Dolphin’s Pearl ili kako je neki zovu “delfini” ili “školjke”, je popularna slot igra tvrtke Novomatic koja svoje igrače šalje u morske dubine, a u tom stilu su osmišljeni i simboli koji se koriste u njoj. Prilikom igranja ove slot igre, garantirano je jedno drukčije, ali ujedno i pozitivno novo iskustvo. Svaka slot igra ima svoje posebne značajke i načine na koje će privući nove igrače. Dolphin’s Pearl ih tako ima nekoliko.

Izgled

Kao i većina slot igara tvrtke Novomatic, i Dolphin’s Pearl se sastoji od pet stupaca, a u svakom od tih stupaca imamo po tri reda. Kao što smo ranije rekli, po zaslonu ove igre vidjet ćete puno zanimljivih simbola s morskom tematikom među kojima su: raža, rak, morski konjic, školjka, dupin i skalar. Uz to, među simbolima postoje i popularne oznake karata: “9”, “10”, “J”, “Q”, “K” i “A”. Kao što možete primijetiti, ova igra sadrži značajno veći broj simbola nego klasične slot igre. Grafika i 3D animacije ove igre dosta su naprednije značajke u odnosu na neke starije slot igre na koje možete naići.

Pravila igre

Kako bi ostvarili nekakav dobitak u Dolphin’s Pearlu, potrebno je imati tri ista simbola u jednoj liniji na koju ste uložili, osim ako je riječ o simbolu dupina, raže, raka, devetke ili školjke s biserom, gdje je dovoljno imati dva ista simbola u liniji. Isprva, ova pravila mogu biti pomalo zbunjujuća zbog veće količine raznih simbola, ali ako provedete neko vrijeme za ovom igrom, sve bi trebalo postati puno jasnije. Maksimalan broj linija koje mogu biti isplaćene je deset.

Dupin je u ovoj igri “wild card”, odnosno mijenja bilo koji drugi simbol (osim školjke) koji vam je potreban za dobitak. Dvije izvučene školjke s biserom, nebitno na kojoj poziciji na zaslonu omogućuju siguran dobitak.

Ulozi i isplate

Minimalni ulog u ovoj igri iznosi 0.10, a maksimalni ide čak do 100 novčanih jedinica koje koristite, i to po jednoj liniji! Najvrjedniji simbol u ovoj igri sasvim sigurno je dupin jer ako u jednoj liniji izvučete pet simbola dupina, vaš dobitak bit će čak 900 puta veći od vašeg uloga. Za četiri dupina također možete zaraditi puno, 250 puta više nego što ste uložili. Drugi najvrjedniji simbol je simbol školjke koji vaš ulog može pomnožiti i do 500 puta.

Bonusi

Ako u jednoj liniji uspijete izvući barem tri školjke s biserom, ostvarujete pravo na bonus koji vam garantira 15 besplatnih vrtnji. Svi dobitci ostvareni u tih 15 vrtnji bit će utrostručeni. Besplatne vrtnje možete ostvariti i ako izvučete barem tri simbola školjke s biserom bilo gdje na zaslonu, dakle ne moraju biti u istoj liniji. U tom slučaju vaši dobitci u besplatnim vrtnjama neće se množiti, osim ako ne uključuju i simbol dupina. To će vaše eventualne dobitke uvećati duplo.

Povratak uloženog igračima

Kada je riječ o povratku uloženih sredstava, dugoročno gledano Dolphin’s Pearl ima postotak povratka 95.13%. Ono što taj postotak predstavlja je koliko zapravo od ukupno uloženih sredstava će biti kroz igru isplaćeno nazad. Na praktičnom primjeru to bi značilo da je, primjerice u nekom vremenskom periodu ukupno uloženo 1000 eura. U slučaju Dolphin’s Pearl slot igre, iznos koji će nakon istog perioda biti isplaćen iznosit će 951.30 eura, odnosno 95.13%.

I na kraju – gdje igrati?

Naša preporuka je da Dolphin’s Pearl i općenito slotove ne igrate u lokalnim automat klubovima već da ih igrate u casinima s velikim prometima jer tamo su vam automatski i veće šanse za dobitak, a često se nude i razni bonusi. Dobar primjer je Rizk casino gdje možete dobiti 50 besplatnih vrtnji ako ste novi korisnik.

Niže je postavljena demo verzija koja se ne igra sa stvarnim novcem.

Dolphin’s Pearl demo verzija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Jackpot
Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.