Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

MyKeysShop Black Friday rasprodaja: originalni Windowsi 10 ili 11 već od samo 6,55€!

Jesu li vas starije verzije Windowsa ograničavale u iskorištavanju najnovijih značajki i funkcija? Ne trebate dalje tražiti! MyKeysShop nudi ponudu koja će vas oduševiti!

Nadogradite svoje računalno iskustvo s jednim od najpopularnijih i najšire korištenih operativnih sustava na svijetu – Windowsom! A najbolji dio? Možete to učiniti po izuzetno niskoj cijeni! Nudimo ekskluzivne popuste do 55% na sve Windows i Office proizvode. To znači ogromne uštede za vas! Zašto trošiti pravo bogatstvo na službene licence kada možete dobiti originalan proizvod po cijeni jedne obične večere?

Zbogom nepotrebnim troškovima i dobrodošla veća ušteda u vašem novčaniku! Naša ponuda je dostupna samo ograničeno vrijeme i pruža vam priliku da povećate svoju produktivnost te da računalne vještine podignete na sasvim novu razinu!

Ne zaboravite kupiti Windows i Office ključeve s kuponom: 55% popusta na Office 2021 uz kôd: TQY888

Microsoft Windows 10 uz kôd: TQY888 

Microsoft Windows 11 uz kôd: TQY888

Microsoft Windows i Office uz kôd: TQY888

Da biste koristili kôd kupona, slijedite ove korake 

Korak 1: Dodajte željeni proizvod u košaricu i pomičite miša preko ikone košarice. 

Korak 2: Nakon što se prikaže sažetak košarice, kliknite na “CHECKOUT” kako biste nastavili. 

Korak 3: Nakon što kliknete “CHECKOUT”, bit ćete preusmjereni na sljedeći zaslon. Ovdje morate ispuniti prva tri polja za registraciju i zatim kliknuti na “CONTINUE”. 

Korak 4: Zatim ćete ući u sučelje za plaćanje. Ovdje možete unijeti kôd kupona “TQY888” i kliknuti na “APPLY COUPON”. To će prikazati sniženu cijenu. Konačno, odaberite “PayPal” i kliknite “CONTINUE” kako biste dovršili plaćanje. 

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate pomoć, možete kontaktirati našu tehničku podršku i službu za nakon prodaje 24/7 putem adrese [email protected]

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati