Kladionice sa bonusom dobrodošlice – moderni oblik klađenja

Kladionice sa bonusom dobrodošlice danas su postale standard, a vidjeti da neka ne nudi bonus ovog tipa zaista bi bilo čudno.

Svi se možemo složiti kako je klađenje posljednjih godina dosegnulo visine kakve nismo mogli niti zamisliti. Indirektna je to posljedica razvoja tehnologije i otvaranja mnogih mogućnosti koje je ponudio Internet. Kada se prisjetimo starih načina i procesa koji je bio potreban za uplatu listića u kladionici, vrlo vjerojatno više ne bismo niti bili voljni vratiti se na te stare načine i velika većina bi nas odustala od klađenja.

Pri klađenju online postoje razne pogodnosti, a sama činjenica da možemo uplatiti listić bez potrebe da uopće izlazimo iz kreveta definitivno je najveća od njih. Međutim, još je jedna pogodnost izuzetno bitna za spomenuti, a radi se o bonusima dobrodošlice. Kladionice sa bonusom dobrodošlice danas su jedini logičan izbor igračima, a jasno je i zašto.

Kladionice sa bonusom dobrodošlice - Favbet
Favbet bonus dobrodošlice jedan je od najvećih

Kladionice sa bonusom dobrodošlice odmah su postale hit

Ne može se precizno reći koja je kladionica svojim igračima prva ponudila bonus dobrodošlice, ali je u jednom ekspresnom roku postalo evidentno da je to bio pobjednički potez. Igrači su odmah shvatili o čemu se radi te su bez puno oklijevanja odlučili registrirati se u kladionice koje su imale najbolje i najisplativije bonuse dobrodošlice. Vrlo su brzo gotovo sve kladionice uvrstile taj tip pogodnosti u svoju ponudu, a danas se nalazimo u situaciji da gotovo ne postoji niti jedna kladionica koja nema ova tip ponude za svoje igrače. Kroz vrijeme se baš on pokazao ključnim u dovođenju novih igrača i vjerujemo kako će to i ostati duže vremena.

4 najbolje kladionice

Bonus do:
700€
Paket dobrodošlice + risk-free bet od 30€
* Vrijedi samo za nove registracije

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

4.8

Zavrti:
Kotač sreće
i osvoji do 1000% bonusa
* Vrijedi za nove korisnike

4.5

Bonus do:
300€
Paket dobrodošlice
* Vrijedi samo za nove registracije

4.3

Bonus:
100€
Na prvu uplatu
* Vrijedi samo za nove registracije

4.3

Kladionice bonus dobrodošlice kreiraju na inovativne načine

Poklon u kojem se nalazi bitcoin
Foto: Shutterstock

Kladionice danas teže tome da dovedu što više igrača na svoju stranicu, ali konkurencija je i više nego velika. Bonusi zato moraju biti inovativni i drukčiji od onoga što nude druge kladionice te istovremeno moraju biti privlačni po svojim značajkama. To često nije lak zadatak, ali postoji mnogo primjera takvih kladionica koje su u tom uspjele i zato danas uživaju veliku razinu popularnosti.

Kako funkcionira bonus dobrodošlice?

Kladionica bonus dobrodošlice kreira isključivo novim igračima koji će se po prvi puta registrirati u nekoj online kladionici. On će se aktivirati kada igrači odluče po prvi puta uplatiti svoja sredstva na račun, a njegovi detalji se razlikuju od kladionice do kladionice. Najčešće će se ovim bonusom igračima poduplati prva uplata do nekog određenog iznosa i tako će na svom računu imati duplo veći iznos od onog kojeg su prvobitno uplatili. Međutim, u teoriji to zvuči izuzetno neisplativo za kladionice i mnogi se mogu zapitati koja je uopće korist kladionici od takvog načina poslovanja. Odgovor leži u raznim uvjetima i odredbama koje dolaze s bonusom. To je posebice bitno ako postoje sportske kladionice koje daju bonus dobrodošlice bez depozita.

Kladionice sa bonusom dobrodošlice i uvjeti

Natpis "bonus"
Foto: Shutterstock

Kao što smo rekli, svaki će bonus dobrodošlice kladionica imati svoje uvjete i odredbe koje je potrebno zadovoljiti kako bi bonus sredstva postala raspoloživa igraču za isplatu ili daljnje korištenje na stranici kladionice. Ti uvjeti se od kladionice do kladionice razlikuju, ali većinom imaju neke slične značajke. Primjerice, u svakoj će kladionici biti potrebno bonus iznos odigrati nekoliko puta i to na događaje određenih kvota. Može se tako raditi o igranju na jedan par koji će morati imati neku minimalnu kvotu ili pak o igranju listića od nekoliko parova gdje će svi oni zajedno morati tvoriti određenu minimalnu kvotu.

Kako odabrati najbolji?

Budući da će svi bonusi dobrodošlice u kladionicama izgledati jako privlačno, ponekad će biti teško odabrati onaj idealni koji će najviše odgovarati igraču kao pojedincu. Potrebno je stoga odraditi manju analizu same kladionice i doći do zaključka kakve su njezine ostale značajke, uz same uvjete i odredbe koji dolaze uz bonus. Te ostale značajke svakako bi trebale biti ponuda kladionice, jednostavnost korištenja, načini uplate sredstava i slično. Tek kada je igrač siguran da će mu kladionica odgovarati, trebao bi iskoristiti bonus dobrodošlice koji se nudi.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.