Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

KOSPET Prime pametni sat – global launch na Gearbestu

KOSPET Prime smartwatch je izašao na tržište danas i nudi mnogo toga za podosta povoljnu cijenu. S današnjim danom dostupan je na gearbest.com trgovini. Može se pohvaliti s mnogo toga, ali ono što se najviše ističe je baterija velikog kapaciteta, zasad najveći kapacitet u svijetu pametnih satova. Svakako zaslužuje pozornost svojom kombinacijom hardvera, softvera i baterije.

Ako su sportski pametni satovi vaš “par opanaka”, KOSPET Prime je na akciji povodom izlaska, akcija vrijedi za prvih 500 komada ili do 4.11., pročitajte pregled i ako vam se svidi preporuka je da djelujete hitro. Na kraju teksta bit će i kod za kupon za ogroman popust, vrijedi za vrijeme trajanja dnevne akcije koja je objašnjena pri završetku teksta.

Hardver ovog sata je moćan, Android 7.1.1 se izvršava na četverojezgrenom MTK6739 procesoru čija radna frekvencija je 1.25GHz. Količina radne memorije je 3GB, a kapacitet za pohranu podataka je 32GB. Podatke prikazuje na okruglom AMOLED ekranu promjera 1.6″ sa IPS panelom, a rezolucija ekrana je 400×400 sa gustoćom od 354 piksela po inču. Usporedbe radi, Retina display ima 326 piksela po inču.

KOSPET Prime ima i mogućnost glasovnog i video poziva. Podržava 4G preko nano-SIM kartice , tako da je korištenje prednje kamere od 2.0MP za video pozive glatko, osim prednje kamere ima i kameru sa strane. Kamera sa strane je 8MP u slučaju da poželite uhvatiti neku sliku dok ste na trčanju, npr.

Osim video poziva, prednja kamera služi i za sigurnost, naime ovaj pametni sat opremljen je FaceID tehnologijom. Algoritam za faceID koristi do 1068 točki na licu za prepoznavanje i za uključenje je dovoljno samo podići ruku prema licu, navode da prepoznavanje traje ~0.1s.

Za pozicioniranje i praćenje vaše rute može koristiti GPS + GLONASS + A-GPS sustave. S upaljenim GPS-om baterija traje oko 6 sati.

Baterija je definitivno jedna od velikih prednosti ovog sata. KOSPET Prime zasada ima najveći kapacitet baterije u svijetu pametnih satova, 1260mAh. Punjenje traje 2 sata. Za ta dva sata punjenja možete izvući 8 sati poziva, 6 sati GPS-a, 72 sata reprodukcije glazbe ili 48 sati casual upotrebe. Prema dostupnim podacima baterija može trajati do 7 dana sa upaljenim osnovnim funkcijama poput sata i podsjetnika.

Na gornjoj slici vidite dijelove sata, a vrijedi spomenuti da je obrub ekrana izrađen od tvrde keramike otporne na ogrebotine, tvrđa je od standardnih aluminijskih legura četiri puta. Dijamant je 10 mohsa, a ovaj keramički obrub 9 mohsa. Otporan je na vodu i može se nositi sa padanjem na pod, a masa mu je 70g. Remen je izmjenjiv tako da niste ograničeni jednom bojom, materijalom tj. stilom.

Cijena: $149.99

Svaki dan, od 14.10. – 18.10., tri primjerka se prodaju za nižu cijenu, ukoliko vam se posreći da ste jedan od tri iskoristite kupon:

Kupon: GB-KOSPET  
Cijena s kuponom: $99.99

Osim ovog KOSPET Prime sata, na gearbestu možete i naći hrpu drugih modela pametnih satova i pametnih narukvica. Trenutno ih je dosta na popustu.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Google Android Studio 4.0 orijentiran je na olakšavanje kreiranja aplikacija programerima.

Apps & Software

Google je, kada je objavljen Android 9.0 Pie, naznačio da rad na mobilnom uređaju u “noćnom” načinu produžuje životni vijek baterije. Izlaskom Androida 10...

Gadget

Pametni satovi su pravi hit u modernom načinu života i bilo kojem tipu treninga. Uz njih je praćenje rezultata lakše no ikada, bilo da...

Gadget

Još jedan vape uređaj na našoj recenziji (Vaporesso Tarot Baby Kit 85W). Stigao je prije 2 dana, isprobali smo ga i vrijeme je da...

Oglašavanje