Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Creality Ender-3 V3 SE: Kvalitetan 3D printer po akcijskoj cijeni od 145€

Ender3 3d printer

3D printanje postalo je revolucionarna tehnologija koja omogućuje stvaranje objekata sloj po sloj, pretvarajući digitalne modele u fizičke predmete. Ova tehnologija nalazi primjenu u različitim industrijama, od prototipiranja do izrade personaliziranih predmeta za svakodnevnu upotrebu. Među brojnim dostupnim 3D printerima, Creality Ender-3 V3 SE izdvaja se svojom pristupačnošću i visokom brzinom ispisa. Ovaj model, idealan za početnike i hobiste, nudi impresivne značajke koje ga čine izvrsnim izborom za sve koji žele ući u svijet 3D printanja.

Tehničke specifikacije

Creality Ender-3 V3 SE donosi nekoliko ključnih poboljšanja u odnosu na prethodne modele, čineći ga atraktivnim izborom za hobiste i entuzijaste 3D printanja. Ovaj printer ima maksimalnu brzinu ispisa od 200 mm/s, što omogućava brže stvaranje modela bez kompromisa na kvaliteti. Radni prostor iznosi 220 x 220 x 250 mm, što je dovoljno za većinu kućnih i malih poslovnih projekata.

Ender-3 V3 SE koristi direktni pogon ekstrudera, što osigurava precizniju kontrolu nad filamentom i omogućava rad s fleksibilnim materijalima poput TPU-a. Automatsko niveliranje podloge olakšava postavljanje i omogućava ravnomjeran prvi sloj, što je ključno za uspješan ispis.

Jedna od značajnih karakteristika je PEI premazana opružna čelična ploča, koja omogućava lako uklanjanje ispisanih objekata bez potrebe za dodatnim alatima. Ova ploča je izdržljiva i osigurava dugotrajan i pouzdan rad.

Printer podržava različite vrste filamenata, uključujući PLA, PETG i TPU, što korisnicima pruža fleksibilnost u odabiru materijala za različite projekte. Uz to, V3 SE dolazi s 32-bitnim tihim driverima, koji značajno smanjuju buku tijekom rada, što je veliki plus za kućne korisnike.

Postavljanje i korištenje

Jedna od prednosti Creality Ender-3 V3 SE je njegova jednostavna montaža i postavljanje. Printer dolazi dijelom predmontiran, što znači da korisnici trebaju spojiti nekoliko dijelova prije nego što započnu s ispisom. Uz detaljne upute i priložene alate, cijeli proces montaže traje oko sat vremena, čak i za one koji se prvi put susreću s 3D printerom.

Nakon montaže, postavljanje uključuje kalibraciju i niveliranje podloge, što je zahvaljujući automatskom sistemu niveliranja značajno pojednostavljeno. Korisnici samo trebaju slijediti upute na ekranu kako bi osigurali ravnomjeran prvi sloj.

Inovativne značajke

Creality Ender-3 V3 SE donosi nekoliko inovativnih značajki koje ga izdvajaju na tržištu 3D printera. Jedna od najznačajnijih je direktni pogon ekstrudera, koji pruža veću kontrolu nad protokom filamenata, omogućavajući precizniji ispis, posebno kod fleksibilnih materijala poput TPU-a.

Automatsko niveliranje podloge dodatno pojednostavljuje proces pripreme za ispis. Ova značajka eliminira potrebu za ručnim podešavanjem, što može biti zamorno i zahtijevati iskustvo. Automatski sistem niveliranja osigurava ravnomjeran prvi sloj, što je ključno za uspješan ispis i smanjuje broj neuspješnih ispisa.

Još jedna značajna inovacija je PEI premazana opružna čelična ploča. Ovaj materijal omogućava izvanrednu adheziju prvog sloja, smanjujući rizik od odvajanja modela tijekom ispisa. Nakon završetka ispisa, modeli se lako uklanjaju bez potrebe za dodatnim alatima ili kemijskim sredstvima, čime se smanjuje vrijeme potrebno za pripremu za sljedeći ispis.

32-bitni tihi driveri su još jedna važna karakteristika. Oni značajno smanjuju razinu buke tijekom rada printera, čineći ga prikladnim za korištenje u kućnim uvjetima ili zajedničkim radnim prostorima. Tihi rad omogućava korištenje printera i tijekom noći bez ometanja ostalih ukućana.

Ender-3 V3 SE također podržava obnovu ispisa nakon nestanka struje, što je korisna značajka u slučaju neplaniranih prekida. Ova funkcionalnost omogućava nastavak ispisa točno od mjesta prekida, čime se štedi materijal i vrijeme.

Za one koji traže pristupačan, ali učinkovit 3D printer, Creality Ender-3 V3 SE predstavlja idealnu opciju. Njegove impresivne performanse i korisnički orijentirane značajke pružaju izvrsnu platformu za istraživanje beskonačnih mogućnosti koje 3D printanje nudi. Bilo da ste početnik ili iskusni korisnik, Ender-3 V3 SE nudi sve što vam treba za uspješne i zadovoljavajuće projekte.

Gdje kupiti?

Ako ste odlučili da je Creality Ender-3 V3 SE pravi izbor za vas, preporučujemo da ga kupite putem ovog linka, gdje je trenutno dostupan po posebnoj akciji. Cijena iznosi samo 145€ uz plaćanje putem PayPala i korištenje kupona FFE3V3SE. Još jedna prednost je besplatna dostava iz Njemačke, što znači bržu i pouzdaniju isporuku. Ova ponuda predstavlja izvrsnu priliku za nabavku kvalitetnog 3D printera po povoljnoj cijeni, uz dodatnu sigurnost PayPal plaćanja i brzinu europske dostave.

Ako tražite pouzdan i pristupačan 3D printer, Creality Ender-3 V3 SE na ovoj akciji nudi odličnu vrijednost za vaš novac, omogućujući vam da započnete ili unaprijedite svoje aktivnosti 3D printanja bez velikih troškova.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...