uživo, istaknuli situacije u kojima igrači mogu iskoristiti prednosti ove vrste klađenja te predstavili nekoliko kladionica koje nude klađenje uživo, svaka s vlastitim karakteristikama i prednostima. Kao zaključak, možemo reći da klađenje uživo pruža igračima mogućnost da unaprijede svoje strategije, iskoriste promjene u tijeku utakmica i uživaju u dinamičnom svijetu sportskog klađenja.


Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.