Geekmaxi
Gadgeti

Ova ful jeftina akcijska kamera dolazi s hrpom rekvizita

Akcijske kamere su poseban proizvod na tržištu. Svoju popularnost mogu zahvaliti jačanju dvaju trendova koji će obilježiti našu generaciju – porast svijesti o nužnosti pojačane fizičke aktivnosti kako bismo poništili efekte sjedilačkog načina života, te sve veća potreba da bilježimo i dijelimo dokaze svojih avantura na društvenim mrežama.

U ponudi akcijskih kamera može se naći zaista svega, no rijetko kad se naleti na priliku poput ove koju sam ugledala na TomTopu. Vrlo pristupačna 1080P akcijska kamera sada je na popustu i može se naručiti za samo 23,29 dolara.

Ova kamera je izvrsna prilika za upoznavanje s tehnologijom i kušanje svih mogućnosti akcijske kamere, a njih je mnogo.

Akcijske kamere osobito su privlačne zato što su male i kompaktne te obično dolaze u paketu sa čitavim setom rekvizita i pomagala. Uobičajeni rekviziti uglavnom su raznorazni dodatni elementi kojima se kamera može pričvrstiti za kacigu ili bicikl, a takav je slučaj i s ovim vrlo jeftinim primjerkom.

1080P akcijska kamera ima širokokutnu leću od 140 stupnjeva i 2-inčni LCD zaslon. Podržava snimanje HD videa pri 30 fps i fotografija u rezoluciji do 12 MP. S obzirom na cijenu, teško da se mogu očekivati izvanredni rezultati, no ova kamera ipak služi svojoj svrsi. Softverski je obogaćena s više načina rada (Loop Recording, Time Lapse, itd.) i nekoliko funkcija poput spajanja na bežični internet (korisno za prijenos snimaka na mobilni uređaj, primjerice), detekcije pokreta, anti-trešnje i sl.

Ova akcijska kamera s TomTopa podržava memorijske kartice do 32 GB, što je i više nego dovoljno. No, memorijska kartica nije uključena u cijenu paketa te ju je potrebno dodatno naručiti, ako ju već nemate kod kuće. Baterija ima popriličan kapacitet od 900mAh. Kamera je vrlo kompaktna, dimenzije su joj svega 5,9 * 12 * 6 cm, a teži oko 50 grama. Težina paketa je 362 grama, što znači da možete očekivati priličan broj rekvizita (među njima i vodootporno kućište). Kamera je dostupna u crnoj, srebrnoj, bijeloj i žutoj boji, a nabaviti je možete ovdje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh