Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Wellness i prehrana

Pasterizirano mlijeko kontaminirano sa 150 puta većom količinom krvi, gnoja i fekalija od svježeg mlijeka

Američki Centar za prevenciju i kontrolu bolesti (CDC), provodi propagandu protiv svježeg mlijeka, tvrdeći da je ono “150 puta opasnije “ od pasteriziranog mlijeka. Ali ono što se CDC neće usuditi otkriti javnosti  je istina koja je još strašnija: pasterizirano mlijeko se proizvodi u najprljavijim mogućim uvjetima, gdje se krv, gnoj, Escherichia coli i ostali, doista opasni patogeni, rutinski pune u  boce i  ostalu  ambalažu za mlijeko, te dostavlja potrošačima.


U tome i jest čitava poanta pasterizacije: kako ubiti sve ono što je živo u ultra – prljavom mlijeku? Stvarna svrha pasterizacije nije samo –napraviti mlijeko koje je sigurno za potrošače, kako tvrdi CDC, već prije –kako omogućiti  mljekarskim industrijama da rade – prljavo.

Puno je jednostavnije samo kuhati “sranje” od mlijeka (da, ono sadrži i fekalne materije) nego pročistiti svoj način poslovanja, shvaćate li?

Zahvaljujući pasterizaciji, konvencionalna (neorganska) mliječna  industrija nema potrebu da održava temeljitu čistoću na strojevima za mužnju, ne treba sterilizirati mliječne spremnike, ne moraju prati ruke …u stvari ne moraju  uopće održavati  čistom okolinu u kojoj se obavlja mužnja. A govorimo o mjestima prljavim od zaraženih i bolesnih životinja koje umiru po tlu, fizički zlostavljane od strane onih koji rade za korporativnu mliječnu industriju. (Na netu možete naći mnoštvo uznemirujućeg video materijala o torturi koju proživljavaju životinje i o uvjetima u kojima se odvija proizvodnja pasteriziranog mlijeka u konvencionalnim korporativnim  pogonima op. prev.)

Mliječne krave rutinski su zlostavljane i ostavljene da pate u potpunoj prljavštini.

Kad kupujete pasterirano mlijeko u trgovinama, podržavate industriju koja  provodi torturu nad životinjama i koja proizvodi prljave proizvode.

Naravno, mliječna industrija bi radije prislila sve da pasteriziraju svoje mlijeko i  stave izvan zakona čisto sirovo, svježe  mlijeko, nego da počiste u svom vlastitom dvorištu. To je smjer u kojem ide CDC u svojim postupcima oko proizvodnje svježeg mlijeka: uništiti čitavu proizvodnju svježeg mlijeka i prisiliti svakog da pije prljavo, kontaminirano  pasterizarno mlijeko izvučeno iz izmučenih krava.

Zato, ljudi, razmislite malo svojom glavom: kupujete li pasterizrano, homogenizirano mlijeko podržavate industriju prljavštine, mučenih  i bolesnih životinja  i  prljavog, jako prljavog mlijeka.

Razlog zašto to mlijeko mora biti pasterirano jest  činjenica da je ono u velikoj mjeri kontaminirano:

-krvlju

-gnojem

-bakterijama

-fekalijama

Osim toga, konvencionalne mliječne krave:

-“napumpane” su hormonima rasta

-daje im se hrpa antibiotika

-hranjene su tonama GMO proizvoda, poput kukuruza i  soje

-kontaminirane su u velikoj mjeri sa kemijskim pesticidima

To je ono što dobijete kad kupite pasterirano mlijeko. Plus fekalije u mlijeku, naravno.

Najčišće mlijeko na svijetu je svježe organsko mlijeko!

Želite li vidjeti super – čisti način dobivanja mlijeka? Otiđite na farmu koja proizvodi sirovo mlijeko i provjerite na koji način oni dobivaju mlijeko.To je najčišći način dobivanja mlijeka koji ćete vidjeti. A zašto je to tako? Zato što tako mora biti. Ako želite proizvoditi  čisto, svježe mlijeko, bez pasterizacije, morate imati super čiste objekte s čistim i zdravim životinjama, sve se mora odvijati u strogo čistim uvjetima  uz naravno, predanost proizvodnji cjelovite hrane.

Samo kod proizvodnje sirovog mlijeka  pronalazimo ovakve uvjete u kojima prevladava čistoća.

Na ovoj stranici i sami možete provjeriti što sve sadrži pasterizirano mlijeko u usporedbi sa svježim.

Zapravo, uzmete li galon pasterizranog  mlijeka iz konvencionalne proizvodnje i usporedite li ga s galonom svježeg  kvalitetnog certificiranog mlijeka, nema sumnje da ćete u konvencionalnom mlijeku pronaći  najmanje 150 puta veću razinu krvi, izmeta, gnoja , fekalija I opasnih bakterija.

Nasuprot tome, sirovo mlijeko iz respektabilnog organskog uzgoja, najčišće je mlijeko na planeti.

Naravno ,i  u njemu ima bakterija, ali to su  dobre bakterije – probiotici koje su za nas zdrave. CDC  su sve infektivne bolesti odlučili spriječiti tako da unište SVE bakterije kemikalijama i izlaganjem velikim  temperaturama.

CDC se uopće ne usude razgovarati o ovim temama. Umjesto toga posežu za  prljavom kampanjom raspirivanja straha od svježeg mlijeka  kod ljudi, na isti način na koji su, plašeći ljude svinjskom gripom, promovirali prodaju cjepiva protiv nje.

Izgleda da je jedina stvar koja je prljavija od pasteriziranog mlijeka sam CDC, koji su se od ugledne skupine znanstvenika srozali na skupinu trgovaca strahom kojima ne treba vjerovati, i  koji koriste svaku moguću priliku da zadovolje interese velikih korporacija. Umjesto da naprave nešto korisno po pitanju zaustavljanja širenja zaraznih bolesti  (promicanje upotrebe D vitamina, pojačanu imunološku prehranu, poboljšanje sanitarnih uvjeta kod proizvodnje mlijeka) CDC  je potpuno predan tome da zadovolji interese korporativnih giganata koji stanovništvo hrane smećem i još se usude to nazivati hranom. Stoga se nemojte čuditi kad vidite da CDC promovira pasterizirano mlijeko – proizvod  čiji su probavni enzimi uništeni u tolikoj mjeri da kod onih koji ga konzumiraju izaziva alergične reakcije.

Pasterizirano, homogenizirano mlijeko također uzrokuje srčane bolesti, pretilost, autoimmune bolesti, zatvor, začepljenje sinusa i mnoge druge kronične zdravstvene tegobe. To je savršena hrana za neupućene mase koje američka vlada, kao da pokušava održati u stanju doživotne bolesti pretvarajući ih tako u medicinsko roblje.

Pasterizirano mlijeko je tako odvratno prljavo da ako vrućina kojoj je izlagana, nije ubila sve šta je u njemu, onda će ono vjerojatno ubiti  one koji ga konzumiraju.

Svo mlijeko stvara: srčane bolesti, pretilost, autoimmune bolesti, zatvor, začepljenje sinusa i mnoge druge kronične zdravstvene tegobe i upale, a najviše promjene kognitivnih procesa – na gore, razlog tome je prirodna plastika u mlijeku koja se naziva kazein, plastiku od mlijeka možete napraviti na gotovo isti način kako se pravi SIR (video o tome pogledajte ovdje), da sir je ništa više nego vrsta osušene mliječne plastike. Jasno nam je da će se mnogi ljudi usprotiviti ovim podacima jer su nas stoljećima učili da je MLIJEKO ZDRAVO, no nama nije u interesu da vam plasiramo laži, bez obzira koliko su one stare i ukotvljene u nama već nam je namjera pisati ISTINU, kakva god ona bila. Ovaj tekst duboko uznemirava zbog činjenica kakvo mi mlijeko pijemo. Ljudsko biće je u stanju pravilno probaviti mlijeko samo za vrijeme ranog stadija života i to dok pije majčino mlijeko, razlike između majčinog mlijeka i kravljeg mlijeka su ogromne kao i naše probavne funkcije dok smo bebe i u ostatku života. Koliko industrijsko mlijeko može biti zdravo za nas vi sami procijenite.

Izvor:  La Chica Organica  // Prijevod: Ivana Kali (Matrix World)

Možda će vas zanimati

Biljke i životinje

Zanimljivosti o mačkama mogu nas ne samo zabaviti, nego i proširiti naše znanje o ovim misterioznim i neodoljivim životinjama. Mačke su odavno zauzele posebno...

Veliki znanstvenici

Kada nam na pamet padnu najpoznatiji izumi Nikole Tesle, često nas zapljusne val znatiželje i divljenja prema ovom vizionaru čiji radovi i danas rezoniraju...

Arheologija i paleontologija

Zamislite ovo: anatomija, to čudesno područje koje nas vodi u najskrivenije kutke našeg bića. Možda vas sjećanja odvedu u dane srednje škole, s rukavicama...

Arheologija i paleontologija

U srcu Mezoamerike, Teotihuacan, ogromna urbana sredina, procvjetala je odvojeno od kasnije aztečke civilizacije, nastanjujući centralni Meksiko između 100. pr. Kr. i 800. n....