Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Diplo održao koncert u igri Fortnite

Fortnite je uveo novi mod “bez oružja”, koji je nazvan Party Royale. On je predstavljen prošle srijede, a čast otvorenja koncertom dobio je Diplo, poznati svjetski DJ i producent. On je izveo kompletan Major Lazer set uživo, a uz njega nastupao je i glumac Jordan Fisher.

Koncert ovog poznatog svjetskog izvođača održan je na velikoj, glavnoj pozornici festivala na istočnoj strani otoka u igri. S obzirom na to da u ovom novom modu nema oružja, prisutni se nisu trebali brinuti oko obrane, već su mogli slobodno uživati. Ako ste ljubitelj ove igre, a propustili ste koncert, Epic Games je omogućio reprizu koncerta, i to u subotu u 10:00 po srednjoeuropskom vremenu. Također, možete i pogledati kompletan performans koji je za vas snimio GameSpot, piše The Verge.

Tijekom prošlog tjedna, Fortnite je bio domaćin više koncerata Travisa Scotta, za koje su pojedini rekli da su nadrealni i spektakularni. Na prvom koncertu sudjelovalo je oko 12,3 milijuna igrača, što je rekord za događaj uživo u ovoj igrici. Prethodno je taj rekord držao Marshmellow, na čijem je koncertu bilo oko 10,7 milijuna posjetitelja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Epic Games je još 2019. godine počeo s poklanjanjem igara.

Gaming

Premijera trailera je prošla bez ikakvih problema, a popraćena je bila kratkim intervjuom Geoffa Keighleyja.

Crypto

Ne radi se o kriptovaluti u tradicionalnom smislu, već o sustavu nagrađivanja koji korisnike motivira da budu što aktivniji.

Gaming

Sve što vam treba za besplatno preuzimanje GTA V je račun na Epic Games trgovini i implementiranu dvofaktorsku autentifikaciju.

Oglašavanje