Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Jeftine skrivene kamere mame cijenama iz trgovine TomTop [KUPON]

TomTop uvijek u ponudi ima zanimljivih sitnica koje si svatko može priuštiti. Ponekad, tehnologija koja nam izgleda kao da je iz filmova može vrlo lako doći u naše živote, kroz nekoliko klikova. Pogledajmo što se nudi od pristupačnih skrivenih kamera koje se mogu sakriti pod gumb, nositi na ruci, nosu ili u pernici.

1080P HD Wearable Bracelet Camera

Kamera i diktafon na satnom remenu, crnom ili narančastom, će vas privući svojim dizajnom i jednostavnom funkcionalnosti. Snimanje audio ili video dnevnika, podsjetnika ili zabilješki i jednostavnost korištenja su ono što ovaj uređaj nudi sa svojom kamerom od 14.2 megapiksela.

Video sadržaj može snimati u FHD 1920 x 1080 rezoluciji s 30 sličica po sekundi, a fotografije snima u rezoluciji od 2560 x 1440 piksela. Video pohranjuje u MPEG formatu, fotografije u JPEG, a audio u WAV formatu. Za pohranu koristi TF karticu maksimalnog kapaciteta 32GB. Svoju litij-polimersku bateriju visokog kapaciteta puni na standardni mikro USB ulaz, a masa uređaja od 29 grama ga čini perolakim i nezamjetljivim za nošenje.

U paketu dolaze kamera sa remenom, USB kabel za prebacivanje podataka i punjenje te korisnički priručnik.

>> Ovaj sat s kamerom i diktafonom uz kod WDWBC košta $15,39

 

1080P Mini Dictaphone Pen HD Cam Portable Digital Camcorder

Kemijska olovka koja u sebi ima kameru, ili kamera koja je ujedno i kemijska olovka?

Pisanje bilješki ili potpisivanje dokumenata su neke od funkcija generičke kemijske olovke, no u slučaju ove kemijske olovke to nije sve. Osim klasičnih zadataka, ova olovka u sebi krije i mogućnost snimanja FHD videa, okidanja fotografija ili samo snimanja zvuka. Ovaj “james-bondovski” uređaj snima video u razlučivosti 1920×1080 i fotografira u razlučivosti od 2560*1920 piksela.

U kompaktnom dizajnu ove, naizgled, obične olovke krije se litij-polimerska baterija visokog kapaciteta. Na računalo se spaja, puni i prenosi podatke, putem klasičnog USB utora. Za skladištenje vaših podataka koristi TF karticu maksimalnog kapaciteta 32GB,a masa samog uređaja je 59 grama!

U paketu dolaze olovka i produžni USB kabel (M/F).

>> Klikni za olovku na TomTopu ($9,99)

 

960P HD Smart Mini Camera Glasses

Naizgled klasične „hipsterske“ naočale u sebi kriju komadić moderne tehnologije.

U pitanju je video kamera HD kvalitete ugrađena u sam okvir. Kamera može snimati video do razlučivosti 1280 x 960 piksela sa 30 sličica u sekundi i okidati fotografije razlučivosti 1280 x 1024 piksela.

Snimanje i slikanje raznih događanja poput obiteljskih okupljanja, proslava itd. je puno jednostavnije s kamerom ugrađenom u naočale, pošto sve što vi vidite, vidi i kamera, a pritom imate slobodne ruke za štogod vam srce (ili želudac) poželi.

Jednostavan dizajn ih čini atraktivnima na različitim tipovima lica, dok je samo korištenje maksimalno jednostavno. Naime, korištenje se bazira na jednoj tipki, dužina stiskanja tipke će pokrenuti funkciju, video ili foto kameru.

Uređaj svoju litij-polimersku bateriju od 3.7V puni na standardni mikro USB 2.0 kabel.

Za pohranu koristi utor za TF (TransFlash) kartice, do maksimalnog kapaciteta od 32 GB.

U paketu dolaze opisani okvir za naočale, USB kabel, vrećica i kutija za okvir te krpica za čišćenje. Naravno , tu je i priručnik za korisnike.

>> Na TomTopu uz kod WDDYJ cijena je $8,99

 

Mini Button Shape Hidden Video Recorder

Klasična, filmska špijunska kamera koja se postavlja umjesto gumba na odjeći. Tijelo kamere je skriveno pod odjećom, dok se leća nalazi u dijelu vidljivom na van, tj. gumbu. Uređaj je namijenjen da bude prenosiv (80g) te daje stabilnu sliku, a dojmu doprinosi i jednostavnost korištenja.

Video snima u AVI formatu, u razlučivosti od 720 x 480 piksela s 30 sličica u sekundi, dok fotografije okida u razlučivosti od 1280 x 960 piksela.

Radna autonomija uređaja iznosi oko 90 minuta za audio/video sadržaj.

Na sebi ima mini USB utor kojim se puni i povezuje na računalo za pohranu sadržaja.

Za pohranu podataka koristi mikroSD karticu, maksimalnog kapaciteta 16 GB.

U paketu dolaze kamera, USB kabel i priručnik za korisnika.

>> Nađi skrivenu kameru na TomTopu za $6,89

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...