Connect with us

Znanost

FOTO: OMGGHANA.COM

Biologija

Doktore, želio bih snimiti snošaj, mogu li dobiti uputnice za MRI i ultrazvuk? (18+)

I dok smo prije koji dan imali priliku vidjeti kako izgleda spolni odnos promatran izbliza, i to pomoću kamere stavljene na „osjetljivo mjesto”, primjer hrabrih ljubavnika odlučio je slijediti još jedan par, snimajući svoje intimne trenutke, ni manje ni više, nego putem magnetske rezonance.

Budući da je riječ o iznimno detaljnom tipu pretrage, znanstvenici su zasigurno dobili odličan uvid u procese koji se zbivaju tijekom seksa, za koji se tvrdi kako je odlično sredstvo za snižavanje krvnog tlaka, jačanje imuniteta i smanjivanje rizika od srčanog udara. Navedeni video možete vidjeti u nastavku.

No, izgleda da je jedan par znanstvenika već prije nekoliko godina hrabro išao tamo gdje još nitko nije kročio, snimivši vlastiti seksualni odnos pomoću 4D ultrazvuka. Prisjećanje sudionice navedenog eksperimenta, spisateljice Mary Roach, na dan kad su ona i njen suprug dopustili snimanje vlastitog snošaja pomoću ultrazvuka pogledajte ovdje.

Nastavi čitati

Zaljubljenik u znanstvenu fantastiku, serije i filmove, kao i kvizove znanja. Urednik SF Centra, najvećeg hrvatskog SF webringa

4 komentara

4 Comments

 1. Marko Psiho

  5 siječnja, 2016 kod 10:46 pm

  neobican pornic

 2. Johnny Goto

  5 siječnja, 2016 kod 11:04 pm

  doktore, imate li za jogurt i krafnu …

 3. Zenske frizure

  7 siječnja, 2016 kod 9:25 am

  Ovo je to sto se trazi! 😉

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Više u Biologija

Popularno

Pratite nas na Fejsu

Na Vrh