Zašto se kladiti u više kladionica istovremeno?

Kada odlučite da se želite kladiti putem Interneta, vrlo ćete često naići na dilemu koju kladionicu odabrati. Na Internetu ih ima stotine, a odabir najbolje može biti poprilično izazovan. Morate uzeti u obzir nekoliko čimbenika i paziti da posjećujete samo stranice koje su vjerodostojne. Na sreću, danas imamo velik broj provjerenih kladionica od kojih ne prijeti opasnost da bi vas mogla prevariti, ali trebate malo razmisliti i donijeti najbolju odluku koja bi mogla odgovarati vama i vašim osobnim zahtjevima. Ne morate nužno pronaći jednu jedinu opciju koja udovoljava svim vašim zahtjevima, jer uopće nema razloga zašto ne možete koristiti više od jedne kladionice za igru. Zapravo postoje brojne prednosti korištenja više kladionica istovremeno.

Usporedba kvota

Najveća prednost igranja u više različitih kladionica je mogućnost uspoređivanja ponude i kvota. To je nešto što bi svaki igrač trebao činiti, pa čak i oni koji se vole kladiti rekreativno. Glavni razlog tomu je što je poprilično bitno pokušati zaraditi što je više moguće kada se već kladite. Kvote koje se nude u kladionicama obično će se razlikovati jedna do druge. Kada usporedite kvote u različitim kladionicama, možete si osigurati najbolju ponudu svaki put kad odlučite odigrati okladu. Doista nije bitno koji događaj želite odigrati jer sasvim sigurno se on nudi u više kladionica. Iako su razlike u kvotama u pravilu poprilično male, nije nemoguće naići na veliku razliku. Ne postoji stoga razlog zašto ne biste isti događaj odigrali u kladionici koja nudi veću kvotu jer samim time je i vaš eventualni dobitak veći.

Raznovrsnost

Korištenje više od jedne online kladionice također može povećati broj mogućnosti klađenja koje su vam na raspolaganju. Iako većina kladionica danas ima bogatu ponudu, neke će imati razrađeniju ponudu za određeni događaj od drugih. Stoga, ako koristite samo jednu kladionicu, možda ćete propustiti neke potencijalne mogućnosti. Glavne vrste oklada obično su dostupne na većini mjesta, ali ako volite egzotične oklade, možda ćete morati malo istraživati gdje ih zapravo pronaći. Korištenje više kladionica omogućit će vam da takve oklade pronađete s lakoćom. Igranje u više kladionica je bitno i ako se želite kladiti na niz različitih sportova, jer će sportske knjige obično biti dobre za klađenje na neke sportove, ali za druge ne. Jedna kladionica mogla bi biti dobra za klađenje na nogomet, a primjerice neće biti dobra za klađenje na tenis. Razne web stranice poput www.protipster.hr vam mogu pomoći pri odabiru odgovarajuće kladionice ali i savjetovati oko samih ishoda na koje se možete kaditi. Druga će pak biti odlična za tenis, a ponuda na nogomet će biti nešto lošija. Ako se volite kladiti i na nogomet i na tenis, najviše smisla bi bilo da igrate u obje kladionice iz navedenog primjera.

Bonusi i promocije

Sjajan način da dobijete dodatnu vrijednost od klađenja je iskorištavanje bonusa, nagrada i promocija koje većina online kladionica nudi novim i postojećim igračima. Podjelom svoje aktivnosti klađenja na više kladionica možete maksimizirati ovu dodatnu vrijednost, jer što više kladionica koristite, veća je dodatna vrijednost. Ne morate nužno biti vrlo aktivan igrač, već je dovoljno zadovoljiti uvjete i odredbe bonusa te ponekad uplatiti neku okladu kako bi ga potvrdili. Treba obratiti pozornost na te uvjete jer uvijek će postojati određena pravila o tome što možete, a što ne možete raditi s bonus novscem te što morate učiniti da biste zaradili bilo koju nagradu koja se nudi. Ako je bonus dovoljno velik i smatrate da može biti vrlo isplativ za vas, posvetite se kladionici koja ga nudi kako biste ga iskoristili u potpunosti. Možda ćete morati potrošiti malo vremena na razmišljanje o tome kako izvući apsolutni maksimum iz bonusa i nagrada dostupnih na kladionicama, ali to bi se dugoročno moglo pokazati jako isplativim.

Na koliko kladionica onda igrati?

Prednosti koje smo spomenuli trebale bi vas uvjeriti da je dobra ideja koristiti više online kladionica istovremeno. Sljedeće što treba razmotriti je koliko ih treba koristiti. Zapravo ne postoji optimalan broj, jer to ovisi o nekoliko različitih čimbenika. Ako možete pronaći sve što želite na samo dvije kladionice, a i dalje dobivate dobru vrijednost od bonusa i nagrada, tada biste se trebali pridržavati te dvije. Ako smatrate da bi vam koristilo korištenje tri ili više kladionica, tada biste to trebali igrati na tolikom broju. Općenito ne bismo savjetovali igranje na više od četiri ili pet kladionica jer se prihodi počinju razrjeđivati ​​ako koristite više od toga. Uvijek možete imati otvorene račune kod nekih drugih i koristiti ih samo kad postoji određeni razlog za to. Bez obzira na to koliko kladionica odlučite koristiti, pobrinite se da se uvijek držite onih provjerenih. Možemo reći da je to zlatno pravilo internetskog sportskog klađenja.

Popularni bonusi u hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotač sreće.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.