Connect with us

Znanost

Društvene znanosti

Kako održati sretan brak u tri različita razdoblja života? Vrlo jednostavno

Starija žena koja je već dugo godina u braku za The Frisky je podijelila savjete za dug i uspješan brak. Svoje je savjete podijelila u tri kategorije prema vremenskom periodu; vrijeme medenog mjeseca, vrijeme roditeljstva i vrijeme kada ste u iskušenju da prevarite svog partnera.

Tijekom medenog mjeseca, kako kaže ova žena, budite zahvalni na malim stvarima. Sačuvajte snagu za velike probleme. Rasporedite uloge prema afinitetima; ako je vaš muž dobar u kuhinji dopustite mu da kuha. Nemojte misliti da možete promijeniti svojeg partnera u jednome danu, teško ćete ga promijeniti uopće

Kada postanete roditelji imajte na umu da većina djedova i baka žele biti uključeni u vaš život i život djeteta. Nema potrebe da iz odgoja isključite muža. Planirajte kako odgajati djecu, baš kao što planirate kućanske poslove. Održavajte prijateljstva jer će vam trebati kada vas djeca umore.

Kada ste u iskušenju da prevarite svojeg partnera, odnosno muža ili ženu, budite na oprezu koliko to može nauditi vašem braku. Uočite da se radi samo o trenutnoj želji, odnosno iskušenjima. Ako vaš partner zastrani, razgovarajte o tom problemu i probajte ga riješiti na najbolji mogući način. Ne miješajte se u tuđe poslove, gledajte isključivo svoj brak.

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Više u Društvene znanosti

Popularno

Pratite nas na Fejsu

Na Vrh