Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Izvrstan i jeftin, vodootporni i multifunkcionalni ruksak s vanjskim USB punjačem

Pronaći kvalitetan ruksak nije baš jednostavno – cijene su vrtoglave, a izbor je obično loš. Stoga nije rijetko da iz dućana izađete nezadovoljni, jer niste pronašli ništa po svojoj mjeri. Ili su boje kričave, ili je dizajn previše jednostavan, možda previše kompliciran, ili dimenzije ne odgovaraju, ili – najčešće – ne smatrate da vrijedi onoliko koliko ga plaćate.

S cijenama koje se kod nas kreću oko cifre od petstotinjak kuna, za kvalitetnije ruksake čak i više, vjerojatno vam dođe da od tog dignete ruke. Možda ste već i pomislili riješiti svoj problem tako da ruksak naručite preko interneta – e a tu u priču upadamo mi.

Tomtop nam je proslijedio kupon za praktični crni, sivi, ljubičasti ili plavi ruksak s vanjskim USB punjačem. Korištenjem kupona cijenu možete spustiti sa 63 na tek 25,79 dolara – a što dobivate za taj novac?

Prije svega, riječ je o ruksaku s četiri džepa na zatvarač, i dva manja, otvorena bočna džepa. Unutar glavnih džepova ušivene su pregrade i manji džepovi kako bi se lakše rasporedio teret, ujedno i bolje organizirao.

Unutarnji raspored stvari reflektira se i na vaša leđa, odnosno kralježnicu. Po tom pitanju, ovaj ruksak ima vrhunski ergonomski dizajn, i možete zaboraviti na bol u ramenima, vratu i leđima dok jurcate gradom i nosite sa sobom sve što vam je potrebno za dug, zaposlen dan.

Materijal od kojeg je izrađen ruksak je vodootporan, ali i na druge načine izdržljiv. Kako možete vidjeti i na fotografiji, vanjski najlon je mrežast, zbog čega zrak lakše prolazi između tijela i ruksaka te sprječava pretjerano znojenje. Posebna stavka je vanjski utor za USB, no za punjenje svojih uređaja morat ćete uz ruksak naručiti i bateriju ili dock za punjenje, ako već nemate nešto od tog kod kuće.

Dimenzije ovog ruksaka su 46*30*21 cm.

Uistinu privlačan dizajn, i koliko god da ga gledam, nigdje ne vidim traga koji bi dao naslutiti da se radi o jeftinoj robi – što znači da su dizajneri i proizvođači obavili vrlo dobar posao!

Iskoristi priliku, utipkaj kod SWBP10 i naruči ruksak u boji koju želiš za samo 25,79 dolara.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Iako o gadgetima pišem već godinama i nagledao sam se svega, Kinezi me uvijek uspiju iznenaditi nečim novim. Danas su to napravili s torbom...

Tech

Sigurno ste se našli u situaciji u kojoj sa sobom preko grada ili u međugradskom prijevozu nosite vrijedne stvari, i strahujete da će vam...