Prva sportska kladionica je jedna od prvih kladionica u Hrvatskoj te ujedno jedna od najpopularnijih destinacija za sve ljubitelje klađenja u zemlji.

Plus
  • Jednostavnost korištenja
  • Puno različitih metoda uplate i isplate
  • Velik broj poslovnica diljem Hrvatske
  • Mogućnost igranja u PSK casinu putem iste stranice
Minus
  • Ponuda bi mogla biti šira
  • Neatraktivan izgled
  • Nepostojanje live podrške

Prva sportska kladionica (skračeno PSK) je jedna od prvih kladionica u Hrvatskoj, a s radom je počela još 1998. godine. Njezino je sjedište u Dugopolju, a licencu za poslovanje je stekla od strane Ministarstva financija Republike Hrvatske. Trenutno broji više od stotinu poslovnica u Hrvatskoj, a velika većina igrača igra putem web stranice kladionice. Naravno, u počecima to nije bilo moguće, ali Prva sportska kladionica je uvijek pokušavala držati korak s nekim od najvećih kladionica na svijetu. Međutim, kada se igra putem PSK online stranice, definitivno se osjeća veliki zaostatak za nekim stranim i većim kladionicama te ga je teško nadoknaditi. Glavni razlog zašto se sve manji broj igrača odlučuje igrati u domaćim kladionicama svakako su razni porezi na ulog i dobitak, a za neke od njih ne možemo kriviti samu kladionicu jer oni nisu odgovorni za to. Nažalost, zbog takvih stvari najviše trpe upravo domaće kladionice i tjeraju igrače da traže neke druge solucije koje će im biti daleko isplativije.

Trenutno broj jedan kladionica u Hrvatskoj
Bonus do:
5.000kn
Paket dobrodošlice
* Vrijedi samo za nove registracije
4,5 rating
4.5

Registracija na PSK

Kako bi se moglo postavljati oklade na stranici Prve sportske kladionice, novi korisnici morat će se registrirati. Registracija na ovu kladionicu nekoć je bila puno jednostavnija, a sada se od novih korisnika traži dosta novih stvari. Osim onih standardnih podataka kao ime, prezime, adresa i slično, na slici dolje možemo vidjeti koji su neki od novijih zahtjeva kladionice kada je riječ o registraciji.

Prva Sportska Kladionica - proces registracije

Neki od noviteta bili su potrebni zbog zakona koji su doneseni, a bave se suzbijanjem pranja novca putem kladionica te stoga svaki igrač mora kladionici potvrditi svoj identitet. To se čini na način da igrač odabere koju od osobnih isprava će slikati, a uz to će se od njega tražiti i da uslika svoje lice. Možemo reći da se radi o jednoj mjeri koja nije draga svima, a još jednom vrijedi istaknuti kako uglavnom za to nije kriva sama kladionica već zakoni koji su doneseni u Republici Hrvatskoj. Također, vjerojatno je da bi igrači isti tretman dobili i od nekih stranih kladionica tako da ovo zapravo ne bi trebalo predstavljati neki prevelik problem. Jednom kada je proces verifikacije novih igrača uspio, račun na kladionici će biti spreman za korištenje i igrači će moći uplatiti sredstva te igrati na željene sportske događaje.

Izgled PSK kladionice

Izgled Prve sportske kladionice i ponude za igrače je zaista stvar ukusa. Oni koji vole nešto jednostavniji izgled sučelja bez ičega čime bi se kladionica isticala, u ovoj će kladionici doći na svoje. Međutim, oni koji ipak očekuju neki vizualni identitet, zaista će se razočarati jer na stranici Prve sportske kladionice dominira standardna bijela tema s plavim dijelovima zbog koje možemo reći da je izgled jedna od njenih većih mana.

Prva Sportska Kladionica - jednostavan izgled

U gornjoj traci stranice igrač može birati za koji dan želi vidjeti ponudu, s lijeve strane se nalazi popis sportova, a s desne strane listić na koji dodaje parove. Naravno, u sredini su događaji i kvote te sve ono što je zapravo najbitnije za kreiranje listića u kladionici.

Ponuda PSK kladionice

Ponuda je vrlo vjerojatno većini igrača ipak glavni kriterij po kojem biraju kladionicu u kojoj žele igrati. Kada se osvrnemo na ponudu koju pruža Prva sportska kladionica nećemo ostati niti pozitivno, a niti negativno iznenađeni. PSK svojim igračima nudi sasvim solidnu ponudu događaja, ali glavni nedostatak je zapravo broj oklada koje se mogu odigrati na pojedini događaj. Primjerice, ponuda na nogometne događaje u najjačim ligama je zaista bogata, no ostali sportovi mogli bi imati puno bolju pokrivenost. To, naravno, vrijedi za one nešto manje popularne sportove kod kojih je moguće uglavnom odigrati samo koja će od dvije ekipe ili koji će od dva igrača pobijediti. To značajno umanjuje draž igranja i samu volju igrača da uplati svoje novce na neki od događaja za koji smatra da može vrlo uspješno predvidjeti točan ishod.

Uplate i isplate s Prve Sportske Kladionice

Kako bi se igrači mogli kladiti putem Prve sportske kladionice, potrebno je da uplate sredstva s kojima zapravo žele igrati. Postoji više različitih način uplate i isplate i možemo reći kako PSK u ovom segmentu može zadovoljiti gotovo svačije potrebe.

Uplata

Prva Sportska Kladionica - Uplata sredstava

Uplata sredstava na račun u poslovnici je za mnoge još uvijek najsigurniji i preferirani način uplate. Igrač u poslovnicu Prve sportske kladionice treba doći sa svojim korisničkim imenom te zaposlenici kladionice reći koliko sredstava želi uplatiti na svoj račun. Novci su mu odmah dostupni i s njima može igrati iste sekunde nakon uplate. Uplata novca online može se izvršiti putem kartica, Skrilla, Aircasha ili bonova. Bonovi koji se mogu iskoristiti su A-bon koji je zapravo bon za nadoplatu Aircash računa i Paysafecard bon kojim se može nadoplatiti Skrill račun ili sredstva direktno uplatiti na kladionicu. Ovi bonovi mogu se kupiti na kioscima, benzinskim crpkama ili u pojedinim trgovinama. Opća uplatnica je način uplate za koji se rijetko tko odlučuje jer je sam proces takvog načina uplate poprilično zastario i dugotrajan jer se od igrača zahtjeva da popuni uplatnicu i ode je uplatiti na neko od za to predviđenih mjesta.

Isplata

Prva Sportska Kladionica - Isplata sredstava

Isplate sredstava s računa Prve sportske kladionice vrše se na gotovo sve iste načine na koje su uplaćeni. Za one koji su svoja sredstva uplatili u poslovnici, vjerojatno je najdraža metoda isplatiti ih na isti način. Ona se još mogu isplatiti i na tekući račun igrača, Skrill račun ili Aircash račun. Vidimo da PSK ovdje nudi doista jednu solidnu raznovrsnost i igračima zaista uplate i isplate ne bi trebale predstavljati niti najmanji problem te bi svatko mogao za sebe naći onu metodu koja mu najviše odgovara.

Bonusi i nagrade

Ponusi i promocije na PSK

Uz samu ponudu kladionice i metode uplate i isplate, ono što je igračima najprivlačnije su bonusi i nagrade koje im kladionica nudi. Možemo reći kako je ovo još jedan segment u kojem Prva sportska kladionica, kao i većina hrvatskih kladionica, zaostaje za nešto većim kladionicama u Europi i ostatku svijeta. Tek one kladionice kao što je primjerice Favbet, koje su se više odlučile pratiti strane trendove, mogu zapravo reći da da imaju dobru ponudu bonusa i nagrada za svoje igrače. PSK će svojim igračima ipak ponuditi bonus dobrodošlice koji je zapravo najpopularniji bonus kada je o kladionicama riječ. Radi se o bonusu koji igračima podupla njihovu prvu uplatu, ali sredstva koja dobiju njegovim iskorištavanjem često imaju različite uvjete koje je potrebno zadovoljiti kako bi se on mogao isplatiti. Isti je slučaj i s Prvom sportskom kladionicom. Iako se ne radi o bonusu ili nagradi, vrijedi izdvojiti kako PSK svojim igračima koji imaju sredstava za igru na računu omogućuje da gledaju velik broj prijenosa utakmica u kategoriji klađenja uživo što je sasvim privlačna značajka mnogima. Također, putem stranice kladionice igrači mogu igrati i u PSK casino, ako su ljubitelji igara na sreću.

Naša preporuka kladionice
Bonus do:
5.000kn
Paket dobrodošlice
* Vrijedi samo za nove registracije
4,5 rating
4.5
3,5 rating

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Jackpot
Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.