Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Anti-Lost Bluetooth tracker – korisna stvarčica protiv gubljenja stvari

Ova stvarčica sa eBaya može vam pomoći ako putujete ili ste skloni zagubiti i zaboraviti stvari. Možete ju objesiti na ključeve, spremiti u novčanik ili prtljagu. Dimenzije su ovog gadgeta su 83x53x6.6mm.

S vašim mobitelom ili tabletom komunicira putem Bluetootha, ima vlastitu aplikaciju naziva ZenLyfe koja je kompatibilna sa iOS i Android uređajima.

Aplikacija će vas obavijestiti kada je vaša prtljaga blizu, kada ju zaboravite ili kada izlazite iz dometa. Domet tragača je do 50 metara. Jednim mobitelom možete pratiti više objekata putem aplikacije.

Uređaj radi u oba smjera, tako da može poslužiti i za pronalaženje mobitela ako ste ga negdje zametnuli. Pritiskom na gumb na tragaču, mobitel će početi glasno zvoniti i u slučaju da je na vibraciji ili je uključen headset. Osim te funkcije, može poslužiti i kao okidač za kameru.

Baterija je litij-ionska modela CR2032, vijek trajanja je do 5 godina, a u paketu s ovim uređajem dolazi i još jedna rezervna baterija. Anti-Lost Bluetooth tracker dostupan je u crnoj i bijeloj boji. Poštarina je besplatna.

Cijena: 13.78EUR

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Hi-tech

Prednost imaju starije osobe koje imaju malu podršku obitelji ili imaju probleme s mobilnošću.

Gadget

Prenosiva UV lampa za steriliziranje lako se koristi, i dobra je za brzo i efikasno djelovanje na manjim površinama koje često koristimo. Elegantnog je dizajna,...

Gadget

Izašli ste iz stana i stalno vas prati osjećaj da niste isključili glačalo ili grijalicu? Tehnološka revolucija koja od prvog trenutku svog plasiranja na...

Gadget

Bez obzira na činjenicu čime se bavite; jeste li programer, administrator, dizajner ili se bavite bilo kojim drugim poslom morate s vremena na vrijeme...

Oglašavanje