Klađenje

Sigurna oklada – strategija klađenja

Strategije klađenja su različite i ovise o sportu na koji se kladioničar kladi, te njegovom stavu prema riskiranju. Pored raznovrsnih ostalih sistema za klađenje, veoma poznata i obećavajuća strategija za klađenje je igranje sigurne oklade. U sljedećem odlomcima objasnit ćemo vam ovaj tip strategije za klađenje, te zašto je on tako popularan među kladioničarima.

Što su sigurne oklade?
Glavni fokus ove strategije klađenja je praćenje kvota na raznim kladionicama i potraga za onim kladionicama koji nude najveće kvote na pojedine tipove. Pronalaskom para s kojim možemo profitirati igrajući sva tri tipa imamo sigurnu okladu i tada je potrebno što brže reagirati jer se kvote mogu promijeniti svake sekunde.
Potrebno je naći par gdje je isplata na svaki singl listić veća od ukupne uplate na sve listiće. Zarada kod ovog sistema klađenja nije baš velika, no oklada je potpuno sigurna. Da bi se koristio ovaj sistem potrebno je imati kladioničarske račune i sredstva na njima na raznim kladionicama, kako biste u sekundi nakon pronalaska para koji nudi sigurnu okladu igrajući na više kladionica mogli listiće uplatiti odmah.

Primjeri sigurnih oklada
U sljedeća dva primjera pokazat ćemo vam kako igrati sigurne oklade na parove gdje postoje 2 moguća ishoda (npr. tenis), te u drugom primjeru kako igrati parove koji nude 3 moguća ishoda (npr. nogomet).

Sigurna oklada na tenis
Kod tenisa postoje dva moguća ishoda meča, a to su pobjeda igrača A ili pobjeda igrača B. U različitim kladionicama naići ćete na različite kvote za iste tipove, a kada u dvije kladionice nađete velike kvote na pojedine tipove potrebno je provjeriti može li se s njima profitirati.

Igrač A – 2,15
Igrač B – 1,95

Ako odlučite igrati ovaj par sa 100€, potrebno je podijeliti uloge na igrače tako da je dobitak na oba listića jednak. U ovom slučaju ulogom 47,56 € na igrača A dobitak je 102,25 €, a ulogom 52,44 € na igrača B dobitak je 102,26 €. U oba slučaja vi ste na zaradi i nemoguće je izgubiti.

Sigurna oklada na nogomet
Sigurna oklada na nogomet je malo kompleksnija jer nudi 3 moguća ishoda meča, no kada pronađete par na kojemu se može igrati, tada je zarada nešto veća nego kod tenisa. Primjer da ste našli par koji nudi sljedeće kvote u različitim kladionicama:

1 – 14,00
X – 8,00
2 – 1,30

Ulažemo 100 € kao i na prvom primjeru, a novac raspoređujemo prema sljedećem rasporedu:

1 – 7,40 € ulog – 103,60 € dobitak
X – 12,94 € ulog – 103,52 € dobitak
2 – 79,66 € ulog – 103,56 € dobitak

Znači bez obzira na ishod zarada nam je između 3,52 € i 3,60 €. Možda se čini malo s obzirom na mali ulog, no ova oklada nudi siguran dobitak i zato je ovaj tip klađenja među najpopularnijima među profesionalnim kladioničarima.

Može li se zaraditi sistemom sigurnih oklada?
Samo ime govori da su ove oklade sigurne, no zarada po utakmici je veoma mala. S druge strane danas je vrlo teško pronaći sigurne oklade, pa ovaj tip klađenja zahtjeva puno vremena i praćenja.

Koji sportovi su najpopularniji za sigurne oklade?
Najbolji su sportovi s dva ishoda gdje kada pronađete kvote u dvije kladionice i imate siguran profit možete brzo uplatiti. S druge strane kod sportova s 3 moguća ishoda može se potrefiti veća zarada, no isto tako možemo zakasniti s uplatom sva tri tipa.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularno

Vrh