Što učiniti kada upadnete u gubitnički niz?

Dakle, koji je najbolji način za nositi se s gubitničkim kladioničarskim nizom? Recimo da postoje dvije česte zamke u koje možete upasti ako se to desi. Prva je da lovite gubitak, a druga je da kompletno odustanete od klađenja kada prihvatite da je sav vaš ulog izgubljen. Loviti gubitke je zadnja stvar koju bi trebali činiti prilikom gubitničkog niza. U trenutku ljutnje i razočarenja, reagirate nesmotreno i što prije želite povratiti izgubljeno. Ako u trenutku gubljenja odlučite povećati uloge, svjesno ili ne, vi lovite gubitke. Gubitnički niz dovodi vas do gubitka pouzdanja u svoje sposobnosti i iako je u nekim situacijama mudro odustat, vaš novac vam se odustajanjem neće vratiti.

Disciplina

Zlatno pravilo klađenja ponovit ćemo još jednom: „Nikad ne ulaži novac koji si ne možeš priuštiti izgubiti“. Kada živite svoj život po tom pravilu, već ste spremni na najgore moguće gubitničke nizove. Kao što svi znamo, ti nizovi dođu bez ikakve najave i mogu se desiti bilo kada. Drugo zlatno pravilo je imati disciplinu. Kada osjetite početak niza, napravite pauzu. Nije bitno koliko je kratka ili duga, bitno je da povratite samopouzdanje koje ste nekoć imali.

Velika slika

Uz disciplinu, važno je da sagledate i „veliku sliku“. To bi moglo značiti da imate vjere i samopouzdanja u svoj vlastiti sistem i pristup klađenju. Na primjer, nema smisla da odbacite svoj sistem i način klađenja koji sep okazao dobar dugoročno samo zbog jednog lošijeg perioda. „Dugoročno“ je ključna riječ u klađenju. Svatko će imati ovakav ili onakav period, ali bitno je sagledati veliku sliku na kraju dana d bi znali svoju pravu uspješnost i prolaznost.

Kladite se razumno

Najbolji pristup je igrati singl oklade na samo jedan par. Ako je potrebno odigrati čak i 2-5 parova množeći kvote. Koliko ste puta vidjeli nekoga da je kladionicu napustio sa podužim listićem na kojem se nalazi i do 20-ak parova? Budite uvjeri da ste upravo vidjeli čovjeka koji je izgubio. On je samo jedan od 98% drugih na kojima kladionice zarađuju. Zaboravite na brzi novac. Uspješno klađenje je dugoročna stvar.

Zadržite svoje radne navike

Kada dođe do gubitničkog niza trebate birati svoje parove strpljivo i još opreznije nego prije. Možda ćete pomisliti da ste i ranije tako radili, no uvijek može bolje. Neka vam proces analiziranja parova traje duže, a vrijeme koje vam je potrebno za pronaći što sigurniju okladu trebate povećati na što veću razinu. Napravite više analiza i stavite ih na papir. Pratite svoj učinak i dođite do zaključka u čemu ste bili uspješni, a u čemi ne.

Vodite statistiku

Kad već pričamo o papiru, spomenimo i treće važno pravilo: Bilježite sve svoje oklade na papir, vodite računa o svojim dobitcima kao i o izgubljenim okladama. Iznenadit ćete se koliko možete usavršiti svoju strategiju dok proučavate svoje prethodne oklade. Prijašnji rezultati nisu bitni samo zbog budućih oklada, već zbog dobijanja na disciplini. Kada prepoznate sve svoje prijašnje greške i kada je i kako došlo do gubitničkih nizova, sasvim ste sigurno savladali ova pravila i spremni ste početi kladiti se pametnije i discipliniranije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus