Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Diplo održao koncert u igri Fortnite

Fortnite je uveo novi mod “bez oružja”, koji je nazvan Party Royale. On je predstavljen prošle srijede, a čast otvorenja koncertom dobio je Diplo, poznati svjetski DJ i producent. On je izveo kompletan Major Lazer set uživo, a uz njega nastupao je i glumac Jordan Fisher.

Koncert ovog poznatog svjetskog izvođača održan je na velikoj, glavnoj pozornici festivala na istočnoj strani otoka u igri. S obzirom na to da u ovom novom modu nema oružja, prisutni se nisu trebali brinuti oko obrane, već su mogli slobodno uživati. Ako ste ljubitelj ove igre, a propustili ste koncert, Epic Games je omogućio reprizu koncerta, i to u subotu u 10:00 po srednjoeuropskom vremenu. Također, možete i pogledati kompletan performans koji je za vas snimio GameSpot, piše The Verge.

Tijekom prošlog tjedna, Fortnite je bio domaćin više koncerata Travisa Scotta, za koje su pojedini rekli da su nadrealni i spektakularni. Na prvom koncertu sudjelovalo je oko 12,3 milijuna igrača, što je rekord za događaj uživo u ovoj igrici. Prethodno je taj rekord držao Marshmellow, na čijem je koncertu bilo oko 10,7 milijuna posjetitelja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Uz to što je jedna od najpopularnijih igara na svijetu, Fortnite je postao i mjesto za virtualno druženje, posebice od početka pandemije koronavirusa. Tvrtka...

Gaming

Ponuda pokriva sve izdatke stvorene između 6. studenog i kraja 2020. godine.

Gaming

Određeni korisnici traže i da se prihodi od Black Panther skinova doniraju u dobrotvorne svrhe.

Gaming

Igru je moguće besplatno preuzeti do 3. rujna 2020. godine.