Koliko analize je potrebno prije uplate listića?

Zasigurno ste bezbroj puta već pročitali na ovoj, ali i drugim stranicama kako je analiziranje parova na koje se želite kladiti ključno i jedan od najboljih recepata za dobitak. No, mnogi se zapitaju koliko je zapravo analize dovoljno i što neke igrače čini uspješnijima u tom segmentu od drugih. Ovaj put ćemo se pokušati dotaknuti tih tema.

Korisna analiza

Ako vam unatoč analizi parova ne ide na kladionici, možda problem nije uvijek trebate li više analizirati ​​ili ne. Problem je vrlo vjerojatno način na koji provodite analizu i određene promjene koje morate napraviti u njoj. Primjerice, tijekom nogometne sezone puno vam je bolje pratiti u kojem će sastavu istrčati pojedina ekipa ovu utakmicu nego kako je međusobno odigrala s trenutnim protivnikom prije godinu dana kada su sastavi bili znatno drukčiji. Iako i jedno i drugo na koncu može biti korisno, kad imate vremena koncentrirati se samo na neke stvari, morate odabrati one najisplativije. Odlučivanje koje su stvari isplative, a koje ne jedan je od velikih koraka u usponu prema profitu. Ako ste zaposleni i nemate previše slobodnog vremena, svaki tjedan imate na raspolaganju samo određeni broj sati za istraživanje vaših sportskih događaja. Zato je važno vrijeme koje imate iskoristiti što je moguće bolje. Čak i ako na analizama radite 40 sati tjedno, jednostavno ne možete sve pratiti. U slučaju da imate slobodnog vremena koliko želite i svejedno bilježite loše rezultate u klađenju, pod hitno morate unaprijediti način na koji analizirate događaje ili ćete biti prisiljeni prestati s klađenjem.

Kako to rade profesionalci

Ako ste osoba koja se povremeno kladi ili su vaši ulozi poprilično mali, vrlo vjerojatno nećete biti u mogućnosti ili jednostavno voljni uložiti dodatni novac u statističku analizu. S druge strane, ako ste osoba koja se kladi često i na velike uloge, razmislite o tome da unajmite nekoga ili čak grupu ljudi koji će za vas sastaviti napredne statistike. To može imati smisla i s ekonomske i sa strane vremenskog ograničenja. Primjerice, kada je o profesionalnim kladioničarima riječ, njihov profit na godišnjoj bazi može dosegnuti i stotinu tisuća eura. Ako takvim igračima netko pomaže voditi analizu čitave godine i poveća uspješnost dobitaka za oko 10%, to je profit od čak 10 tisuća eura. Pola od tog profita mogu dati svom pomoćniku, a pola zadržati sebi. Najbolje od svega je da se ne odriču nikakvog oblika kontrole. Svojim zaposlenicima navedu što točno trebaju pratiti i kako im to predstaviti.

Zaključak

Ako vas vaša zarada i rezultati prilikom klađenja ne vesele, vrlo vjerojatno ne provodite svoju analizu na pravilan način. Velika većina zapravo nikad ne prestane razmišljati isto i ne odlučuje se promijeniti način na koji analizira sportske događaje. Poželjno je uvijek tražiti dodatnu prednost, čak i ako neprestano dobivate. Jednom kad shvatite da možete pobijediti kladionicu i razviti sustave koji će to činiti dosljedno, bit će potrebno samo uložiti trud. Uz taj trud će se količina vremena koju provodite analizirajući sportske događaje izbalansirati s vremenom koje provodite na poslu i onim koje vam je potrebno za odmor. Na koncu, jednom kada postignete svoje ranije zacrtane ciljeve, shvatit ćete da se sav trud isplatio.

Možda će vas zanimati

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus