Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Oboljenja i poremećaji

Iz Kineza uklonili jegulju koja je grizla njegovo debelo crijevo

Čovjek iz provincije Guangdong na jugoistoku Kine prijavio se u bolnicu nakon što je u njemu zapela jegulja. Prema britanskom tabloidu Sun, čovjek je ugurao pola metra dugačku azijsku močvarnu jegulju u anus nakon što je to vidio u pornografskom filmu. Morao je provesti noć na kirurgiji gdje su mu jegulju odstranili iz tijela.

Jegulja je grizla njegovo debelo crijevo, probijala se kroz njega i na kraju je zapela u šupljini unutar njegova tijela. Rendgenska snimka pokazuje koliko daleko je jegulja dospjela do trenutka kad se čovjek prijavio u bolnicu.

Liječnici su rekli kako je “jegulja jednostavno tražila put van”, a nedugo nakon što su je izvadili je uginula. Čovjek se još oporavlja u bolnici, a mogao bi biti i optužen za nasilje nad životinjama.

Azijske močvarne jegulje prodaju se žive na tržnicama u državama istočne Azije. Iako se smatra invazivnom vrstom u nekim dijelovima SAD-a, ovo nije prvi put da je jegulja završila u malo drugačijem okolišu od onog gdje inače obitava. Naime, 2012. godine Novozelanđaninu je uklonjena jegulja iz rektuma, a 2010. godine jedan je Kinez umro nakon što su mu prijatelji navodno iz šale stavili jegulju u rektum.

http://www.youtube.com/watch?v=ZG4Qcpn-OQU

Izvor: HuffingtonPost

Možda će vas zanimati