Online kladionice koje primaju Aircash bon uplate

Aircash je prvi hrvatski e-novčanik, a njega se može koristiti tako da instalirate njegovu aplikaciju na vaš mobilni uređaj. Tom aplikacijom možete sredstva putem Interneta uplaćivati na razne lokacije kao što su kladionice i casina, plaćati parking i prijevoz, kupovati GSM bonove i ulaznice te još mnogo toga. Među bonovima koje možete kupiti je i Aircash bon (poznat i kao A-bon), a radi se o tipu bona kojim se također može plaćati na Internetu.

Spomenuli smo kako se uz Aircash bon i aplikaciju može uplaćivati i na račune kladionica, a upravo ćemo zato nabrojati kladionice koje ga primaju kao sredstvo uplate.

Kladionice koje primaju uplatu uz Aircash bon

Hrvatska je zemlja u kojoj postoji jedan solidan broj različitih online kladionica od kojih svaka ima neke svoje zabavne i zanimljive značajke. Kada biramo gdje ćemo igrati, jedna od tih značajki koje su bitne velikom broju igrača su i metode uplate i isplate. Tada je bitno osigurati si da kladionica u kojoj igramo ima metode uplate koje nam odgovaraju, a većini igrača iz Hrvatske upravo je Aircash bon ta metoda. Pogledajmo stoga koje online kladionice ga nude kao jednu od svojih metoda uplate.

Favbet

Favbet metode uplate

Favbet kladionica postoji u Hrvatskoj od 2001. godine, a iako bi to moglo biti čudno mnogima jer ne znaju toliko dugo za nju, vrijedi spomenuti da je ona bila tu i pod imenima kao Favorit i Fortuna. Riječ je o vrlo modernoj kladionici koja ima odlične bonuse i izuzetno opširnu ponudu sportova na koje se igrači mogu kladiti. Jedna od metoda uplate na ovu kladionicu tako je i Aircash uplata koja nema naknade te se odradi odmah kada igrač to poželi. Ta će se uplata odraditi instant, odnosno sredstva će odmah po uplati biti dostupna na igračevom računu.

Germania

Germania metode uplate

Germania je kladionica koja postoji od 1998. godine, a od svog osnivanja pa sve do danas jedan je od omiljenih odabira ljubitelja klađenja u Hrvatskoj. Također je riječ o vrlo modernoj kladionici koja će u svojoj online ponudi zadovoljiti sve potrebe današnjih igrača. Ističe se sjajnim bonusima te velikim brojem sportskih događaja na koje mogu igrati igrači. Posjeduje jedan pohvalan broj metoda uplate, a Aircash je jedna od njih,

Popularni bonusi u hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotač sreće.

Prva Sportska Kladionica

PSK metode uplate koje uključuju i Aircash bon

Prva Sportska Kladionica također je s radom počela 1998. godine, a kao što joj ime kaže, radi se prvoj kladionici u Hrvatskoj. Danas je njezino poslovanje uvelike usmjereno na online ponudu, iako ima velik broj fizičkih poslovnica diljem Hrvatske. Osim što nudi Aircash bon kao jedno od sredstava uplate, ima vrlo raznoliku ponudu, zabavne značajke i isplative bonuse.

Supersport

Supersport metode uplate

Supersport kladionica u Hrvatskoj postoji od 2010. godine, a trenutno je jedan od najpopularnijih odabira igrača za klađenje online. Razlog zašto je to tako su neke inovativne značajke kao mogućnost chata između korisnika te pisanje analiza koje mogu čitati, komentirati i pratiti drugi igrači. Možemo reći kako tim značajkama nadoknađuje neke nedostatke kao što su nemogućnost klađenja na esport događaje i nešto slabija ponuda.

Admiral Bet

Admiral metode uplate

Admiral Bet je kladionica popularnog casina Admiral, a vrijedi napomenuti da je nastala kada je Admiral odlučio preuzeti drugu popularnu kladionicu – Stanleybet. Među velikim brojem metoda uplata, u ovoj kladionici našao se i Aircash bon, a iskorištavanjem istog može se igrati na razne sportske događaje koji ipak još uvijek nisu na razini nekih od ranije spomenutih kladionica.

Cro Bet

Cro Bet metode uplate

Cro Bet je kladionica Hrvatske Lutrije. Iako Lutrija postoji još od 1973. godine, njihova je kladionica relativno nova na tržištu tog tipa priređivača ponude u Hrvatskoj i to se osjeti jer pomalo ipak zaostaje za nekim od najboljih domaćih kladionica. Međutim, unatoč toj činjenici, iz dana u dan napreduje sve više pa je tako teško reći kako bi mogla izgledati u nekoj skorijoj budućnosti. No, ono što je sigurno jest da će imati Aircash bon kao jednu od metoda uplate.

Kako nadopuniti svoj Aircash račun?

S obzirom na to da je Aircash digitalni novčanik, mnogi bi se mogli zapitat kako ga uopće nadopuniti sredstvima. To se može učiniti na par načina, a oni su karticom, gotovinom i korištenjem bankovnog računa. A-bon uplata na Aircash nije moguća, iako je moguće sredstvima s Aircash računa kupiti A-bon.

Aircash bon – gdje kupiti?

Kada vide koliko je Aircash bon svestran i u koliko se kladionica može koristiti, mnogi bi se mogli zapitati gdje ga uopće mogu kupiti. Njega se može kupiti na tisućama lokacija u Republici Hrvatskoj, od kojih možemo izdvojiti benzinske crpke, kioske Tiska kao i lokacije poput nekih od supermarketa i trgovina. Dakle, dostupan je gotovo na svakom koraku i samim time uz plaćanje kreditnim karticama predstavlja najlakši mogući način uplate u neku od hrvatskih kladionica online.

Aircash bon online je moguće kupiti samo uz Aircash aplikaciju, ali A-bonom nije moguće nadoplatiti svoj Aircash račun, tako da taj tip uplate funkcionira samo u jednom smjeru.

Što je Aircash kartica?

Aircash kartica je oblik Mastercard kartice koja se može kupiti na velikom broju prodajnih mjesta. Ona je direktno povezana s Aircash aplikacijom tako da je njezini korisnici mogu koristiti za razne kupovine, baš kao i obične kartice, a sredstva koja potroše oduzimaju se s Aircash računa. Sve što je potrebno jest nadopuniti svoj Aircash račun kako bi se moglo plaćati karticom i ona je spremna za uporabu.

Sredstva se s Aircash računa mogu tako i isplatiti na bankomatu pa nema brige oko toga kako ih fizički podići.

Zašto koristiti Aircash bon za uplatu na kladionicu?

Iako su danas sve metode za uplatu na kladionicu vrlo brze i efikasne, neki bi mogli preferirati uplatu bonovima umjesto različitih kartica. Glavna briga im je definitivno sigurnost jer još uvijek im nije ugodno ostavljati svoje osobne podatke, kao i brojeve kartica raznim kladionicama, pa se tako odlučuju na metode u kojima to ne moraju.

Aircash bon je jedna od takvih metoda jer igrači mogu kupiti fizički bon, a zatim unijeti njegov kod na stranici te si tako brzo i jednostavno nadoplatiti račun. Pritom ne moraju unositi nikakve osobne podatke što sa sobom nosi jednu višu razinu sigurnosti. Prilikom uplate Aircash bonom, kladionice ne bi trebale uzimati ni naknade koje bi se mogle pojaviti kod nekih drugih metoda uplate tako da je i to jedna velika prednost kod korištenja te metode uplate.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.