Kako odabrati idealnu kladionicu za sebe

Kada je riječ o klađenju online, zaljubljenicima u tu aktivnosti i onima koji će to tek postati doista se nudi ogroman izbor različitih mjesta za uplatiti svoj listić. Onima ne baš iskusnima, na prvi pogled se sve te kladionice čine iste, ali to ne može biti dalje od istine. Gotovo su sve kladionice različite po velikom broju parametara i potrebno je puno razmišljanja kako bi pojedinac mogao odabrati kladionicu koja mu najbolje odgovara upravo po njima. Isto tako, i sami igrači su različiti i imaju različita viđenja potencijalnih ishoda. Koje su onda zapravo najvažnije značajke po kojima igrač može i treba birati kladionicu u kojoj će igrati?

Kvote na ishode sličnih jednakih šansi

Ovo je često zanemarena značajka koja varira od kladionice do kladionice. Kako bi preciznije objasnili, zamislimo jednu nogometnu utakmicu za koju je srednja granica golova 2,5 te igrači biraju hoće li biti više ili manje golova. U nešto lošijim i onim kladionicama koje treba izbjegavati ako je to nešto na što volite igrati, kvote na manje ili više golova bit će oko 1,80. Istraživanjem ponude koju nude druge kladionice dolazi se do zaključka da neke za isti događaj nude kvote od 1,85 pa čak i do 1,88. Možda se na prvi pogled razlika od 0,08 kod kvote ne čini nešto značajna, ali na uzorku od stotinu odigranih takvih ishoda, itekako ćete osjetiti razliku.

Kvote na autsajdere

Ako ste igrač koji teži igranju na iznenađenja, vrlo je važno istražiti koliko koja kladionica postavlja visoke kvote na favorita i autsajdera. To je važno iz razloga što kladionice ponekad vole postavljati kvote koje će igrača navoditi da igra na favorite, a neke će postaviti kvotu koju je jednostavno nemoguće ne odigrati ako mislite da bi autsajder mogao biti dobitna uplata. Kvote na autsajdera u raznim kladionicama znaju se drastično razlikovati, a kada naiđete na kvotu koja je za 10 veća nego na mjestu gdje ste prvobitno htjeli uplatiti, sasvim sigurno vam neće biti svejedno.

Reputacija

Na Internetu je danas moguće čitati mnoge recenzije i izjave korisnika pojedinih kladionica kako bi došli do prave odluke igrati u njoj ili ne. Često se osobe zalete i uplate svoja sredstva na kladionicu o kojoj ne znaju baš puno i nerijetko ostanu razočarani. Na tržištu online kladionica neke imaju vrlo visoku reputaciju, a u nekima je moguće naići na razne tipove problema i nesuglasica te je stoga vrlo važno dobro se raspitati prije nego odlučite riskirati svoja sredstva.

Uplate i isplate

Logično, ako ne možete uplatiti svoja sredstva na način na koji želite, nećete se moći niti kladiti. Stoga, prije nego kreirate račun u nekoj od kladionica, pokušajte saznati koje metode uplate i isplate imaju te odgovaraju li vama. Također, kladionice nemaju jednako postavljene limite minimalne i maksimalne uplate i isplate te je ta često zanemarena značajka zapravo poprilično važna.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Bonusi i promocije

Bonusi i promocije stvoreni su prvenstveno za privlačenje novih igrača, a upravo se na njima može odlično zaraditi. Često bonusi sa sobom ne nose nikakav rizik gubitka sredstava, a igrači će imati šansu zaraditi. Kao i sve dosad spomenuto, niti bonusi kod kladionica nisu isti, a često imaju duži popis uvjeta koji moraju biti ispunjeni kako bi bonus sredstva zapravo sjela na račun igrača. Neki će pak igrači u potpunosti htjeti zanemariti online bonus i promocije jer su skeptični u vezi istih, a doista ih ne možemo kriviti za to.

Tipovi listića

Iako većina igrača igra standardne listiće u kojima se njihov ulog množi s ukupnom kvotom te se na taj način formira eventualni dobitak, postoji još pregršt različitih tipova oklada, a jedan od poznatijih primjera je sistemska oklada. Neki su igrači zaljubljenici u te različite tipove listića i uplaćivanje običnih im nije privlačno. Takve opcije također variraju od kladionice do kladionice i imalo bi smisla provjeriti kakve se sve mogućnosti nude prije nego što odlučite posvetiti svoja sredstva nekoj od njih.

Podrška za korisnike

Budući da pričamo o online kladionicama, one modernije i posvećenije svojim igračima imat će i bolju podršku za korisnike. Nekakav standard koji bi svi trebali danas imati je chat uživo s podrškom kako bi im korisnici jednostavnije mogli opisati svoj problem i istog trena dobiti odgovor ili savjet od podrške. Ovo je poprilično bitna značajka koju bi trebali uzeti u obzir, ali imajte na umu da ako kladionica ima chat podršku, to ne mora značiti da će ona biti od jednake pomoći kao na nekom drugom mjestu. Često je danas moguće naići na chat podršku kod kladionice, a da će vam asistenti i agenti iste samo kopirati jedne te iste fraze i na taj način zapravo biti beskorisni. Srećom, kao što smo ranije spomenuli, može se istražiti razne forume i čitati recenzije gdje se ljudi znaju dotaknuti i tih detalja i iskustava. Nikako nije na odmet poslušati nečije mišljenje ili prihvatiti tuđi savjet jer u svakom slučaju si želite priuštiti bolje iskustvo igranja.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.