Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tehnologija

Dronom paze na problematičnu djecu, a djeluju brže i od policije

Jedna je ustanova odlučila uzeti stvari u svoje ruke i jednostavnim metodama pomoći djeci koja se mogu pronaći u nevolji.

Ustanova Youth Almighty iz Engleske radi s problematičnim ljudima, a pronašli su pravi način kako im pomoći, i to uz pomoć drona. Investirali su u posebne brdske, kao i električne kako bi nadgledali one koji bi mogli biti u nevolji u ruralnim područjima, a za istu svrhu su kupili i dron.

Dron može puno brže doći do problematične lokacije, a oni onda mogu pratiti situaciju. “Ovo su mladi ljudi koji mogu upasti u nevolje ili u tučnjavu, a možda će uzeti alkohol, drogu ili druge supstance.

Dobit ćemo poziv od ljudi, prijatelja ili policije, a onda ćemo uz pomoć bicikala vrlo brzo doći do te djece i spasiti ih”, rekao je Phil Tye iz Udruge za The Mirror. Također, ovdje će pomoći i dron koji je puno brži od policije ili bicikala.

Dodao je i kako se su se morali prilagoditi razvoju tehnologije, a ova ustanova radi sve što može kako bi pomogla djeci u nevolji. Zahvaljujući svojem posebnom timu sastavljenom od djece vrlo su uspješni u svojim nakanama. Čak su dobili i komentar od policije kako se smanjio broj problematičnih događaja među djecom u posljednjih pet godina.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Planete i mjeseci

NASA planira poslati dron na Saturnov mjesec Titan, ali čini se da ćemo na to ipak čekati više nego što smo mislili. Američka svemirska...

Tehnologija

Testiranje bi trebalo započeti u srijedu u Fayettevilleu u Sjevernoj Karolini.

Tehnologija

Riječ je o dron light showu iznad rijeke Han u glavnom gradu Seulu.

Ekologija i okoliš

Ronilački roboti idu na važnu misiju iz koje se možda neće vratiti.