Sizzling Hot popularnog naziva “voćkice” je samo jedna u nizu slot uspješnica tvrtke Novomatic, a dio je njihove popularne “Novoline” serije. Ova slot igra jedna je od najpopularnijih igara tog tipa u casinima diljem Europe, a može se pronaći u online verzijama što je oduševilo ljubitelje Sizzling Hota. Na dnu članka je besplatna demo verzija koju možete isprobati.

Za ovu smo igru kreirali i recenziju u obliku videa gdje smo isprobali igru i objasnili neke njezine najbitnije značajke. Tu recenziju možete pogledati ovdje:

Izgled

Slot igra se sastoji od pet stupaca, a svaki od njih sadrži po tri reda. Vjerojatno ste čuli barem jednom da netko za slot igre kaže “voćkice”. Upravo Sizzling Hot igra za svoje simbole koristi sličice voća. Među simbolima koje ćete susresti nalaze se: šljive, limun, naranče, grožđe, višnje, lubenice, broj 7 i simbol zvijezde. Igra je vizualno poprilično jednostavna i u toj činjenici leži i djelić njene popularnosti. Privlačna karakteristika, što se grafike tiče, jest i kako se simboli zapale kada igrač osvoji neku dobitnu kombinaciju. Generalno gledano, ovaj je naslov poprilično karakterističan za sve Novoline slot igre – stvara se koncept brze i uzbudljive igre s dosta elektroničkih zvučnih efekata.

Pravila igre

Cilj Sizling Hot slotova je u jednoj liniji od linija na koje ste uložili, imati barem tri ista simbola. Doduše, kada je riječ o simbolu višnje, on je nešto vrjedniji te je dosta pogoditi samo dva takva simbola u liniji za dobitak. Ono po čemu se Sizzling Hot razlikuje od većine slot igara je činjenica da ne sadrži “wild card” simbol, odnosno simbol koji može zamijeniti bilo koji drugi simbol i tako vam stvoriti dobitnu kombinaciju.

Simboli u liniji se gledaju s lijeva na desno, osim kada se radi o simbolu zvijezde. Ako dobijete tri ili više simbola zvijezde bilo gdje na vašem zaslonu, nebitno u kojem stupcu i redu se nalazile, ostvarili ste pravo na dobitak te ste osvojili i bonus isplatu.

Ulozi i isplate

sizzling hot

Kako bi ostvarili dobitak u igri, naravno morate prvo postaviti svoj ulog. Ulog može biti fleksibilan, odnosno ne morate uvijek koristiti jednak iznos uloga. Kada krenete s igrom, minimalni mogući ulog bit će ispisan na dnu zaslona. Igrač može koristiti tipke “+” i “-” kako bi povećavao ili spuštao ulog. Ulog koji igrač postavlja odnosi se na samo jednu liniju. Ako je tako uložio 0.05 eura po liniji, a izabrao je da će se za eventualni dobitak gledati pet linija, ukupni ulog je 0.25 eura.

Bonusi u Sizzling Hot igri

Bonus kada korisnik dobije tri ili više simbola zvijezde koji smo ranije spomenuli, nije jedini bonus koji sadrži Sizzling Hot. Još jedna vrsta bonusa koja igraču može donijeti veliki dobitak je opcija “kockanja”. Kod ovog bonusa igrač nakon svog dobitka ima opciju pogađati hoće li karta izvučena iz špila biti crvena ili crna. Postoji 50% šansi da će biti u pravu i poduplati svoj dobitak i 50% šansi da neće biti u pravu te da će ga izgubiti. Igrač naravno može iskoristiti ovu opciju nakon svakog dobitka, a ako želi, ne mora ju koristiti uopće.

Povratak uloženog igračima u igri Sizzling Hot

Sizzling Hot svojim igračima nudi tablicu eventualnih dobitaka u svim situacijama ovisno o tome koliko su sredstava izvrtjeli. Kao i svi slotovi, i ovaj je programiran da dugoročno vraća određen iznos sredstava koja su iskorištena kroz vrtnje. To se zove postotak povrata uloženog igračima ili jednostavnije RTP. U njegovom slučaju, postotak isplate je 95.66%. Dakle, ako tijekom nekog dužeg vremenskog perioda u ovoj igri igrači izvrte 1000 eura, neki prosječni iznos koji će se igračima vratiti bit će 956.60 eura(što je 95.66%).

Sizzling Hot voćkice, 5 sedmica
Sizzling Hot Deluxe, tzv. “voćkice”

I na kraju – gdje igrati Sizzling Hot?

Naša preporuka je da Sizzling Hot Deluxe i općenito slot igre ne igrate u lokalnim automat klubovima već da ih igrate u casinima s velikim prometima jer tamo su vam automatski i veće šanse za dobitak, a često se nude i razni bonusi. Dobar primjer je svjetski poznati Rizk casino koji je nedavno stigao i u Hrvatsku, a uz to nudi i razne bonuse za nove korisnike. Tamo možete isprobati i demo verziju igre, odnosno Sizzling Hot besplatne igre i vrtnje u kojima ne morate uplatiti novac da bi igrali.

Sizzling Hot Deluxe demo

Sad kada ste naučili gotovo sve što treba znati o ovoj igri, vrijeme da se i okušate u njoj. To je zapravo i najbolji način kako postati bolji u nekoj igri i proučiti koje su njezine značajke, stoga zaigrajte Sizzling Hot Deluxe besplatno i bez registracije u našoj demo verziji.

Najčešće postavljena pitanja

Sizzling Hot je već godinama jedan od najpopularnijih naslova na koje možemo naići u online casinima. To znači da će zasigurno privući velik broj novih igrača, a oni bi mogli imati poneki upit vezan uz samu igru. Upravo smo zato odlučili kreirati jedan kraći popis takvih pitanja te odgovoriti na njih kako bi novi igrači na jednom mjestu mogli saznati sve što bi ih moglo zanimati.

Koji je RTP u igri Sizzling Hot?

RTP za igru Sizzling Hot iznosi 95.66%.

Koliko linija isplate postoji u igri Sizzling Hot?

U igri Sizzling Hot nalazi se samo pet linija isplate što znači da se radi o jednoj izuzetno jednostavnoj igri koja će biti prigodna za nove igrače koji žele naučiti kako funkcioniraju slot igre.

Koji su minimalni i maksimalni ulozi po jednoj vrtnji u igri Sizzling Hot?

Minimalni ulog po jednoj vrtnji u igri Sizzling Hot iznosi 10 lipa, dok je maksimalni ulog koji igrač može iskoristiti za vrtnju čak 250 kuna.

Kako funkcionira scatter simbol u igri Sizzling Hot?

Scatter simbol u igri Sizzling Hot je simbol zvijezde. On se može pojaviti na bilo kojim mjestima prilikom jedne vrtnje, a neovisno o tome gdje se nalaze, ako igrač otvori minimalno tri takva simbola ostvarit će neki od dobitaka.

Postoje li bonus značajke u igri Sizzling Hot?

U igri Sizzling Hot ne postoje bonus značajke koje mogu doći u vidu besplatnih vrtnji, a koje posjeduju neki drugi naslovi. Riječ je o jednoj igri koja je izuzetno jednostavna i nema neke komplicirane značajke, pa tako niti bonus igre.

One Reply to “Sizzling Hot”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)