Siguran dobitak na kladionici – Sure bet strategija

Postoji li strategija u kojoj je moguće ostvariti siguran dobitak na kladionici? Pa, sure bet, kako mu i sam naziv sugerira, to jest. Naravno, kao i svaki drugi sistem klađenja, tako i ovaj ima određene prednosti i mane. Donosimo vam više detalja u nastavku teksta.

Sure bet je popularni termin u klađenju koji simbolizira siguran dobitak na kladionici. Kako funkcionira sure bet u sportskom klađenju? Pa vrlo jednostavno. Kladionice kod postavljanja koeficijenata mogu napraviti omjer u kojem je moguće odigrati sve moguće ishode, te ostvariti siguran profit. To znači da je u ovoj strategiji potrebno pratiti koeficijente u svim kladionicama, te brzo reagirati kada nađete dobar omjer koeficijenata.

Kako funkcionira sure bet i siguran dobitak na kladionici?

siguran dobitak na kladionici
Foto: Unsplash

Kako funkcionira ova strategija i je li ona zaista formula za siguran dobitak na kladionici, najbolje je objasniti kroz primjere. Za prvi primjer sure beta uzet ćemo jedan teniski par, na kojem je najlakše shvatiti princip sigurne oklade i sigurne kvote, s obzirom na to da u takvim susretima su moguća samo dva ishoda. Primjerice, u jednoj kladionici je na jednog tenisača koeficijent 2.15, dok je u drugoj kladionici na njegovog protivnika 1.95. U tom slučaju moguće je ostvariti siguran dobitak.

Kako? U prvoj kladionici odigrajte na autsajdera, i to s ulogom od 475,60 kuna. Dobitak će vam biti malo više od 1022 kune. U drugoj kladionici odigrajte na favorita, te uložite 524,40 kune. Dobitak će vam također biti oko 1022 kune. Ukupno je uloženo 1000 kuna, a dobitak je u oba slučaja 22 kune veći. Kako god da završi susret, vi ste u plusu.

Sure bet na nogometnoj utakmici

Grupa ljudi na računalima
Foto: Unsplash

Za drugi primjer uzet ćemo neku nogometnu utakmicu, jer ona ima tri moguća ishoda. Da, i kod ovakvih mečeva moguća sigurna zarada na kladionici, samo je matematički teže pronaći i objasniti takvu okladu. No, uzmimo za primjer iduću situaciju i omjer koeficijenata u različitim kladionicama (tražite najbolje moguće koeficijente u svim dostupnim kladionicama, jer ovu situaciju nije moguće naći u jednoj kladionici):

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama
GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

Pobjeda domaćina: 1.30 | Neriješeno: 8.00 | Pobjeda gosta: 14.00

Ponovno će nam ukupan ulog biti 1000 kuna, a rasporedit ćemo ga ovako:

Pobjeda domaćina: 796,60 kuna uloga, mogući dobitak 1035,60 kuna

Neriješeno: 129,40 kuna uloga, mogući dobitak 1035,20 kuna

Pobjeda gosta: 74,00 kune uloga, mogući dobitak 1036,00 kuna

Bez obzira kako susret završio, vaš siguran dobitak je 35 kuna.

Koje su prednosti i mane ove strategije

Poslovne kolege
Foto: Unsplash

Sigurno vam je palo na pamet kako je gotovo pa nemoguće samostalno pronaći ovakve situacije. Da, previše je tu utakmica, za konačan sud o profitabilnosti oklade potrebno je računati. No, kad je matematika u pitanju, to je vrlo jednostavno riješiti.

Domišljati kladioničari uz pomoć programera napravili su algoritam za kladionicu koji sam pronalazi takve oklade. Da, postoje na internetu stranice koje vam omogućuju prikaz svih takvih utakmica, kao i postotak zarade koji je moguće ostvariti na svakoj takvoj utakmici.

Ima više takvih stranica, ne želimo niti jednu reklamirati, do istih je moguće doći uz pomoć Google tražilice. Razlog zašto ih ne želimo promovirati je taj što ovaj sistem zbog svojih mana donosi mnogo rizika, stoga dobro razmislite je li to sistem koji želite koristiti.

Najveća mana ovakvih oklada su dvije stavke. Prije svega, potrebno je imati otvoren račun u puno različitih kladionica, te na njima imati položen novac. U suprotnom, moglo bi se dogoditi da zakasnimo s uplatom na sve moguće ishode, zbog čestih korekcija koeficijenata. A to onda više nije profitabilna i sigurna oklada.

Sigurna zarada je zapravo vrlo rizična

Na taj dio čak i nije problematičan kao druga mana, a to su eventualna ograničenja uloga na oklade. U ovom sistemu profit je vrlo mali (u gornjim primjerima je svega 30-ak kuna na 1000 kuna uloga), stoga je za ozbiljniju zaradu potrebno uložiti što više novaca. No, što ako neka kladionica ograniči maksimalan mogući ulog na određeni ishod utakmice? Tada imate veliki problem.

Jer, ako vam jedna ili dvije kladionice prihvate određeni ulog na dva ishoda, a treća ne prihvati zbog ograničenja visine uloga, tada imate novi problem profitabilnosti. U prošlosti je ovakvih nesrazmjera među kladionicama bilo više, manje su ograničavali igrače, pa je time bilo i veća mogućnost pronalaska oklada sa sigurnom zaradom.

S vremenom su kladionice napravile mnoštvo izmjena kojima su gotovo u potpunosti onemogućile ovakvu vrstu zarade. Sure bet je nekada možda bio sigurna i laka zarada, no danas je to mukotrpan posao ako se ide raditi ručno bez alata koji automatiziraju većinu procesa. Danas se ovim načinom može dobro zaraditi samo uz korištenje prikladnog softwarea kao što je RebelBetting, koji je ujedno i najpopularniji takve vrste.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.